Jump to content

Kostadra

Members
  • Posts

    5
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Kostadra's Achievements

  1. Καλησπερα! Επιστρέφω με νέα επιτέλους, το άφησα για λιγο γιατί είχα σκάσει!! ?Εντέλει άλλαξα σκληρό δίσκο και εγινε ή εγκατάσταση κανονικά!! Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον!
  2. Οκ θα το δοκιμάσω και αυτό όταν πάω σπίτι... Και θα επανέρθω με αποτελέσματα. Ευχαριστώ πολύ!! Παίζει κάποιον ρόλο αν φτιάξω το.Iso από λαπτοπ η επιτραπέζιο ?
  3. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!!και Επιστρέφω με νέα! Έκανα boot τελικά, δεν εμφανιζόταν στην οθόνη το “press any key to boot from usb” για κάποιο λόγο,πατισα ένα τύχεo πλήκτρο και ξεκίνησα το boot… Χάρηκα εγώ… Αλλά… Ξεκινάει η εγκατάσταση, διαλέγω δίσκο ολα καλά ως εδώ, φορτώνουν τα πάντα κανονικά και μετά γράφει ότι δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση… Τι είναι πάλι αυτό?
  4. Το bios το έχω βάλει σε legacy, δεν έχει secure boot. Έκανα 2 φλασακια στο Rufus, το ίδιο τίποτα δεν γίνεται.. Δεν μπορώ να περάσω τα 64.. Δεν μπορώ να καταλάβω..
  5. Καλησπέρα θα ήθελα την βοήθεια σας. Έχω ένα λαπτοπ acer aspire e5-772G, έχω περάσει τα 32bit από ενα άλλο laptop και τώρα θέλω να του περάσω τα 64bit. Στο bios βλέπω το στικακι, πατάω να κάνει boot από USB αλλά προσπερνάει το φλασακι και περνάει στα Windows.Αν βάλω στο φλασακι τα Windows 32bit κάνει boot από το φλασακι. Για κάποιον λόγο δεν μπορεί να κανει boot τα 64bit.πως θα το καταφέρω αυτό? Συγνώμη αν κούρασα... Ευχαριστώ!!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.