Jump to content

S_Spiros

Members
  • Posts

    2
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

S_Spiros's Achievements

  1. S_Spiros

    Πρόβλημα με εφαρμογή Olympia Electronics Θερμοστάτη

    Olympia Electronics Thermostat update version history for Android - APK Download APKPURE.COM Download Olympia Electronics Thermostat old versions Android APK or update to Olympia Electronics Thermostat latest version. Review... Την 3.9 version. Αλλά σήμερα δεν θα σου δουλέψει μάλλον για τον λογο που είπα πιο πάνω. Τις προηγούμενες μέρες μου δούλευε, απλά έπρεπε συχνά να κάνω kill την εφαρμογή και μετά να τη ξανανοίγω. Ίσως με μια άλλη εφαρμογή να είναι καλύτερα...
  2. S_Spiros

    Πρόβλημα με εφαρμογή Olympia Electronics Θερμοστάτη

    Καλησπέρα και απο εμένα. Το πρόβλημα με την εφαρμογή το έλυσα κατεβάζοντας το apk της προηγούμενης έκδοσης και μου δούλευε. Είχα απενεργοποιήσει και τις αυτόματες ενημερώσεις ωστε να μην κάνει αναβάθμιση. Εχω ένα άλλο πρόβλημα όμως τώρα. Από την παρασκευή δεν κάνει login η εφαρμογή και βγάζει μήνυμα timeout. Μάλλον έχει πρόβλημα ο server τους. Τον έχει συνδέσει κανείς σας με άλλη εφαρμογή; Αν ναι θα ήθελα να μάθω Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.