Jump to content

gdimitr

Members
  • Posts

    4
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

gdimitr's Achievements

  1. η πλατφορμα ειναι πιλοτικη και ειναι του πανεπιστημιου (δεν ετην εχω φτιαξει εγω δηλ ) . Εγω κανω τη διπλωματικη μου πανω σε αυτη. Ως πιλοτικη εννοειται οτι θα βελτιωθει και χρηζει βελτιωσης. Οσον αφορά την ερωτηση "Πόσο συχνά επισκέπτεστε σελίδες πολιτιστικού περιεχομένου;" δεν εχει σχεση με τις υπολοιπες ερωτησεις οι οποιες αφορουν τη χρηστικοτητα της πλατφορμας. Η παραπανω ερωτηση απλα μετρα την "εμπειρια" του χρηστη σχετικα με τετοιες σελιδες, το οτι θα πει πχ ΟΧΙ δεν σημαινει οτι δεν μπορει να πει για τη παραπανω πλατφορμα οτι τον ικανοποιει λιγο, μετρια ή πολυ (ή αλλες αναλογες ερωτησεις σχετικα με την χρήση της και τις πληροφορίες της). Οι απαντησεις εννοειται οτι ειναι υποκειμενικες. Ευχαριστω πολυ
  2. Καλησπέρα και Καλη Χρονιά! Θα σας παρακαλούσα να συμπληρώσετε το παρακάτω ερωτηματολόγιο προς συμπλήρωση, στα πλαίσια της διπλωματικής μου εργασίας για το μεταπτυχιακό μου στο τμημα Ψηφιακές Εφαρμογές και Καινοτομία. Έρευνα αποδοχής και χρήσης πλατφόρμας προβολής μουσικού πολιτιστικού περιεχομένου DOCS.GOOGLE.COM Η έρευνα αποσκοπεί στην καταγραφή του επιπέδου αποδοχής μιας πιλοτικής διαδικτυακής πλατφόρμας η οποία προβάλλει μουσικά... Για τη συμπλήρωση του δε χρειάζεται παραπάνω από 7-8 λεπτά και η συμμετοχή θα βοηθήσει ιδιαίτερα στην εκπόνηση της εργασίας μου. Σας ευχαριστώ!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.