Jump to content

GerogeAli

Members
  • Posts

    5
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Ηρακλειο
  • Ενδιαφέροντα
    Φοιτητης Επιστημης Υπολογιστων, Μπασκετ, Βολει

GerogeAli's Achievements

  1. GerogeAli

    MSI Optix G241 IPS

    Καλησπερα και παλι, Μετα απο μια βδομαδα χρησης της LG ( https://www.skroutz.gr/s/28945797/LG-24GN650-B-IPS-HDR-Gaming-Monitor-24-FHD-1920x1080-144Hz-με-χρόνο-απόκρισης-1ms-GTG.html?from=account_favorites ), τολμω να πω πως ειναι μια φανταστικη οθονη! Πολυ καλη βαση, χρωματα και εμφανιση. Σε συγκριση με την παλια μου, μερα με την νυχτα. Εμενα με εχει καλυψει πληρως και με το παραπανω. Ανεβαζω και κανα δυο φωτογραφιες να δειτε setup + διαφορα στην οθονη.
  2. GerogeAli

    MSI Optix G241 IPS

    Η αληθεια ειναι πως τωρα εγινε η αγορα της LG παραπανω. Παρολα αυτα οι οθονες που πρετεινετε θα μπρουσαν να ειναι μια απο τις επιλογες. Ευχαριστω και παλι για την βοηθεια, ελπιζω η LG να μου ταιριαξει γαντι.
  3. GerogeAli

    MSI Optix G241 IPS

    Εχεις δικιο. Ανεβηκε απο χθες 200+ ευρω απο τα 170 που ηταν. Ετσι που εγιναν τα πραγματα οντως LG και εγω θα προτιμουσα μιας και LG εχω και τωρα. Σε ευχαριστω για τα σχολια παντως, με βοηθησαν αρκετα
  4. GerogeAli

    MSI Optix G241 IPS

    Οκευ σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση, θα παρω την MSI μιας και προτιμω την "χειροπιαστη" αποδειξη οτι ειναι καλυτερη παρα τα "χαρτια". Εαν καποιος ξερει κατι παραπανω για την LG θα μπορουσαμε να το συζητησουμε.
  5. Καλησπερα σας, Ειμαι καινουργιος στο forum πρωτο μου post, φοιτητης επιστημης Υπολογιστων στο Ηρακλειο, και ενω εψαχνα να αγορασω μια καινουργια οθονη επεσα τυχαια πανω στο post του @gdp77 σχετικα με την αγορα ενος καινουργιου υπολογιστη και εγιναν αναφορες σε καποιες οθονες που μου φανηκαν ελκυστικες. Το post ειναι το παρακατω: Πιο συγκεκριμενα τωρα, ενδιαφερομαι να δωσω κοντα στα 200 ευρω για καινουργια οθονη (https://www.skroutz.gr/s/23404707/MSI-Optix-G241-IPS-Gaming-Monitor-23-8-FHD-1920x1080-144Hz-1ms-GTG.html), μιας και εχω ηδη μια που θα γινει 2η. Ψαχνω για 144hz αλλα οχι 4κ (εκτος εαν πιστευτε πως ειναι καλη ιδεα (δεν σκοπευω να αναβαθμισω καρτα γραφικων μεσα στην επομενη 2ετια)). Το setup μου εχει ως εξης, i3 12100, 32gb ram, gtx1660 super και μια asus prime B660M-A D4. Ξερετε κατι καλυτερο να προτεινετε ή ειναι καλη επιλογη? Συγχωρεστε λαθη αρχαριου στο Post, διορθωσεις ευπρόσδεκτες
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.