Jump to content

ERPETOS

Members
  • Posts

    6
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    CORFU
  • Ενδιαφέροντα
    FOOTBALL

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ERPETOS's Achievements

  1. ERPETOS

    FRITZ 7590 AX - Η απόλυτη δύναμη

    Ευχαριστω πολυ!!!
  2. ERPETOS

    FRITZ 7590 AX - Η απόλυτη δύναμη

    Ευχαριστω πολυ , μπορεις σε παρακαλω να μου γραψεις οδηγιες για το πως να αλλαξω DNS στο Fritzbox 7590?
  3. ERPETOS

    FRITZ 7590 AX - Η απόλυτη δύναμη

    Καλησπερα, μπορει παρακαλω να μου πει καποιος πως αλλαζω DNS στο Fritzbox 7590?
  4. ERPETOS

    FRITZ 7590 AX - Η απόλυτη δύναμη

    Καλημερα εδω ειναι τα στοιχεια του ρουτερ, αν μπορει καποιος να βοηθησει. Οπως γραφω και ποιο πανω η ταχυτητα ειναι πεσμενη , φτανει με το ζορι στα 24-25 με το Fritzbox 7590. Με το ρουτερ του ΟΤΕ δεν επεφτε κατω απο 40. Εχω COSMOTE 50αρα. Η καλωδιωση παραμενει ιδια δεν χει αλλαξει κατι. Εκανα δοκιμες και με καλωδιο εθερνετ με απευθειας συνδεση του Laptop πανω στο ρουτερ αλλα η ταχυτητα ειναι το ιδιο 24-25. Καθε βοηθεια δεκτή. Ευχαριστω πολυ!!!
  5. ERPETOS

    FRITZ 7590 AX - Η απόλυτη δύναμη

    Καλημερα, καλη Κυριακη, Θα ηθελα μια βοηθεια . Εδω και καποιες μερες εχω το Fritzbox 7590 ρουτερ με τις συνδεσεις ολα οκ, το ιντερνετ ειναι σταθερο χωρις αποσυνδεσεις. Το προβλημα που εχω ειναι οτι σε διαφορα Speedtest που κανω με διαφορες συσκευες iphone-Mac-TvBox -Laptop σε ολες η ταχυτητα ειναι πεσμενη , φτανει με το ζορι στα 24-25, εχω Cosmote 50αρα και πριν με το ρουτερ του ΟΤΕ δεν επεφτε κατω απο 40. Εχω δοκιμασει και με καλωδιο εθερνετ με απευθειας συνδεση του Laptop πανω στο ρουτερ αλλα η ταχυτητα ειναι το ιδιο 24-25. Η καλωδιωση ειναι το ιδιο δεν εχω αλλαξει κατι. Θα παρακαλουσα αν γνωριζει καποιος ποια ρυθμιση μπορει να γινει στο ρουτερ για καλυτερη ταχυτητα? Ευχαριστω πολυ!!!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.