Jump to content

Dreadlord

Members
  • Posts

    22
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Dreadlord's Achievements

  1. Θέλω να αγοράσω ένα από τα δύο στο τίτλο κυρίως για να παίζω cardgames όπως hearthstone αλλά και να βλέπω σειρές και animes, θέλω επίσης να μπορώ να κάνω multitask ως ένα βαθμό, δηλαδή να σερφάρω στο διαδίκτιο ενώ παίζω παιχνίδια και να κάνω chat στο discord, χρειάζομαι κάτι βαρύ για όλα αυτά ή να πάω για τη φθηνότερη επιλογή με 2gb ram, όπως το apple ipad 2017 ή το apple iphone 7? Επίσης υπάρχουν full cover cases για τα ipad? Για εμένα έχει τεράστια σημασία αυτό για να μπορώ να το ακουμπάω άνετα και να μην έχω το άγχος να το λερώσω. Γενικά τι πλεονεκτήματα έχει ένα ipad pro στα 1200+ από ένα ipad στα 300 ευρώ? πέρα φυσικά από το ότι παίζει πιο βαριά παιχνίδια και έχει περισσότερες σελίδες ανοιχτές.
  2. Αν εννοείς να βλέπω όλους τους υπολογιστές ταυτόχρονα στην οθόνη με τα παράθυρα το ένα δίπλα στο άλλο χωρίς να χρειάζεται να αλλάζω τότε ναι με ενδιαφέρει αυτό, για αυτόν ακριβώς το λόγο θέλω αυτή την οθόνη. Για KVM θέλω mouse/keyboard synchronizer αλλά δεν έχει εδώ. Γενικά δε με ενδιαφέρει καθόλου το switching. Για κάτι με PiP τι προτείνεις?
  3. Θέλω να αγοράσω μία οθόνη ή συσκευή που να μου επιτρέπει να κάνω multiview, δηλαδή να βλέπω τα displays από πολλούς υπολογιστές σε μία οθόνη ταυτόχρονα. Ερωτήσεις 1. Μπορεί να μου προτείνει κάποιος ένα φθηνό με καλή ανάλυση που μπορώ να πάρω από Ελλάδα? το θέλω για υπολογιστή άρα να μην είναι πάνω από 24αρα 2. Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω με τη συμβατότητα? Θέλουν συγκεκριμένες προδιαγραφές οι υπολογιστές? 3. Αν χρησιμοποιώ τέτοια οθόνη ή συσκευή, η πίεση κατανέμεται ισότιμα σε όλες τις GPU των υπολογιστών που είναι συνδεδεμένοι ή μόνο στον ¨κεντρικό" υπολογιστή?
  4. Specs: 6 cores CPU 16gb Ram Compatible Mobo 8gb GPU 240gb SSD Compatible case Οικονομικό τροφοδοτικό Θέλω αυτό τον υπολογιστή για diablo 4 και άλλα παρόμοια παιχνίδια, θέλω να είναι συμβατός με multiviewer οθόνες και συσκευές και να μπορώ να στήσω Lan μαζί του.
  5. Ψάχνω για kvm synchronizer που όχι μόνο σου επιτρέπει να αλλάζεις μεταξύ πολλαπλών υπολογιστών αλλά επίσης να μπορείς να κάνεις mirror το πληκτρολόγιο και το ποντίκι σε όλους ταυτόχρονα, δηλαδή πατάω "Χ" στον υπολογιστή 1 και πατιέται το ίδιο κουμπί στον υπολογιστή 2. Υπάρχει αυτό το εργαλείο Ελλάδα? δε θέλω να το πάρω από έξω γιατί θα πάρει 1 μήνα να το παραλάβω.
  6. Θέλω να φτιάξω ένα setup με 4 υπολογιστές που να συνδέονται όλοι μέσω kvm σε μία οθόνη. Το kvm θέλω να έχει δυνατότητες broadcasting και multiple display, άρα δηλαδή να μπορώ να δω και τους 4 υπολογιστές ταυτόχρονα στην οθόνη χωρίς να κάνω switch, επίσης να μπορώ να γράφω με το ίδιο πληκτρολόγιο σε όλους ταυτόχρονα. Το χρειάζομαι για μία δουλειά. Μπορεί κανείς να προτείνει κάτι αξιόπιστο με χαμηλό latency κτλ. Μπορείτε να προτείνεται και multiview monitor με ενσωματωμένο το kvm. Όσον αφορά τους υπολογιστές θέλω να έχουν 5 πυρήνες, 16 gb μνήμη και αξιοπρεπή κάρτα γραφικών, θα τα φτιάξω μόνος μου, θέλω να βγουν όσο φθηνότερα γίνεται και φυσικά να μην υπάρχουν προβλήματα συμβατότητας με το kvm. Πως μπορώ να φτιάξω αυτό το setup? τι πρέπει να προσέξω και πόσο λέτε να βγει η τιμή?
  7. Είναι απίστευτο το bot, μου απαντάει με πολύ μεγαλύτερη ακρίβεια από κανονικό άνθρωπο και απαντάει εις βάθος. Μου έχει δείξει πράγματα που έψαχνα πολύ καιρό στο διαδύκτιο και δε μπορούσα να τα βρω. Πλέον δε χρειάζεται να ρωτάς σε κοινότητες ή να ψάχνεις, στα λέει όλα αυτό. Σκέφτομαι να το χρησιμοποιήσω για να μάθω προγραμματισμό. Ουσιαστικά οργάνωσε όλο το χαός του διαδυκτίου και πλέον σου σερβίρει όσα ψάχνεις εύκολα και γρήγορα. Είναι τρομακτικά αυτά που μπορεί να κάνει, απορώ πλέον ποιο είναι το ταβάνι για τη τεχνητή νοημοσύνη
  8. Πρόσφατα έπαιζα ένα γνωστό παιχνίδι το Arma 3, δεν ήξερα τίποτα για αυτό πέρα του ότι είναι το καλύτερο military simulator, μπήκα λοιπόν σε έναν private server να παίξω altis life, είναι ένα rpg mode που έχει το οποίο τα σπάει, δεν έχω δει κάτι καλύτερο σε sandbox από αυτό και έχω παίξει σχεδόν τα πάντα σε mmorpg/survival, και εκεί λοιπόν με του μπαίνω παθαίνω πλάκα με τα σπίτια και το τοπίο που βλέπω, λέω αυτό δε μπορεί είναι 100% η Ελλάδα, τι γίνεται εδώ πέρα, μετά βλέπω το χάρτη και ήταν γεμάτος Ελληνικά ονόματα και νόμιζα ότι το φτιάξανε Έλληνες το παιχνίδι ή τον server. Τελικά ανακάλυψα ότι η εταιρία έφτιαξε όλο το παιχνίδι βασισμένο πάνω σε δύο νησιά, τον αη στρατή (stratis) και τη Λήμνο (altis), τα οποία τα προσομοίωσε, έχει κάνει καταπληκτική δουλειά, τα γραφικά είναι απίστευτα. Δεν έχω παίξει στο stratis map αλλά έχω περάσει πολύ χρόνο στο altis, το έχω γυρίσει όλο με αυτοκίνητο, φορτηγό, ελικόπτερο και αεροπλάνο, τα γραφικά είναι τόσο ρεαλιστικά που όταν οδηγώ στο παιχνίδι μου θυμίζει όταν πηγαίνω ταξίδια στη πραγματική ζωή. Μόνο για αυτό αξίζει. Πέρα από το καλύτερο military simulator έχει και ένα από τα καλύτερα flight simulator. Μέσα σε στο παιχνίδι δεν έχουν όλες οι περιοχές τα ίδια ονόματα όπως στη πραγματική ζωή, ας πούμε τη Μυρίνα, την έχουν ονομάσει Kavala και έχει πέφτει άπειρο σφαξίδι, με το που μπεις εκεί μέσα πέφτεις νεκρός από κάποιο gang. Έχει τη χειρότερη φήμη από όλες τις πόλεις. Τέλος πάντων, τώρα με τρώει η περιέργεια να ταξιδέψω εκεί πέρα και να δω όλα τα μέρη που έχω περάσει στο παιχνίδι από κοντά, δε ξέρω αλλά θα είχε τρελό γέλιο. Δε ξέρω πως μπορεί να νοιώθει κάποιος που ζει εκεί πέρα και έπαιξε αυτό το παιχνίδι. Εντάξει υπάρχουν πολλά παιχνίδια που προσομοιώνουν περιοχές αλλά εδώ μιλάμε για κάτι απίστευτα ρεαλιστικό, τα γραφικά δεν υπάρχουν απλά. Πως είναι η ζωή εκεί πέρα? είναι κανείς από εκεί να μας πει?
  9. Καλησπέρα Θέλω να δώσω πρόσβαση στον υπολογιστή μου σε ένα άτομο να με βοηθήσει με μία δουλειά, δεν υπάρχει άλλος τρόπος να ολοκληρωθεί αυτή η δουλειά. Σκέφτομαι λοιπόν να χρησιμοποιήσω teamviewer ή κάποια άλλη remote desktop εφαρμογή για αυτόν τον σκοπό. Ξέρει κανείς πως μπορώ να το κάνω αυτό χωρίς να υπάρξει κίνδυνος να γίνει οτιδήποτε? Θέλω το συγκεκριμένο άτομο να έχει πρόσβαση μόνο στις εφαρμογές που αφορούν τη συγκεκριμένη δουλειά και να μη μπορεί να χρησιμοποιήσει ή δει τίποτα άλλο. Μπορεί αυτό να γίνει με teamviewer ή υπάρχει άλλη πιο ασφαλής εφαρμογή που να μπορεί να το κάνει?
  10. Dreadlord

    Αφυγραντήρας ζεόλιθου, κακή αγορά?

    Πήρα το θερμόμετρο/υγρασιόμετρο που λινκάρανε πάνω, το έχω δοκιμάσει 3-4 ημέρες τώρα, δείχνει σταθερά 19-20 βαθμούς και 74% υγρασία (μόνο με το κλιματιστικό ανοιχτό). Το κλιματιστικό σε κρύες ημέρες ζορίζεται να πιάσει ακόμη και 23 βαθμούς, τώρα το έχω στους 23 μόνιμα και όντως δεν είχαν νόημα οι 31, πολύ ρεύμα για το τίποτα, όπως και να χει δεν είναι ικανό να κρατήσει το σπίτι ζεστό σε κρύες ημέρες ειδικά τη νύχτα. Ευτυχώς έχω ένα carbon σομπάκι που βοηθάει. Θεωρώ ότι το 12άρι που πήρα ήταν πολύ αδύναμο για τον μεγάλο ενιαίο χώρο που είμαι και λόγο του ότι το σπίτι είναι πολύ ανοιχτό από πίσω και με κακή μόνωση. Έπρεπε να πάρω 18αρι-24αρι από μία καλή εταιρία για να κρατήσει το χώρο μόνο του εξασφαλισμένα. Διαβάζω ότι η παραπάνω υγρασία δεν είναι και τόσο κακή το χειμώνα, και επίσης το υγρασιόμετρο που πήρα έχει κάποιο πρόβλημα λένε και δείχνει παραπάνω από τη κανονική οπότε ίσως έχω λιγότερο από αυτό. Ακόμη δε ξέρω αλλά ίσως ήταν λάθος η αγορά.
  11. Η μέρα του troubleshoot...ευτυχώς όλα πήγαν καλά και τώρα έχω uefi, secure boot & tpm, είχα μία αγωνία για λίγο γιατί δεν έβρισκα αυτό το microsoft εργαλείο από το system32 αλλά τα commands δούλεψαν από το troubleshoot command prompt και η άλλη αγωνία γιατί στα δικά μου Bios δεν έχει επιλογή uefi και δε μπορούσα να μπω, για να ενεργοποιηθεί το uefi πρέπει να κάνεις disable το csm ωστόσο δε υπάρχει τρόπος να το επιλέξεις από κάποια λίστα. Υπερβολικά πονεμένη διαδικασία για retail προιόν, ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Τώρα πάλι μου βγάζει ότι δε πληρώ τις προυποθέσεις αλλά νομίζω είναι η χωρητικότητα το πρόβλημα, ελπίζω να μη λείπει καμία αναβάθμιση των windows. Το πιο πονεμένο κομμάτι λύθηκε.
  12. Ναι αναβάθμισα σε 5.10 και είχα διαβάσει ότι δεν απαιτεί κάποια ενδιάμεση έκδοση, ήταν μεγάλη βλακεία αυτό που έκανα και καρδιοχτύπησα γιατί ήταν κάπως αργή η αναβάθμιση και ζω σε περιοχή με συχνές διακοπές ρεύματος, ευτυχώς δε πήγε κάτι στραβά. Αλλά αυτό δεν ήταν το βασικό μου πρόβλημα, το βασικό πρόβλημα είναι ακριβώς αυτό που περιγράφεις, για να ενεργοποιηθεί το UEFI πρέπει να μετατρέψω το δίσκο σε GPT και μάλλον θα απαιτήσει format άρα τα αρχεία μου δε μπορώ να τα σώσω έτσι και αλλιώς, θα τα περάσω στον 2ο σκληρό μου.
  13. Όντως, αυτό δε το έχω δει πουθενά αλλά είναι επικίνδυνο? Βρήκα αυτό κάτι στη σελίδα της asrock, μπορώ να πάω απευθείας στη τελευταία έκδοση ή αυτή που υποστηρίζει τα win 11? asrock.com/mb/amd/fatal1ty%20b450%20gaming%20k4/index.asp#BIOS - το γράφει κιόλας ότι ένα update υποστηρίζει τα win 11 MBR
  14. Βασικά είχα κάνει ακριβώς αυτό πριν προσπαθήσω να το κάνω install, τώρα βλέπω ότι έχω ήδη βάλει αυτά τα δύο στο registry αλλά και πάλι δεν ήταν αρκετό, ωστόσο τώρα βάλανε δικό τους λογισμικό για να το περάσεις, δε μου έδινε τέτοια επιλογή όταν το είχα προσπαθήσει, για να δούμε τώρα...
  15. Το πρόβλημα ήταν μάλλον αυτό Είχα προσπαθήσει να το φτιάξω στα BIOS, μου έδινε κάποιες επιλογές αλλά μάλλον ήταν μάταιες. Τώρα που το θυμάμαι καλύτερα, το TPM 2.0 το είχα, δεν ήταν αυτό το πρόβλημα νομίζω. ASRock B450 Gaming K4 Είχα διαβάσει κάπου ότι όλα αυτά τα κόλπα δουλεύουν μόνο με fresh install, εγώ το δοκίμασα να το βάλω ως αναβάθμιση από το windows assistant όπου μου έλεγε ξεκάθαρα ότι δεν πληρώ τα minimum requirements, το θέμα είναι ότι φοβάμαι πολύ μη διαγράψω όλα τα αρχεία μου και μου πει τελικά ότι δε γίνεται, γιατί ο υπολογιστής είναι γεμάτος με apps και πολλά και θα είναι μεγάλος πόνος να τα ξαναφτιάχνω ειδικά αν απέτυχε η αναβάθμιση.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.