Jump to content

1337

Members
  • Posts

    11
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

1337's Achievements

  1. Ok αρα απο οτι καταλαβαινω δεν το γλυτωνω το πακετο.
  2. Ο ενας δισκος ειναι SSD (γεματος) ο δευτερος κλασσικος σκληρος HDD (ψιλοαδειος). Δεν με πειραζει αν ειναι επι πληρωμη, αν δουλευει. Τα προγραμματα εχουνε δυνατοτητα preview και ξερεις αν θα δουλεψει πριν το αγορασεις με την free εκδοση. Παραθετω τα αποτυχημενα προγραμματα που δοκιμασα: Recuva UFS Explorer Professional Recovery GetDataBack Pro R-Undelete & R-Studio File Scavenger Raise Data Recovery DMDE AnyRecover Data Recovery Ontrack EasyRecovery Stellar Data Recovery EaseUS Data Recovery Wizard Wondershare Recoverit testdisk/photorec
  3. Ηταν ενα απο αυτα που δοκιμασα. Κανενας αλλος ?
  4. Εχετε να προτεινετε καποιο ? Απο search Google δοκιμασα καμια δεκαρια και δεν δουλεψε κανενα.
  5. 1337

    Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο v2.0

    Δεν ξερω αν απλα μπορει να εξεφρασε μια αθωα επιθυμια προς το φυλο, αλλα δηλωσεις τυπου θελω να κανω γιους για να τους μεταβιβασω τη προσωπικοτητα μου σε εποχες 2023 ειναι πολυ υποπτες. Δεν γνωριζω αν το ξερετε αλλα στη τουρκια ειχαν κανει ερευνες που προβλεπαν το χρωμα των ματιων και των μαλλιων των παιδιων.
  6. 1337

    Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο v2.0

    Μα δεν υπαρχει αλλος τροπος να διαλεξεις φυλο στο παιδι, ειναι αυτονοητο. Quote απο τη συνεντευξη του : Εγώ κι ο Τάιλερ, ο Τάιλερ κι εγώ, θα θέλαμε να επεκτείνουμε την οικογένεια μας. Θα θέλαμε να αποκτήσουμε δύο αγόρια, τον Απόλλωνα και τον Ηλία. Κάποια μέρα ίσως να τα βαπτίσουμε, δεν ξέρω, θα δούμε. Θα θέλαμε να έχουμε δύο αγόρια με παρένθετη μητέρα γιατί θα θέλαμε η προσωπικότητα του καθενός μας να μεταφερθεί στα παιδιά έτσι ώστε, προφανώς αγαπάμε ο ένας τον άλλον, να υπάρχει αυτή η συνέχεια», συμπλήρωσε.
  7. 1337

    Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο v2.0

    Ρε παιδες τραγικος ο Μπεος δεν το συζηταω, αλλα κανεις δεν ασχοληθηκε με το γεγονος οτι αυτο που ειπε ο κασσελακης οτι δηλαδη θελει να διαλεξει αγορια μεσω ευγονικης ειναι ακροδεξιο τερμα ? Και εγω θα διαλεξω παιδια με iq πανω απο 180 αμα το παμε ετσι.
  8. 1337

    Προτεινετε κοινωνικα χομπι

    Να το δεχτω, αλλα αμα ολοι πανε με ενοικιασμενες, ας πανε κατευθειαν στις επαγγελματιες το iδιο ειναι. Σε αυτο ηθελα να παω, ψηνεται κανεις ? ZOMBIE APOCALYPSE - EXIT WAR WWW.EXITWAR.COM Το ZOMBIE APOCALYPSE είναι το μεγαλύτερο First-Person Zombie Shooting Experience!
  9. 1337

    Προτεινετε κοινωνικα χομπι

    Δεν μου αρεσει καθολου να χορευω αλλιως θα ητανε καλη περιπτωση. Και το wife swap καλο ακουγεται αλλα δεν ειμαι παντρεμενος. Ευχαριστω για την προσπαθεια να μου δωσετε καμια ιδεα.
  10. 1337

    Προτεινετε κοινωνικα χομπι

    Δυσκολευομαι, νομιζω πιο πιθανο ειναι να μπω στην επιτροπη της nasa για τα uap. Κανει κανεις σας κανα χομπυ κοινωνικο περα απο αθληματα στη πραξη 'η ολοι θεωρητικα μιλατε ?
  11. Καλησπερα σε ολους, ειμαι παλιο μελος. Προτεινετε κανα χομπι που να ειναι λιγο κοινωνικο. Οχι κουραστικα, γυμναζομαι ηδη και δεν την παλευω να κανω αλλα.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.