Jump to content

ktlk21

Members
  • Posts

    3
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by ktlk21

  1. ktlk21

    Απορία σχετικά με κανάλια φωνής

    O πάροχός μου είναι η NOVA(exWIND)...απο ότι ξέρω όλοι οι πάροχοι δινουν voip πλεόν...Υπάρχουν 2 oxygen και φευγουν 4 fxo απο το καθένα και πάνε στο κέντρο
  2. Στην εταιρεία που εργάζομαι έχουμε 2 ρουτερ σε vdsl me 4 και 3 γραμμες αντιστοιχα με συνολικά 8 κανάλια φωνής(η μια γραμμή είναι fax) αυτά όλα κουμπώνουν πάνω σε ένα τηελφωνικο κέντρο Grandtream UCM6208 με fxo ports Επειδή η σύμβαση με τον παρόχο που έχω τώρα λήγει και είμαστε σε φάση ανανέωσης ,μέχρι πόσα κάναλια φωνής και τηλ αριθμούς σηκώνει η καθε γραμμή για να γίνου οι 2 σε 1..αν παω σε ftth ,θεωρητικά αφου η τηλεφωνια ειναι voip, δεν μπορει μια γραμμή να υποστηρίξει 8 κανάλια φωνής?Θα χρειαστώ κάτι να κουμπώσει πάνω στο grandstream?
  3. ktlk21

    Απλό Τηλεφωνικό Κέντρο

    Καλημέρα Επαναφέρω το θέμα για να μην ανοίγω άλλο. Στην εταιρεία που εργάζομαι έχουμε 2 ρουτερ σε vdsl me 4 και 3 γραμμες αντιστοιχα με συνολικά 8 κανάλια φωνής(η μια γραμμή είναι fax) αυτά όλα κουμπώνουν πάνω σε ένα τηελφωνικο κέντρο Grandtream UCM6208 με fxo ports Επειδή η σύμβαση με τον παρόχο που έχω τώρα λήγει και είμαστε σε φάση ανανέωσης ,μέχρι πόσα κάναλια φωνής και τηλ αριθμούς σηκώνει η καθε γραμμή για να γίνου οι 2 σε 1..αν παω σε ftth ,θεωρητικά αφου η τηλεφωνια ειναι voip, δεν μπορει μια γραμμή να υποστηρίξει 8 κανάλια φωνής?Θα χρειαστώ κάτι να κουμπώσει πάνω στο grandstream?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.