Jump to content

zaratoustra07

Members
  • Posts

    4
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

zaratoustra07's Achievements

  1. zaratoustra07

    Υπολογιστής για φαρμακειο

    Με αντίχτοιχα specs και καινούργιο δεν θα ξεφύγει η τιμή? Βλέπω οτι πάνε 800 €+. Για αυτό έλεγα αρχικα να στήσω ένα PC. Dell Vostro 3910 MT - i5-12400 - 8GB - 512GB SSD - Win 11 Pro - ProSupport 471477285 | Branded PCs | Msystems WWW.MSYSTEMS.GR Κατηγορία - Branded PCs - Προϊόν - Dell Vostro 3910 MT - i5-12400 - 8GB - 512GB SSD - Win 11 Pro - ProSupport 471477285 | Msystems και αυτο μια χαρα φαίνεται. Οι ανησυχίες μου με τα branded είναι οτι ίσως δεν υπάρχουν τόσες πολλές δυνατότητες για παρεμβάσεις. ΠΧ. τοποθέτηση εξτρα σκληρού δίσκου. Η σε περίπτωση κάποιας βλάβης εξαρτάσαι αποκλειστικά στο support τους.
  2. zaratoustra07

    Υπολογιστής για φαρμακειο

    δηλαδή κατι τέτοιο θα ηταν σωστη επιλογή? Dell Optiplex 7050 SFF Refurbished Desktop (Intel Core i5 7th Gen/16 GB/480GB/HD Graphics) | Plaisio WWW.PLAISIO.GR Οι επιτραπέζιοι υπολογιστές Dell OptiPlex 7050 Small Form Factor με τεχνολογία Intel® vPro™ παρέχουν μέγιστη απόδοση και χώρο...
  3. zaratoustra07

    Υπολογιστής για φαρμακειο

    Εννοείς κάποιο έτοιμο μηχάνημα από Dell για παράδειγμα?
  4. Καλησπέρα στην ομάδα, Εχω καιρό να ασχολθώ με το Hardware και την αγορά νέου υπολογιστή και θα ήθελα να σας παρακαλεσω για την βοηθεια στο στήσιμο ενός υπολογιστή για φαρμακείο. Οι εργασίες που θα εκτελούνται είναι το κλασσικό πρόγραμμα συνταγογράφησης - πωλήσεων και ελαφριά χρήση word κλπ. Στον υπολογιστή θα υπάρχει και η βαση δεδομένων των προιόντων και θα συνδέονται μέσω του προγράμματος φαρμακείου και άλλοι υπολογιστές. Επίσης θα συνδεόνται διάφορα περιφερειακά όπως Barcode scanners, εκτυπωτής αποδείξεων κλπ. Ενδιαφέρομαι μόνο για το κουτί καθαυτό και όχι για παρελκόμενα όπως οθόνες κλπ. Ευχαριστώ πολύ.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.