Jump to content

taz

Premium Members
  • Posts

    93
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

taz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. taz

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ THREAD

    Όταν περνούσα τη βάση, άνοιγα σαμπάνιες
  2. taz

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ THREAD

    Αίνιγμα: Πώς λέγεται ο άνθρωπος που ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ: μαγειρεύει, συναρμολογεί υπολογιστήρες, κάνει κάμψεις, δίνει συμβουλές για overclock, (βάλλλε ρεύμα 1.43 στο cpppu και ρίξε τις μνήμες στα dephault (εξηγώ παρακάτω το ορθογραφικό λάθος), αφού έχει κάνει clear cmos και μετά τρέξε ένα memtttest), τρώει (έχει γίνει ήδη το φαγητό), βάζει πλυντήριο, κάνει κολλήσεις σε κάρτες γραφικών, σου χαλάει το πλήκτρο PH (εφ) (μου έχει χαλάσει μέχρι τώρα 4 keyboard, και αυτό που γράφω τώρα χαλασμένο είναι), σου φυτεύει 2 σφαίρες στο κεφάλι και εσύ λες κιχ σε δυο άτοκες δόσεις (μια μετά την πρώτη σφαίρα και μία τη στιγμή που μάταια πατάς το χαλασμένο πλήκτρο PH (εφ)) σου γράφει "looool" και "αχ ναααιιι" στο chat του cod, ενώ όλη αυτή την ώρα κάνει ποδήλατο;;; Πώς λέγεται;; Ο ευρών αμοίβεται με μια χειροβομβίδα από αυτές τις καινούργιες που σε κουφαίνουν (δεν ξέρω και λέγονται) ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ με την υπογραφή του προαναφερομένου. Το ξέρω είναι δύσκολο αίνιγμα γι αυτό θα σας δώσω και μικρή βοήθεια. Ο άνθρωπος στον οποίο αναφέρεται το αίνιγμα, νομίζει ότι έχει μια βίλλα ανάμεσα στα πόδια του (αυθαίρετο) Ποιος είναι; ε ε; Δώστε έμφαση στο αρχικό ταυτόχρονα.
  3. taz

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ THREAD

    -Ατός ο τουρλαντουρτζής, με το μουστάκ, που ερούζον αφκά και σκώτον απάν και τσέριζε τα λόματατ, ο Κατσιφάρας έτον; Χρόνια πολλά φίλτατε Βαγγέλη, εεεεε Πάρη ήθελα να πω. ΥΓ: Ασταδιάλα ΥΓ2: ΟΥΣΤ
  4. taz

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ THREAD

    Σαν σήμε
  5. taz

    Utilities

    Θα χ
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.