Jump to content

chemeng

Premium Members
  • Posts

    133
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

chemeng's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. chemeng

    The ATi Catalyst Driver thread.

    Πλήρης, ακριβής, κατατοπιστικός, κατανοητός, επιμορφωτικός... με άλλα λόγια Α Ψ Ο Γ Ο Σ.
  2. chemeng

    The ATi Catalyst Driver thread.

    Sony Vaio VPC-EB1Z1E με ATI Mobility Radeon HD5650 1024 MB GDDR3 Vram + hypermemory underclocked by factory @ 450 / 790 MHz core/vram (standard 550 / 800 MHz) Μέχρι στιγμής κανένας official Ati Mobility catalyst δεν ήταν δυνατό να εγκατασταθεί (μετά το self-extract έπαιρνα μνμ σφάλματος ότι δεν βρέθηκε συμβατή συσκευή) Από την άλλη ότι beta driver έχεις δώσει στο παρελθόν μπαίνει κανονικά. Uploaded with ImageShack.us
  3. chemeng

    The ATi Catalyst Driver thread.

    Σε ποιον driver αναφέρεσαι atiman, γιατί με τη ρουφιάνα τη Sony ψωμολυσάμε για (pre) alpha/beta drivers, αφού έχει κάνει opt-out από το πρόγραμμα mobility catalyst. Ενδιαφέρομαι πάντα για mobility.
  4. chemeng

    The ATi Catalyst Driver thread.

    Mobility Catalyst 10.9a hotfix έχουμε ΑΤάντρα???
  5. chemeng

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Full του FPS με sport sims... CoD 4 - MoH beta - BFBC2 με PES 2010 και ΝΒΑ 2Κ10.... To MoH αρχίζω να το συμπαθώ
  6. chemeng

    ATI Eyefinity Thread

    Όσοι από εσάς παίζετε με ΕyeFinity, έχετε δοκιμάσει config 3x1 portrait (3x1080 X 1920)???
  7. chemeng

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    +1000000000000000000000! Aπλά R E S P E C T !!!
  8. chemeng

    Resident Evil 5

    Το τερμάτισα προχθές και τώρα παλεύω για collectibles και bonus. Εντυπώσεις: - Χειρισμός / κάμερα είχα συνηθίσει από το RE4 το οποίο είχα λιώσει (διψήφιος αριθμός τερματισμών) - Γραφικά πολύ καλά και ελαφρύ game - Αν και η στροφή του gameplay στο RE4 μου άρεσε, στο RE5 έχει πολύ φάγωμα zombie. Δε θα ήταν απαραίτητα κακό αν η ασύστολη δράση συνοδευόταν από πιο horror ατμόσφαιρα και εγκεφαλικούς γρίφους (στυλ "πιάνο" στο Silent Hill 1) - Ιστορία αν και ολίγον τραβηγμένη, είναι συμπαθητική και έχει σημεία σύνδεσης με τα προηγούμενα episodes της σειράς, κυρίως το Resident Evil 1. Μου άρεσε πολύ στα files τα διάφορα notes που έχει για την ιστορία του RE και βασικών χαρακτήρων) - Οι μάχες με τα bosses μου άρεσαν (αν και δεν φτάνουν το επικό Parasite Eve 1 & 2), ποικιλία εχθρών. Αλλά δεν σου προκαλούν ανατριχίλα (Που είναι τα cutscenes που πρωτοεμφανιζόταν το licker στο RE2). - To live inventory δε μου αρέσει. Προτιμώ pause και inventory. Tα όπλα πολλά και και καλά και upgreadable. - Φοβερό replay value για action παιχνίδι. Αν εισαι λίγο καμμένος Residentas, μέχρι να μαζέψεις όλα τα collectibles και να ξεκλειδώσεις όλα τα bonus, θα έχουμε DirectX 12. Σε γενικές γραμμές θα ήθελα περισσότερo horror. Ο Chris μου έδωσε εικόνα Chuck Norris, όχι ότι παλεύει για τη ζωή του. Βέβαια λένε ότι το Pro mode είναι overkill, αλλά η ατμόσφαιρα δε θυμίζει horror surviving. + πεισσότερους γρίφους. Προτείνω το franchise με αυτό το στυλ να λέγεται Biohazard. Το RE oι ευρωπαίοι το έχουμε συνηθίσει αλλιώς. Στην Ιαπωνία να το λένε RE
  9. chemeng

    The ATi Catalyst Driver thread.

    cabdik στο FEAR 2 έχεις παρατηρήσει τπτ περίεργο? Εμένα με C9.4 στις πηγές φωτός μου βγάζει κάτι κάθετες (από το ταβάνι που είναι το φως προς το πάτωμα) διακεκομμένες γραμμές. Λέω μπας και είναι το Transparency Αntialiasing ή το Catalyst A.I. (optimizations), αλλά τπτ. Βέβαια δεν είχα παρατηρήσει αν το έκανε πριν με τους 9.3.
  10. chemeng

    Grand Theft Auto IV

    Quad core στα 4G και είσαι κύριος... :triniti:
  11. chemeng

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Όσοι λέτε ότι το gameplay του NFS Prostreet είναι χάλια, έχετε βάλει το 1ο patch? Εγώ το βρίσκω σαν μια προσπάθεια να μπουν στη σειρά πιο ρεαλιστικά physics, με αποτέλεσμα να μην έχει ούτε το arcade fun, ούτε το sim... αλλά δεν είναι τόσο χάλια.
  12. chemeng

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Αυτά τα παιχνίδια τα παίζεις φίλε Billys "Only when the stars are right", έτσι kunoobidi? Έχει τρελή ατμόσφαιρα και δεν προσφέρεται σε όσους γουστάρουν μόνο ντουφ-τσικ πιου-πιου...
  13. chemeng

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Εδώ και ένα μήνα πέφτουν βροχή block-buster τίτλοι (Crysis Warhead, Sacred 2, Far Cry 2, Fallout 3, S.T.A.L.K.E.R Clear Sky, Brothers in Arms: Hell's Highway, Call of Duty: World at War, Command & Conquer Red Alert 3). Και τα καλύτερα έρχονται (Football Manager 2009, Cryostasis: The Sleep of Reason, Legendary, Tomb Raider Underworld, Left 4 Dead, Need for Speed Undercover, Grand Theft Auto IV, ShellShock 2: Blood Trails, Prince of Persia, Saints Row 2...) Είμαι fan των horror surviving, οπότε έχω πολύ δουλειά (μετά από καιρό) με Dead Space, Left 4 Dead (προσεχώς) και Silent Hill: Homecoming... Μόλις άρχισα το Silent Hill: Homecoming (προηγήθηκε ιεροτελεστία θέασης της ταινίας και παίξιμο του Silent Hill 1 με ePSXe), απίστευτη ατμόσφαιρα μέσα στο νοσοκομείο που ξεκινάς. Παίζω επίσης ένα διαμαντάκι που δεν το 'χα εκτιμήσει νωρίτερα, το Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth (action με adventure στοιχεία). Κλασικά PES 2009, NBA 2K9 (επιτέλους στο PC).
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.