Jump to content

vaios

Premium Members
  • Posts

    380
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by vaios

  1. vaios

    DIY NAS Thread

    Πολύ καλα δεν το έχω δει να κολάει πουθενά και οι ταχύτητες αψογες ~ 100μβ/sec / client.
  2. vaios

    DIY NAS Thread

    Ας ξεκαθαρήσουμε κάτι. Το Raid σε καλύπτει σε περίπτωση Hardware Failure... γιατι δεν υπάρχει single point of failure. Περιπτώσεις χαλασμένου File System , Ιους , Physical destraction κλπ δεν κάνει τίποτα..
  3. vaios

    DIY NAS Thread

    Επειδή και εγω χρειαζόμουν ένα Nas με αρκετό χόρο και να είναι επεκτάσιμο και μου κάθονταν ένας Microserver N36L. Configuration Microserver N36L 6 gb Ram. 2x2tb + 2x3tb + 500gb Hdd. HP NC112T ( NIc teaming ) οι ανάγκες ήταν το μοίρασμα ταινιών και αρχείων μέσα στο οικιακό δίκτυο ( Smb , Iscsi ) και Dlna . H λύση που βρήκα που μου δίνει πολυ μεγάλη επεκτασιμότητα ήταν Server 2012 με ρόλο Storage Server. Στημένο με Thin Provisioning σε Raid 5 . Παράληλα τρέχει και Plex Server για Dlna κλπ. Σας παραθέτω και Screenshot από το στίσιμο καθώς και από copy από τον Server.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.