Jump to content

darisg

Premium Members
  • Posts

    120
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

darisg's Achievements

  1. darisg

    GT 730 για HTPC

    Προς το παρόν όχι....
  2. darisg

    GT 730 για HTPC

    το δοκίμασα, δεν είδα καμιά σοβαρή διαφορά.... τα ερωτήματα είναι τα εξής: α) η GT 730 είναι αναβάθμιση της GT 8600 ? ή τζάμπα έκανα την αλλαγή ? β) η αλλαγή επεξεργαστή θα βοηθήσει ?
  3. darisg

    GT 730 για HTPC

    Τα 4K κατεβαίνουν γρήγορα ελέω VDSL50, στο main PC (της υπογραφής) παίζουν νερό 3 ταυτόχρονα... οπότε δεν είναι θέμα ταχύτητας... Όντως χρησιμοποιώ Firefox τελευταία έκδοση, (αλλά στο main PC δεν μου δημιουργεί θέματα)...
  4. Καλησπέρα, Έχω το παρακάτω HTPC : cpu: Core 2 Duo E8400 @3,0Ghz ram: 4 GB m/b: Asus P5B deluxe Vga: Gainward GT 730 1GB Το HTPC το έχω μόνο για ταινίες, οπότε οι απαιτήσεις είναι ελάχιστες. Τα τελευταία 7 χρόνια είχα μια 8600GT αλλά θεώρησα καλό να την αναβαθμίσω με την GT 730 ως πιο σύγχρονη και με λιγότερες ενεργειακές απαιτήσεις. Κατέληξα στην 730 λόγο κόστους και ησυχίας (χωρίς ανεμιστήρα). Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι και με την 8600GT αλλά και με την καινούρια 730GT, τα 4Κ videos στο youtube δεν την παλεύουν, καθόλου smooth, .... μήπως τελικά είναι θέμα επεξεργαστή ? Αν ναι τι προτείνεται? π.χ. ένας Q6600 θα κάνει δουλειά ?
  5. darisg

    RMA to CORSAIR Story

    Πριν κανα 2μήνες πήρα ένα κουτί Obsidian 750D, και πριν καμια βδομάδα κάηκε το LED του HDD στο front panel. Μικρό το κακό, αλλά είπα να δοκιμάσω το support της corsair.... (o retailer που το αγόρασα μου είπε να του στείλω το κουτί... να το στείλει στην αντιπροσωπία ....κτλ....No way !! για ενα Led να ξηλώσω ολο το PC...) Παρασκευή 5/9 ανοίγω ένα ticket για RMA στο support της Corsair και τους περιγράφω το πρόβλημα, Δευτέρα 8/9 μεσημέρι χτυπάει το κουδούνι η UPS με ένα καινούριο Ι/Ο panel !!! Το τερματίσανε το Respect.....!!!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.