Jump to content

petaloudaki

Premium Members
  • Posts

    123
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

petaloudaki's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. petaloudaki

    Δείξτε το κουτί σας...

    Ok με το που θα πιάσει 61 τοτε θα πάρω αυστηρά μέτρα . Για την ώρα θα το αφήσω έτσι αλλά θα το παρακολουθήσω κ λιγάκι...
  2. petaloudaki

    Δείξτε το κουτί σας...

    @Makis Hourdakis όχι κανονικό κουτάκι είναι Σας ευχαριστώ κ τους δυο που μου επισημάνατε ότι μπορεί να ανεβάσει ποιο εύκολα θερμοκρασίες! Ακόμα δεν το έχω βάλει σε λειτουργία για πολύ ώρα. Όταν τον χρησιμοποιήσω κανονικά ως κατεβαστήρι τότε θα το παρατηρήσω κ θα το προσέξω. Εάν παρατηρήσω ιδιαίτερη αύξηση τότε θα βάλω μερικά fans σε κάποια σημεία για να έχει κ ροή ο αέρας. Εάν βάλω κάποια fans που θα ήταν καλύτερα να βάλω? Τα κλασικα ένα μπρος να βάζει κ ένα πίσω να βγάζει? Κάτι άλλο?
  3. petaloudaki

    Δείξτε το κουτί σας...

    Όχι δεν έχω πολύ υψηλές θερμοκρασίες , ειδικά για καλοκαιράκι . Τώρα είναι στους 34-35 C η Cpu . Ίσως βάλω ένα fan μπροστά κ ένα πίσω αλλά τίποτα παραπάνω γιατί θέλω να μην ανεβάσει πολύ τα επίπεδα θορύβου. Έτσι κ αλλιώς κατεβαστήρι είναι...
  4. petaloudaki

    Δείξτε το κουτί σας...

    και το βραδάκι
  5. petaloudaki

    Δείξτε το κουτί σας...

    Κάποτε.... Πριν πολυυυυυυ καιρό είχα ξανανεβασει μια φώτο εδώ με το pc μου κ είχα πεί ότι κάποτεεε θα έφτιαχνα κ ένα κουτάκι από plexi glass για να βάλω το κατεβαστήρι μου. Και ναι λοιπόν μετά από περίπου 7 μήνες το έκανα (βασικά την είχα παρατήσει την ιδέα γιατί είχε πολλέςςςς δυσκολίες, π.χ. πώς θα στηριχτεί η μιτρική , οι σκληροί δίσκοι κτλ. αλλά τελικά τώρα π βρήκα χρόνο το έκανα!!). Ορίστε λοιπόν δύο φώτος από το δι'αφανο κατεβαστήρι μου. Βασικά ο μόνος λόγος που το έκανα ήταν μόνο κ μόνο για να δώ εάν θα τα καταφέρω κ τελικά . Οι φώτος δεν είναι τόσο καλές αλλά είναι από απλό κινητό.
  6. petaloudaki

    Δείξτε το κουτί σας...

    Το κουτάκι ρε παιδιά δεν ξέρω τη μάρκα είναι!Είναι από εξωτερικό μου το έφερε ο αδερφός μου που μένει Αγγλία.Το plexi στα πλάγια το είχε,εγώ απλώς τα ταχτοποίησα μέσα για να φαίνονται και έβαλα κάτι ανεμιστήρες.
  7. petaloudaki

    Δείξτε το κουτί σας...

    Δεν ξερώ μου έχει κολλήσει!Πιο πολύ για να δώ αν θα το καταφέρω το κάνω εξάλλου δεν θα βάλω αυτο το σύστημα στο plexi.Έχω ένα παλιό σύστημα που το χρησιμοποιώ ώς server και θα το βάλω αυτό μέσα στο plexi κουτί.
  8. petaloudaki

    Δείξτε το κουτί σας...

    Να και το δικό μου... Ταπεινό! Τώρα προσπαθώ να κάνω ένα κουτί ολόκληρο από plexi glass αλλά έχω κάποιες δυσκολίες στην εγκατάσταση της μητρικής και των υπολοιπων. Αλλά που θα μου πάει θα τα λυσω και θα ανεβάσω φότο.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.