Jump to content

Astakos

Premium Members
  • Posts

    1.444
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Astakos

  1. Astakos

    TheLab v2 - Προβλήματα

    Και με τα rss παιζει το ιδιο απο προχθες νομιζω
  2. Δικα σου να τα χαρεις... Σου στελνω π.μ.
  3. Χρονια πολλα παιδες.. Eπεσε στα χερια μου ενα κουπονι για καποια παιχνιδια απο την AMD (bioshock, Tomb raider, farcry3). Οποιος τα θελει δικα του.. Εγω δεν εχω ουτε hardware ουτε χρονο .
  4. Astakos

    Ηλεκτρονικο τσιγαρο thread

    Κανοντας μια συντομη γυρα απο ατμοποιητες και υγρα, κατεληξα να βρισκομαι με vamo vv mod σε vivi nova με cross coils.. Για υγρο συνηθως φτιαχνω σκετη βαση 35pg/65vg στα 18mg.. Αρχικα θελησα να αντικαταστησω τα τσιγαρα μεσα στο σπιτι γιατι ημουν στον 1+ καπνο την μερα για 15 χρονια αλλα τελικα εχω 10 μερες μονο με η.τ. τελειως αβιαστα.. Δυστυχως και σε αυτο το θεμα απαιτειται λιγο διαβασμα και ψαξιμο γιατι οι ετοιμες λυσεις-παακετα-υγρα του εμποριου ειναι κατα την γνωμη μου 9/10 γτπ και πεταμενα λεφτα.
  5. Astakos

    Αυτοδιδασκαλία μουσικής;

    Δεν θα επαιρνα μεταχειρισμενη χωρις να την εχω ελεγξει. Παιζει να εχουν πολλα κουσουρια οπως π.χ να εχει σκεβρωσει απο υγρασια ή αχρησια. Βαλε καμια αγγελια ζητησης στα forum για θεσσαλονικη. Παρα πολλοι εχουν μια καπου ξεχασμενη..
  6. Astakos

    Αυτοδιδασκαλία μουσικής;

    Στα 20 ξεκινησα κλασσικη κιθαρα. Οταν λεω κλασσικη εννοω καθημερινο διαβασμα με παρτιτουρες σε κομματια αναγεννηση - μπαροκ γιατι αυτα μου αρεσαν. Χρειαστηκα μερικα μαθηματα για κανα 6μηνο να καταλαβω τι γινεται με το οργανο και απο εκει και περα μπορουσα να διαβαζω μονος μου οτι ηθελα. Περασα πολλα χρονια ερωτευμενος με την κιθαρα μου αλλα μετα τον στρατο δεν ξαναεπαιξα. Τωρα σκεφτομαι να ξαναφησω νυχια.. Στο θεμα μας... βρες μια δανεικη να δεις πως θα παει και οταν αποφασισεις αν σου αρεσει κανεις μια βολτα τα μαγαζια με εναν που ξερει να παιζει και τις δοκιμαζει αυτος για σενα.. Θυμαμαι εναν καιρο υπηρχε στην θεσσαλονικη φουρνια απο alhambra με ελατο στα 80ε που ειχαν καλυτερο ηχο απο αλλες των 300ε
  7. Astakos

    Ηλεκτρονικο τσιγαρο thread

    bump.. Ψαχνομαι να το γυρισω και εγω σε ηλεκτρονικο για οικονομικους λογους..(με τους καπνους απο παραγωγους δε γινεται χαΐρι.) Εχετε να προτεινετε κατι δοκιμασμενο?Τι κοστος καταληγει να εχει σε μηνιαια βαση?
  8. Astakos

    Diablo 3

    Για δες, ξεμυτισαν οι monks...
  9. Astakos

    Diablo 3

    Σε καθε patch το gold εκτοξευεται για 1-2 μερες..θα γυρισει αρκετος κοσμος να δοκιμασει το duelling.
  10. Astakos

    Diablo 3

    To 0.25 ειναι το limit down.Δεν μπορεις να βαλεις χαμηλοτερη τιμη οποτε εχει δημιουργηθει υπερσυσσωρευση σε αυτη τη τιμη.. 3 λυσεις : 1)Το σπας σε πολλες μικροτερες δημοπρασιες με διαφορα μισης ωρας που και να ληγουν το βραδυ.Συνηθως φευγει στο 1d12h. 2) φλιπαρεις αντικειμενα απο AH στο rmah..εγω το εκανα με 29αρες stormshields 3) Περιμενεις να πουλησεις στο επομενο patch Αν 8ελεις εδω ειναι ενα excell που εφτιαξα για αυτους τους υπολογισμους..Συμπληρωνεις τα γαλαζια πεδια.
  11. Astakos

    Diablo 3

    Καλη χρονια και απο μενα...Λεω να αλλαξω gear για το pvp..υπαρχουν αυτα στο AH,οι τιμες θα αλλαζουν μερα με την μερα, λογικα προς τα κατω...Οποιος θελει κατι το παιρνει στο 0,85 της τρεχουσας τιμης.. Π.μ ή add me
  12. Astakos

    Diablo 3

    Στο 1.04 χρειαστηκε ~250h απο 0-77 που ειναι τα μισα xp για 0-100.. Δηλαδη ~20mill xp/h η wiz χωρις hellfire ring και mp xp bonus.. Νομιζω οτι πλεον ο υπολογισμος ειναι δυσκολος γιατι ο καθενας παιζει διαφορετικο mp και δεν υπολογιζουμε τον χρονο που σπαταλησε ο καθενας για keys και uber bosses... Προσωπικα μετα το 94+ εχω βγαλει το xp gear (gem,ring) για να φαρμαρω στο mp5..
  13. Astakos

    Diablo 3

    Επαιζε τον τελευταιο καιρο duping με roll back τον character..Λεγεται οτι ετσι ειχαν πεσει οι τιμες στα gem και εστειλε πολλους για μπανιο η bliz.
  14. Astakos

    Diablo 3

    Αν δοκιμασεις ls skorn σε archon δεν εχει επιστροφη....γεμιζει 50k hp στο κλικ... Αν θες το δινω για μια δοκιμη..
  15. Astakos

    Diablo 3

    Most Popular Legendary and Set Items
  16. Astakos

    Diablo 3

    Μπορει απλα να μετετρεψε περιπου 300Μ gold σε blizzard bucks και να το αγορασε.. Οταν καποιος αγοραζει απο το rmah δε σημαινει απαραιτητα οτι δινει πραγματικα λεφτα.. yeap
  17. Astakos

    Diablo 3

    Μια 6αδα ubers σε μια ωριτσα πολυ ευκολα στο mp5.. Ο [MENTION=4796]TifoziF1[/MENTION] αλλαξε γνωμη για το mp7
  18. Astakos

    Diablo 3

    Γιατι εγω δε σου εχω χαρισει οτι σαβουρα βαριεμαι να βαλω στο AH? Εχω 3-4 machines,βραδακι οταν γυρισω απο δουλεια παμε για >mp7.Το mp5 ηταν αστειο.
  19. Astakos

    Diablo 3

    Σε channeling spells, σε archon δηλαδη που παιζεις, δε σε απασχολει το damage per hit παρα μονο το συνολικο dps..(Εγω προτιμω πολυ as γιατι ειναι πιο smooth το damage του archon) Σε cm/ww το πραγματικο dps ειναι διαφορετικο και πιο συνθετο γιατι το as επηρεαζει βασικα τους ανεμοστροβιλους ενω το κυριως dps ερχεται απο τα explosive blast που εκει μετραει το damage per hit..
  20. Astakos

    Diablo 3

    Και με 150k δε μου παει οσο γρηγορα θα ηθελα το mp3.. Σε 2 εχω full uptime archon..
  21. Astakos

    Diablo 3

    Να σας πω ακομα μια φορα τη γνωμη μου υστερα απο 71paragon levels,τελειως φιλικα χωρις καμια διαθεση να τρολαρω. Το legendaries ανα μερα δε λεει τιποτα.. Παραγματικο στατιστικο νοημα εχει το legendaries/kills η legendaries/xp... Στο 1.04 οταν εβαλα mf gear ειχα 5-6 legend drops τη μερα, φαρμαροντας ομως 150-200 mill xp σε 300-350mf.. (Οσα xp περιπου χρειαζεται καποιος για να παει π.χ. απο paragon 30-34).. Τα drops τα εβλεπα φανερα να ανεβαινουν οσο ανεβαινε το mf αλλα σε στατιστικο δειγμα εβδομαδας..(υπηρξε και διαστημα με 300mill xp χωρις drop).. Ο απολογισμος του τελευταιου μηνα (~140h ~15k elite kills),ειναι περιπου 1b+ χωρις να εχω πουλησει κατι πανω απο 80mil.. Η εμπειρια μου φυσικα δεν αποτελει αποδειξη οποτε ευκολα μπορειτε να την αγνοησετε .Αλλωστε και στο twich θα βρειτε κοσμο που ψαχνει τα loots σε server ip η στον καφε.. Προσωπικα θα το χαλαρωσω σιγα σιγα καθως το κινητρο μου ηταν τα χρηματα και η τιμη του gold στο rmah επεσε τοσο που μου το μειωνει αισθητα.Περιμενα την χθεσινη μερα να φυγουν και τα τελευταια στο 0.55.
  22. Astakos

    Diablo 3

    Στο inferno εχει 80% reduction στο ls οποτε υπολογιζε το στο 1.8%
  23. Astakos

    Diablo 3

    Επαιξες PTR? Mια χαρα τους ειδα τους ww brbs στο 1.05 χωρις να γνωριζω πολλες λεπτομερειες.. Βασικα ειναι η μοναδικη κλαση που μπορει να φαρμαρει solo infernal machine..
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.