Jump to content

Astakos

Premium Members
  • Posts

    1.444
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by Astakos

  1. Κανοντας μια συντομη γυρα απο ατμοποιητες και υγρα, κατεληξα να βρισκομαι με vamo vv mod σε vivi nova με cross coils.. Για υγρο συνηθως φτιαχνω σκετη βαση 35pg/65vg στα 18mg..

    Αρχικα θελησα να αντικαταστησω τα τσιγαρα μεσα στο σπιτι γιατι ημουν στον 1+ καπνο την μερα για 15 χρονια αλλα τελικα εχω 10 μερες μονο με η.τ. τελειως αβιαστα..

    Δυστυχως και σε αυτο το θεμα απαιτειται λιγο διαβασμα και ψαξιμο γιατι οι ετοιμες λυσεις-παακετα-υγρα του εμποριου ειναι κατα την γνωμη μου 9/10 γτπ και πεταμενα λεφτα.

  2. Φαντάζομαι μέσω Ricardo, γιατί δεν ξέρω κάποιο κατάστημα μουσικών οργάνων που διαθέτει και μεταχειρισμένα. Τώρα όλοι πουλάνε τις μεταχειρισμένες τους (σε άριστη κατάσταση ή ελάχιστα χρησιμοποιημένες) με 10 ευρώ έκπτωση. Για τις ακουστικές που έψαξα στο Ricardo έχουν ξεμείνει μόνο οι επώνυμες και από πχ 100 ευρώ τιμή αγοράς τις πουλάνε στα 90. Για 10 ευρώ λιγότερο ο άλλος δε θα κάτσει να αγοράσει μια μεταχειρισμένη, αλλά θα πάρει μια καινούρια. Στη Θεσσαλονίκη πού να στραφώ για μεταχειρισμένα όργανα; Στο xe.gr βρήκα καμιά 20αριά, αλλά καμία δεν ήταν κλασική: Αγγελίες για Κιθάρες

    Δεν θα επαιρνα μεταχειρισμενη χωρις να την εχω ελεγξει. Παιζει να εχουν πολλα κουσουρια οπως π.χ να εχει σκεβρωσει απο υγρασια ή αχρησια.

    Βαλε καμια αγγελια ζητησης στα forum για θεσσαλονικη. Παρα πολλοι εχουν μια καπου ξεχασμενη..

  3. Στα 20 ξεκινησα κλασσικη κιθαρα. Οταν λεω κλασσικη εννοω καθημερινο διαβασμα με παρτιτουρες σε κομματια αναγεννηση - μπαροκ γιατι αυτα μου αρεσαν. Χρειαστηκα μερικα μαθηματα για κανα 6μηνο να καταλαβω τι γινεται με το οργανο και απο εκει και περα μπορουσα να διαβαζω μονος μου οτι ηθελα. Περασα πολλα χρονια ερωτευμενος με την κιθαρα μου αλλα μετα τον στρατο δεν ξαναεπαιξα. Τωρα σκεφτομαι να ξαναφησω νυχια..

    Στο θεμα μας... βρες μια δανεικη να δεις πως θα παει και οταν αποφασισεις αν σου αρεσει κανεις μια βολτα τα μαγαζια με εναν που ξερει να παιζει και τις δοκιμαζει αυτος για σενα.. Θυμαμαι εναν καιρο υπηρχε στην θεσσαλονικη φουρνια απο alhambra με ελατο στα 80ε που ειχαν καλυτερο ηχο απο αλλες των 300ε

  4. bump..

    Ψαχνομαι να το γυρισω και εγω σε ηλεκτρονικο για οικονομικους λογους..(με τους καπνους απο παραγωγους δε γινεται χαΐρι.)

    Εχετε να προτεινετε κατι δοκιμασμενο?Τι κοστος καταληγει να εχει σε μηνιαια βαση?

  5. το έκανα...μάταια όμως..θα το ξανα δοκιμάσω πάντως...

    attachment.php?attachmentid=54142&stc=1&d=1357720871

    αυτό έχω σκεφτεί, αλλά πρέπει να πάρω κάτι από ah και να αξίζει ώστε και να φύγει...(υπάρχει κόσμος που αγοράζει stormshields? εγώ έχω μία την οποία κρατάω για το pvp)

    attachment.php?attachmentid=54143&stc=1&d=1357720877

    εδώ με κάθε Patch τα ξεφτιλίζουν όλα...μετά δεν θα έχει καν αξία τίποτα από όσα έχουμε... :p

    Σε καθε patch το gold εκτοξευεται για 1-2 μερες..θα γυρισει αρκετος κοσμος να δοκιμασει το duelling.

    post-620-1416076968,3908_thumb.jpg

    post-620-1416076968,4156_thumb.jpg

  6. ερώτηση προς όλους...Θέλω να πουλήσω το χρυσό μου...(100Μ). Τα έβαλα λοιπόν στην τιμή του μέσου όρου (0.25)

    και δεν πουλήθηκε.. Πάω να αγοράσω (την ώρα που ήταν σε auction το χρυσό μου) και η τιμή ήταν 0.27. Τι παίζει δλδ? Ξέρετε με τι priority μπαίνει το gold στο auction? (προφανώς καταλαβαίνω ότι η blizz θα θέλει να το πουλήσει με παραπάνω value στο real money)

    αλλιώς ρίχτε μου καμιά πρόταση να πάρω κάνα αντικείμενο γιατί το gold χάνει το value του μέρα με την μέρα... ;)

    To 0.25 ειναι το limit down.Δεν μπορεις να βαλεις χαμηλοτερη τιμη οποτε εχει δημιουργηθει υπερσυσσωρευση σε αυτη τη τιμη.. 3 λυσεις :

    1)Το σπας σε πολλες μικροτερες δημοπρασιες με διαφορα μισης ωρας που και να ληγουν το βραδυ.Συνηθως φευγει στο 1d12h.

    2) φλιπαρεις αντικειμενα απο AH στο rmah..εγω το εκανα με 29αρες stormshields

    3) Περιμενεις να πουλησεις στο επομενο patch

    Αν 8ελεις εδω ειναι ενα excell που εφτιαξα για αυτους τους υπολογισμους..Συμπληρωνεις τα γαλαζια πεδια.

  7. Καλη χρονια και απο μενα...Λεω να αλλαξω gear για το pvp..υπαρχουν αυτα στο AH,οι τιμες θα αλλαζουν μερα με την μερα, λογικα προς τα κατω...Οποιος θελει κατι το παιρνει στο 0,85 της τρεχουσας τιμης..

    Π.μ ή add me

    post-620-1416076942,5907_thumb.jpg

    post-620-1416076942,7383_thumb.jpg

  8. Στο 1.04 χρειαστηκε ~250h απο 0-77 που ειναι τα μισα xp για 0-100.. Δηλαδη ~20mill xp/h η wiz χωρις hellfire ring και mp xp bonus..

    Νομιζω οτι πλεον ο υπολογισμος ειναι δυσκολος γιατι ο καθενας παιζει διαφορετικο mp και δεν υπολογιζουμε τον χρονο που σπαταλησε ο καθενας για keys και uber bosses... Προσωπικα μετα το 94+ εχω βγαλει το xp gear (gem,ring) για να φαρμαρω στο mp5..

  9. "παίζει κατιτίς?"

    "βρήκαν τον τρόπο οι φίλοι μας να "γεννούν" αντικείμενα?"

    Επαιζε τον τελευταιο καιρο duping με roll back τον character..Λεγεται οτι ετσι ειχαν πεσει οι τιμες στα gem και εστειλε πολλους για μπανιο η bliz.

  10. εδω ο αλλος αγορασε 120 ευρω οπλο απο μενα στο diablo και εσυ ρωτας αν αξιζει να αγορασεις το game? :p

    Μπορει απλα να μετετρεψε περιπου 300Μ gold σε blizzard bucks και να το αγορασε.. Οταν καποιος αγοραζει απο το rmah δε σημαινει απαραιτητα οτι δινει πραγματικα λεφτα..

    επεσε ο login server?

    yeap

  11. και ο tolis9, ο zboo, o asaduu για να μην ξεχνάμε...γενικά πολλά καλά παιδιά οι παρέα και χαίρομαι για αυτό..

    παίδες 1 mats μου λείπει για το ring...μαζεύω κλειδάκια (1 μου λείπει για 1 Infernal) και μετα τη νίκη του Θρύλου όποιος θέλει Infernal είμαι μέσα...

    Γιατι εγω δε σου εχω χαρισει οτι σαβουρα βαριεμαι να βαλω στο AH? :p

    Εχω 3-4 machines,βραδακι οταν γυρισω απο δουλεια παμε για >mp7.Το mp5 ηταν αστειο.

  12. Να ρωτήσω κάτι. Κάνω ένα συνδυασμούς. Με αυτόν τον συνδυασμό το display damage ανεβαίνει αλλά πέφτει το damage per hit. Αλλά αλλάζει πολύ το attack speed μου,δλδ βαραω πιο γρηγορα αυτός είναι ο λόγος; Η όντως Χανω damage στο hit

    Σε channeling spells, σε archon δηλαδη που παιζεις, δε σε απασχολει το damage per hit παρα μονο το συνολικο dps..(Εγω προτιμω πολυ as γιατι ειναι πιο smooth το damage του archon)

    Σε cm/ww το πραγματικο dps ειναι διαφορετικο και πιο συνθετο γιατι το as επηρεαζει βασικα τους ανεμοστροβιλους ενω το κυριως dps ερχεται απο τα explosive blast που εκει μετραει το damage per hit..

  13. εγω παντος act 3 με mp 3 που δοκιμασα(archon wizzard) με 90κ dmg αλλα ενταξη πηγενα πολυ αργα.. θα δοκιμασω με 100 k με 120 αλλα αντε να βγαινει το mp 3..

    Και με 150k δε μου παει οσο γρηγορα θα ηθελα το mp3.. Σε 2 εχω full uptime archon..

  14. Να σας πω ακομα μια φορα τη γνωμη μου υστερα απο 71paragon levels,τελειως φιλικα χωρις καμια διαθεση να τρολαρω.

    Το legendaries ανα μερα δε λεει τιποτα.. Παραγματικο στατιστικο νοημα εχει το legendaries/kills η legendaries/xp...

    Στο 1.04 οταν εβαλα mf gear ειχα 5-6 legend drops τη μερα, φαρμαροντας ομως 150-200 mill xp σε 300-350mf.. (Οσα xp περιπου χρειαζεται καποιος για να παει π.χ. απο paragon 30-34).. Τα drops τα εβλεπα φανερα να ανεβαινουν οσο ανεβαινε το mf αλλα σε στατιστικο δειγμα εβδομαδας..(υπηρξε και διαστημα με 300mill xp χωρις drop)..

    Ο απολογισμος του τελευταιου μηνα (~140h ~15k elite kills),ειναι περιπου 1b+ χωρις να εχω πουλησει κατι πανω απο 80mil..

    Η εμπειρια μου φυσικα δεν αποτελει αποδειξη οποτε ευκολα μπορειτε να την αγνοησετε .Αλλωστε και στο twich θα βρειτε κοσμο που ψαχνει τα loots σε server ip η στον καφε..

    Προσωπικα θα το χαλαρωσω σιγα σιγα καθως το κινητρο μου ηταν τα χρηματα και η τιμη του gold στο rmah επεσε τοσο που μου το μειωνει αισθητα.Περιμενα την χθεσινη μερα να φυγουν και τα τελευταια στο 0.55.

  15. βλεπω οτι αν πχ ειμαι στην μεση απο health και ριξω 2 τετοια δεν βλεπω το health που ταζει. βασικα τπτ δεν βλεπω! dmg βαραω unbuffed 30κ kai το 9% einai 2700. επι 4 που stackαρει περιπου 11κ,χωρις crit. ε δεν τα βλεπω αυτα!

    Στο inferno εχει 80% reduction στο ls οποτε υπολογιζε το στο 1.8%

  16. Μην περιμένετε θαύματα από το patch...για μένα το game πάει κατά διαόλου..ούτε το pvp δεν θα το σώσει!

    Diablo 3 κάτω από το όνομα Blizzard δεν υφίσταται:suicide: και να %!$@@$!%^&! ο jay wilson!!

    http://i.imgur.com/mVhWE.png

    Τώρα που είπαν για τις αλλαγές στο patch με τα + και - του barb με ανάγκασαν να αλλάξω τακτική/build..καθώς και να πουλήσω τα 3/4 του gear για λόγω ότι ήταν βασισμένο στο Whirlwind.

    Ευτυχώς έφυγαν γρήγορα και τσεπώσαμε μια 120άρα ευρώ χοντρικά.

    Ιδού η μιζέρια... Kalidor - Community - Diablo III

    Προς το παρών..καλοπερνάμε με Torchlight 2 και περιμένουμε Path of Exile και Grim Dawn :smoke:

    Επαιξες PTR? Mια χαρα τους ειδα τους ww brbs στο 1.05 χωρις να γνωριζω πολλες λεπτομερειες..

    Βασικα ειναι η μοναδικη κλαση που μπορει να φαρμαρει solo infernal machine..

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.