Jump to content

kourman

Premium Members
  • Posts

    337
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About kourman

  • Γενέθλια 02/08/1975

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    KALAMATA

kourman's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. kourman

    OffTopic;

    Jesus....... Αυτό κι'αν είναι μήνυμα........
  2. kourman

    OffTopic;

    Γειά σας ρε boyzzzzz Όσον αφορά τα αεροπλάνα, rafale θα πάρουμε..... Μην έχετε αμφιβολία πως γι'αυτό και τα κολητιλίκια του Σαρκοζί στη σύνοδο του Νάτο..... Όσον αφορά τα υπόλοιπα..... ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ !!! κανούργια παιχνίδια και όρεξη για σκορρρρρρρρ!!!
  3. kourman

    OffTopic;

    ναι ρε.... θεωρώ πως είναι κομμάτι της παράδοσής μας. ειναι ενα "καθαρόαιμο" αθλημα πάλης με βαριά ιστορία. για όσους δέν γνωρίζουν, το παγκράτιο ήταν ένα αθλημα στο οποίο ένας αθλητής προετοιμαζόταν καθημερινα με σκληρη προπόνηση επι συνήθως 4 χρόνια για έναν κανονικό αγώνα. ο λόγος είναι γιατί ο κάθε αγώνας μπορεί κάλιστα να ηταν και ο τελευταίος. πολλοί ήταν οι θανατηφόροι αγώνες και ακομα περισσότεροι αυτοί που προκαλούσαν μόνιμες βλάβες...... οι επιλογές των ζευγαριών γινόταν με κλήρωση και ήταν πιθανό να πρέπει να αγωνιστείς με τον φίλο σου ή τον αδερφό σου, ή κάποιον 50 κιλά βαρύτερο απο σένα..... πολλά γλέντια λέμε......
  4. kourman

    OffTopic;

    Παγκράτιο ωρε!!! Μπραβο ρε kallileo!! σε συμπάθησα!
  5. kourman

    OffTopic;

    Είναι πολυ πιο βαρύ σαν εφαρμογή το destinator βρε.... Που να τού'βαζες κανα Garmin πρόγραμμα.... Εκεί να δείς πίκρα..... Πάντως αν δεν το θές για χρήση πόλης (τυφλοσούρτης-στρίψε-σταμάτα-κατέβα-σκύψε...), δές και τους χάρτες της Ανάβαση. Ανατριχιαστική λεπτομέρεια..... Τσαμπέ εφαρμογή και πληρώνεις μόνο τους χάρτες. Καλορίζικα!
  6. kourman

    OffTopic;

    Clear Cmos με τη μπαταρια βγαλμενη, και αν δεν δουλέψει κι'αυτο, βάλε και κανα αλλο bios
  7. kourman

    OffTopic;

    Ρε Γαμώτο, τίποτα δεν κάνει ο φελος που έχωβάλει απο κάτω...... Μήπως να το βάλω σε καμια βάρκα και να το κάνω πλωτό? Ή θα τα κάνω χειρότερα τα πράγματα? Είχα ακούσει οτι πρόπερσι έπεζε ο samino στην Ινδονησία με ένα cascade και θυμάστε τί έγινε...........
  8. kourman

    OffTopic;

    Nαι ρε guys, σύμφωνοι, αλλα κατω απο τα νεα βγάζει και αυτα τα οποια δεν εχουν ανανεωθεί απο την τελευταία επίσκεψη, και δεν είναι ούτε εκεί.... Αλωστε μετά απο 300 post που έχω κάνει, τί λέτε, δέν θα το είχα προσέξει???
  9. kourman

    OffTopic;

    @yiancar Don't worry, το άλλο Σάβατο θα έχουν φτάσει σίγουρα τα Irem στον Στέλιο, όσον αφορά τον QX έχει πάει και 4200-4300 με ξηρό παγο, οπότε δέν νομίζω να έχετε πρόβλημα. @moderators Έχω ένα πρόβλημα.... όταν κάνω post σε ένα thread, το thread αυτό δέν παρουσιάζεται καθόλου στα νέα μινύματα. Μόνο στο link με τα σημερινά..... Τι να υποθέσω? Τάλος ο άτσαλος?????:D:D @everybody Θέλω μνήμες ρααααααααααααααα!!!!!! Το σκόρ στο 06 βγήκε με μία.... με 2 δεν θα πάρει λιγάκι????
  10. kourman

    OffTopic;

    Sorry gia to greenglish alla den exoun ellinika sto monaho...... Na sas po ti exoun omos.... Kai gamo ta klimata gia benching!!!! -7 vathmous stis 12 to mesimeri. Ti LN2 kai vlakeies........
  11. kourman

    OffTopic;

    Με γειά το avatar!!!! MOYXAXAXAXAXAXAXA:D:D:D:D:D:D
  12. kourman

    OffTopic;

    My cascade My chiller (made by unseen, unmodded by me ) My Bench My bench rig My Mitsotakis......
  13. kourman

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ THREAD

    Χρονια πολλά Αντρέα Δώστου να καταλάβει....
  14. kourman

    OffTopic;

    Αντώνη, σε καμιά πε
  15. kourman

    OffTopic;

    Ίσως δέν είμαι ο καταλληλότε
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.