Jump to content

hollow_83

Premium Members
  • Posts

    130
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

hollow_83's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Καλημέρα σας. Αγόρασα πρόσφατα έναν σκληρό δίσκο από πλαίσιο και σήμερα που θέλησα να τον τοποθετήσω παρατήρησα κάτι ιδιαίτερα παράξενο. Όπως βλέπετε ο δίσκος αναφέρει ξεκάθαρα ότι απαγορεύεται η πώληση εκτός Κίνας καθώς και κάτι με την εγγύηση. Μάλιστα επειδή έχω και άλλους Μωβ είμαι σίγουρος ότι το Ευρωπαικό revision έχει πάνω του ένα QR Code. Γενικά τι κάνω σε αυτή την περίπτωση; Είναι παράνομοι; Τι παίζει;
  2. hollow_83

    Dell PERC5/i SAS RAID Controller

    Toν ειχα 3 χρονια στο PC μου. Δε του βαλα ποτε ενεργη ψυξη και το PC δουλευε 24/7. Ζεματαγε σα διαολος αλλα ποτε δεν πηρε χαμπαρι. Τον ειχα για το OS μεχρι προσφατα με δυο Seagate Cheetah 15arides αν δε κανω λαθος. Τελικα ειναι τοσο καλος o controller ? Εγω τον ειχα για του πεταματου.
  3. hollow_83

    Windows 8 Thread

    Δεξι κλικ Run as administrator στο 3ds. Kαι για μονιμη λυση πας στις ιδιοτητες του shortcut και τικαρεις το πεδιο που αναφερεται στα δικαιωματα εκτελεσης ως διαχειριστης.
  4. hollow_83

    Bioshock

    Το bioshock γενικα ενθουσιαζει στα πρωτα 5-10 λεπτα μετα σε ριχνει σιγα σιγα στα μαλακα. System Shock 2 και Deus Ex δεν ειναι δυστυχως.
  5. hollow_83

    Bioshock

    Και οι big Daddy's πανευκολοι ειναι. Με συνδυασμο λεκτροσοκ shotgun τους σκιζεις ευκολα.
  6. hollow_83

    Bioshock

    ΣΤο χαρτη πρεπει να φενεται μια φατσα με μωβ περιγραμμα. Οχι ο κλοουν.
  7. hollow_83

    Bioshock

    Ναι εχει επιροη. Στον τερματισμο απ'οτι καταλαβα.
  8. hollow_83

    Bioshock

    Να πω και κατι τελευταιο. Πριν απο λιγο τελειωσα το game. Δυστυχως πολυ μικρο. Γυρω στις 7-8 ωρες παιχνιδι. Κατι τετοιο καπου διαβασα θα ισχυει και με το crysis. Κατα τι γνωμη μου προτιμω τα games να χουν νορμαλ γραφικα και βαθυ story - gameplay παρα να μοιαζουν με technology demo's. Ισως τα πραματα να βελτιωθουν οταν το blue ray - HDDVD γινουν Mainstream και στα Pc.
  9. hollow_83

    Bioshock

    Εγω προσωπικα εχω εναν 4200+ στα 2800oced με μια 8800gts 320 και 2gb ram. Και το παιχνιδι τρεχει τζαμι.
  10. hollow_83

    Bioshock

    Εχοντας παιξει το game λιγο παραπανω απο την τελευταια φορα που ποσταρα αναθεωρω το σχολιο μου και λεω οτι τα γραφικα του κυμαινονται απο αριστα εως normal αναλογα με τις τοποθεσιες. Σαν story ειναι αρκετα καλο απλα κουραζουν καποιες επαναλαμβανομενες φασεις. Επιπλεον χαιρομαι που h Unreal Engine ειναι υποδειγμα coding και το παιχνιδι τρεχει τζαμι σε 1680χ1050. Μ'αρεσε πολυ το bump mapping στα πλακακια.
  11. hollow_83

    Bioshock

    Αλλο ενα overhyped παιχνιδι. Καλο για τις πρωτες δυο τρεις ωρες μετα κατανταει το ιδιο και το ιδιο. Απο γραφικα καλο αλλα μεχρι εκει. Το μονο καλο ειναι οτι απο απαιτησεις ειναι ψιλο κυριλε βλεποντας πως αποδιδει στο συστημα μου.
  12. hollow_83

    Δείξτε το κουτί σας...

    Γαμω τα κουτακια οποιος το φτιαξε ειναι τρελο μαστορι. Των extreme multirama ειναι? Γιατι βλεπω το xtremapc.com. Πολυ καλο!!!!!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.