Jump to content

Astri

Premium Members
  • Posts

    218
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Μή ορισμένο

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Astri's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Astri

    Z5500 + Buttkicker

    Anyone?
  2. Astri

    Z5500 + Buttkicker

    Είναι μια αρκετά καλή προσθήκη για immersion όσον αφορά ταινίες και games. Εν αναμονή συμβουλών ^^
  3. Καλημέρα σε όλους. Έχω τα ηχεία του τίτλου εδώ και αρκετά χρόνια και ένα buttkicker gamer2. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω μία καινούρια soundcard (PCIe) or external DAC για να χρησιμοποιώ σε συνδιασμό με τα Ζ5500, το buttkicker και με το Sennheiser PC350 headset (150ohm). Στo παρελθόν είχα την Asus Xonar Essense STX και την Asus Xonar D2/PM (ήταν το perfect combo με το ΒΚ) τις οποίες πλέον δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω διότι στη μεν STX δεν μπορώ να συνδέσω αναλογικά τα προαναφερθέντα ηχεία (πράγμα που χρειάζομαι για να δουλέψει σωστά το buttkicker), ενώ τη D2/PM δεν μπορώ να τη τοποθετήσω καθώς δεν έχω PCI slot sto motherboard μου (Asus Maximus VI Hero). Tο κύριο πρόβλημα μου αυτή τη στιγμή είναι το ελλατωματικό software της Realtek τουλάχιστον για τη συγκεκριμένη onboard όπου πότε κατι δουλέυει και πότε όχι και τα κάμποσα bugs, καθώς και το γεγονός ότι στο παρελθόν που χρησιμοποιούσα τις dedicated sound cards καλόμαθα σε πιο δυνατό ήχο και περισότερα options στο να ρυθμίζω το bass κτλ κτλ. Ως αποτέλεσμα αυτή στη στιγμή έχω ελατωματικό surround ήχο.. αλλού παίζει, αλλού δεν παίζει... και επίσης για να δώσει καλό kick to buttkicker θα πρέπει να τρίζει όλο το σπίτι από την ένταση (πράγμα που δεν ίσχυε οταν στο παρελθόν το χρησιμοποιούσα με την D2/PM). Η ερώτηση μου απευθύνεται κυρίως σε άτομα που έχουν καλή γνώση πάνω στο κομμάτι του ήχου και είναι η εξής: Θέλω ο onboard ήχος να αντικατασταθεί και αυτή τη φορά σκέφτομαι να αγοράσω ένα external κομματι όπως η Asus Xonar U5. Θα το προτείνατε λαμβάνωντας υπ'όψιν τα παραπάνω για να κάνω σωστά τη δουλειά μου ή θα ήταν προτιμότερο να προβώ σε μια άλλη λύση/προιόν;
  4. Astri

    #labxmas2014 day 9 gift 15

    Motorola is the one
  5. Astri

    #labxmas2014 day 4 gift 7

    Spacewar it is
  6. Astri

    ROG Swift

    Την οθόνη την πέρα τελικά από ελληνικό κατάστημα καθώς απ΄έξω με μεταφορικά έβαινε το ίδιο η' και πιο ακριβά. Ευχαριστώ για τη πληροφορία όμως. Θα τα έχω υπ'όψιν για μελλοντικές αγορές.
  7. Astri

    #labxmas2014 day 2 gift 4

    Moth aka σκόρος. "Operators traced an error in the Mark II to a moth trapped in a relay, coining the term bug." (wiki) Πόσο cool? ^^
  8. Astri

    Ποιά 970 να διαλέξω?

    Εγώ παιδιά μίλησα για 780Ti συγκεκριμένα. Όχι.. η ψύξη του κουτιού ήταν εξαιρετική και το πρόβλημα ήταν καθαρά της Gigabyte. Αν το ψάξετε στο internet θα δείτε ότι υπάρχουν και άλλα άτομα που αντιμετώπισαν παρόμοιο πρόβλημα. Εξ'υπακούεται ότι αυτό δεν πρέπει να συμβαίνει σε όλες τις Windforce αλλά από τη στιγμή που είναι κάτι το οποίο εμένα προσωπικά μου έχει εμφανιστεί και το έχει κάνει και cross-check με άλλα περιστατικά που έχουν συμβεί ίδια αυτό το κάνει δυστυχώς known-issue με τις windforce.
  9. Astri

    Προβλήματα μετά την εφαρμογή πάστας; Τι φταίει;

    Και εγώ πιστεύω ότι κάποιο λάθος έχει γίνει μάλλον στην εφαρμογή. Και το χειρότερο quality να ήταν οι θερμοκρασίες σου θα ήταν καλές αλλά όχι top. 85c μάλλον σημαίνει έχει γίνει κάτι λάθος.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.