Jump to content

Tsofli

Members
  • Posts

    34
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Tsofli's Achievements

  1. Yup, έτσι το βλέπω και εγώ, οτι το 50άρικο που έλεγα να επενδύσω θα έχει μεγαλύτερη αξία αν επενδυθεί σε νεο μηχάνημα.
  2. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Τελικά παίρνοντας μερικά τηλέφωνα δεξία και αριστερά κάποιος ξέθαψε μια [τζάμπα]Geforce 9400gt. Δεν έχω ιδέα πως θα συμπεριφερθεί αν είναι ισάξια η κατώτερη αλλά θα έχω κάτι στο slot τουλάχιστον xD. Όπως και να χει, το σκέφτηκα απο εδώ το σκέφτηκα απο εκεί, και μάλλον παω προς στήσιμο νέου μηχανήματος γιατί η παραμικρή "επένδυση" πάνω στο υπάρχον φαίνεται ανούσια όταν ολόκληρο το κοστολογώ ουτε στα 200 euro. Όποτε ίσως σας πρήξω και σε νέο θέμα Ευχαριστώ και πάλι
  3. Χαιρετώ! Έχουμε και λέμε, πριν καμιά 10αρια χρόνια είχα στήσει ενα PC που φορούσε μία Radeon x1950. Εδώ και λίγο καιρό αγκομαχάει, δεν δίνει σήμα, αν δώσει τα δείχνει όλα περίεργα ή στο τσακίρ κέφι τα δείχνει όλα μια χαρά. Αποφάσισα λοιπόν να την αποσύρω και ήρθα να μου δώσετε τα φώτα σας. Όπως είπα το PC είναι αρχαίο. Έχουμε και λέμε. Motherboard : ASRock G31M-S CPU : Intel Core 2 Duo E6600 @ 2.40GHz RAM: Kingston 2,00GB Dual-Channel DDR2 @ 332MHz PSU: Enermax Liberty 400w Το PC κάνει βασικά πράγματα, internet browsing, ταινίες, μουσική. Παιχνίδια δεν πολυπαίζω και αν παίξω θα είναι κανα League of Legends στις χαμηλότερες ρυθμίσεις. Ταβάνι το 50αρικο. Ευχαριστώ.
  4. Tsofli

    Δείξτε το κουτί σας...

    Ένας πανεύκολος τρόπος είναι με τρυπάνι. Τρυπάς το "καρφί" που έχει στο κέντρο και μετά το αφαίρεις με το χέρι ας πούμε...
  5. Tsofli

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Έχω πάρει με τη σειρά όλα τα Command & Conquer που κυκλοφόρησαν
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.