Jump to content

HighT3ch

Premium Members
  • Posts

    84
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

HighT3ch's Achievements

  1. Έτυχε να δω το post και θα ήθελα να πω ότι αν και είχα χρόνια να ασχοληθώ με το άθλημα και ήμουν μέλος της HOT, όταν μπήκα στο hwbot ύστερα από χρόνια, είδα ότι πλέον δεν ήμουν μέλος καμίας ομάδας. Δεν ξέρω ποιος ήταν ο λόγος που δεν άνηκα στην HOT πλέον αλλά υπέθεσα ότι διαλύθηκε η ομάδα ή απλά ότι δεν ήταν απαραίτητη η παρουσία μου. Ύστερα υπήρξε η πρόταση για νέα ομάδα (κάτι που προέκυψε για να κάνουμε την πλάκα μας) και έτσι έγινε η Middle Earth. Κανείς δεν έφυγε από καπρίτσιο, ούτε γιατί τσακώθηκε με κάποιον και κακώς αφήνεται να εννοηθεί ότι υπήρχε υστεροβουλία στις όποιες κινήσεις μας (τουλάχιστον όσον αφορά εμένα). Αυτά από εμένα.
  2. Θα προτιμούσα να υπήρχε και μια επιλογή "Δεν αγοράζω τίποτα (ΠΛΕΟΝ)". Δυστυχώς μόνο αν χαλάσει κάτι και αν είναι ανάγκη! :...:
  3. HighT3ch

    3DMark 11

    The bigger the budget the higher the score!! :hang3:
  4. HighT3ch

    Δείξτε το κουτί σας...

    Όποιος ενδιαφέρεται ας ρίξει μια ματιά εδώ http://enthusiastscorner.com/modgallery/ και εδώ http://www.enthusiastscorner.com/articles_guides.php?showGuide&g=2&page=start
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.