Jump to content

lefteris

Premium Members
  • Posts

    318
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

lefteris's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. lefteris

    Active signal resolution - Πως αλλάζει;;;

    Τελικά δούλεψε μια χαρά με καλώδιο DVI-D!
  2. lefteris

    Active signal resolution - Πως αλλάζει;;;

    Ναι, το 1803 έχω. Έχω καλώδιο HDMI. Θα αγοράσω και ένα DVI-D να δοκιμάσω... Τους τελευταίους driver της nvidia έχω. Δεν πρέπει να φταίνε οι drivers της κάρτας γραφικών, αλλά της οθόνης, γιατί πάντα έβαζα custom resolution για να τρέξω την ανάλυση 2560χ1440. Απλώς με αυτό το update δεν δουλεύει πια η custom resolution γιατί την θεωρούν πια τα windows ως desktop resolution και όχι "active" όπως λένε τώρα.
  3. Έκαναν update τα windows 10 και μου έχουν σπάσει τα νεύρα! Έχω την Dell U2711 (2560x1440) και την GTX 1070 και δούλευα μια χαρά στην 2560χ1440. Μετά το update με γύρισε στην ανάλυση 1920χ1080! Δεν μου βγάζει μεγαλύτερη ανάλυση. Στα settings της nvidia φτιάχνω custom ανάλυση στα 2560χ1440 και μόλις την επιλέγω, τα windows κάνουν scale down την ανάλυση 2560χ1440 στα 1920χ1080!!! Στο Advanced display settings του control panel μου γράφει Desktop resolution 2560x1440 και Active signal resolution 1920x1080! Πείτε κανά γιατροσόφι γιατί θα πω τίποτα για την κ@λ@microsoft... Ευχαριστώ.
  4. lefteris

    The iPad thread

    DJD σου προτείνω μία της belkin που έχω κι εγώ. Την έχω ξανά αναφέρει σε προηγούμενο μήνυμα...
  5. lefteris

    The iPad thread

    Θα τις συγχρονίσεις με τον υπολογιστή σου και μετά θα τις συγχρονίσεις με το ιπαδ.
  6. lefteris

    The iPad thread

    Ναι, αυτή πρέπει να είναι.
  7. lefteris

    The iPad thread

    Η belkin είναι πολύ πιο πρακτική, γιατί μπορείς να στηρίζεις το ιπαδ σε διαφορετικές γωνίες και δεν φαντάζεσαι πόσο πολύ βολεύει αυτό. Πάρε τη και θα με θυμηθείς.
  8. lefteris

    The iPad thread

    Θήκη έχω πάρει την Belkin Verve Folio Stand και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Πάρα πολύ πρακτική και δεν φοβάσαι να το κουβαλάς εκτός τσάντας.
  9. lefteris

    How To: Cracking WEP

    Ευχαριστώ NickL!
  10. lefteris

    How To: Cracking WEP

    jpavly αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί θεωρείς ότι μπορεί να μην κατάλαβα. Πώς περιμένεις να προστατεύσω το δίκτυό μου, αν δεν δοκιμάσω να το "σπάσω" και να ελέγξω τα διάφορα επίπεδα ασφάλειας; Αν θεωρείς ότι δεν θα έπρεπε να υπάρχει σε αυτό το φόρουμ το αρχικό μήνυμα, τότε δεν ευθύνομαι εγώ για το ότι δεν μπορώ να αναπαράγω τα γραφόμενά του. Αν πάλι η ερώτησή μου δεν πρέπει να απαντηθεί εδώ, αλλά πρέπει να αναζητήσω απάντηση σε φόρουμ που αναφέρονται σε unix, αυτό είναι άλλο θέμα και δεν αρμόζει η δική σου απάντηση/επίθεση. Αλλιώς να αλλάξει ο τίτλος του θέματος και να σβηστεί το "How To".
  11. lefteris

    How To: Cracking WEP

    Για βοηθείστε λίγο εδώ... Κάνω μπουτ σε macbook, αλλά στο login έχω echo! Αποτέλεσμα είναι να μην μπορώ να μπώ... Για login καταλαβαίνει rroooott και για password το ίδιο γιατί βάζει και 2 enter...
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.