Jump to content

iso

Members
  • Posts

    34
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by iso

  1. iso

    OffTopic;

    Λοιπόν το site είναι www.ioffer.com. Φίλε μου είπα China διότι το Tracking number τελείωνε σε CN οπότε υπέθεσα .. Τώρα όταν ολοκλήρωσα την αγορά έλεγε Estimated delivery: 2008-10-13 πείρα στα ελτα και ρώτησα και τπτ ακόμα. Ξέρει κανένας κανα τηλέφωνο από Τελωνείο να πάρω να ρωτήσω τη παίζει η δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα.
  2. iso

    OffTopic;

    Καλό απόγευμα παιδιά θέλω μια βοήθεια από όποιους έχουν πήρα σε αγορές από USA και άλλες χώρες. Έκανα και εγώ την προηγούμενη βδομάδα μια αγορά από νετ πιο πολύ να δω πως γίνεται η δουλειά . Η αγορά έγινε από China μεριά και θα έρθει με EMS . Αν γνωρίζει κανείς περίπου πόσο θα κάνει και αν χρειάζεται να κάνω τπτ με το τελωνείο?
  3. iso

    OffTopic;

    :eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
  4. iso

    OffTopic;

    Τι να πεις φίλε μου έτσι όπως είναι η κατάσταση χωρίς λάδωμα δεν πας πουθενά. Και εμένα την πρώτη φορά πήγαν να με κόψουν για το τίποτα αλλά δεν τους άφησα έτσι θα τους έτρωγα το λαρύγγι. Τις πουτ@νας έγινε…
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.