Jump to content

theovaz

Premium Members
  • Posts

    626
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by theovaz

  1. Το άρχισα σήμερα,καλό παιχνιδάκι.Αν και δεν είχα πολύ ασχοληθεί με 3rd person shooters μπορώ να πώ με κέρδισε,έχει ενδιαφέρον gameplay.Βέβαια είμαι ακόμα στο beginner class,πιο μετά δεν ξέρω πως θα είναι από πλευράς όπλων κλπ σε σχέση με άλλους που έχουν αγοράσει.

  2. παιδιά, έχως το TideWater thw Thermaltake και μετά από περίπου ένα χρόνου σώθηκε το περισσότερο υγρό. αγόρασα λοιπόν ένα καινούριο μπουκαλάκι από πλαίσιο. η ερώτηση τώρα: απλά συμπληρώνω υγρό στο τανκ, η πρέπει να αδειάσω το τανκ απο το παλιό υγρό και μετά να προσθέσω?

    Δλδ πόσο σου έφυγε?Δεν είναι λογικό σε ένα χρόνο να εξατμίστικαν 100-150 ml.Μήπως είχες κάποια μικρή διαρροή;

  3. Για τα προιόντα του xtreme κοιτάξτε το κανονικό site των multi,έχει αρκετά(όχι όλα όμως) στα κατάλληλα sections(ψύξη-modding κ.λ.π)

    Κοιτα, αλλο ασπρο εχει το αλουμινιο

    και αλλο η λαμαρινα ενος innov8r

    ισως να σε επιρεαζει το οτι και τα ψυγεια ειναι στο ιδιο χρωμα?

    και οτι δεν εχουν μπει τα καλωδια μεσα ακομα...

    Και δυστυχως ειναι αληθεια οτι στο απλο ασημενο φοντο

    θελει πολυ περισσοτερη προσπαθεια να τα κρυψεις απ'οτι σε ενα σκοτεινο μαυρο εσωτερικο

    Όχι βρε το ματ (ή σατινέ,δεν φαίνεται καλά) λευκό που το έχεις βάψει λέω ότι είναι ωραίο..κοίτα και αυτό(και με καλώδια): http://www.million-dollar-pc.com/systems-2009/lian-li/p80/permafrost/permafrost.htm

  4. @gblakas ωραίο φαίνεται(απ'όσο μπορώ να δώ :p :P).Βγάλε και μια φωτο όμως με μια σοβαρή κάμερα γιατί η δουλειά που έχεις κάνει "χάνεται" μέσα στην μαγευτική hd ανάλυση 480p :hehe:.

  5. @pug f e Ωραίο το σύστημά σου:turn: αλλά θα ήταν καλύτερο εάν έβαφες τα pci usb μαύρα και κόντυνες λίγο τους σωλήνες.Για υγρό feser κοίτα στα multirama extreme.Όσο για τον σκληρό,δες αυτό http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1122061&catalog=20&category=69977815 ή ψάξε για κάποιο παρόμοιο (κάνε αναζήτηση στο γούγλη με τους όρους hdd cooler ή hdd silencer κλπ).:flower:

  6. Epic :hehe: :hehe: :hehe:

    αυτό και αν είναι:shout:

    Ένα ζευγάρι κινείται με το αυτοκίνητό του επί της Εθνικής Οδού. Ο άνδρας βρίσκεται στο τιμόνι και κινείται με μια ταχύτητα 140 χμ/ώρα. Ξαφνικά η κοπέλα από δίπλα του αρχίζει να "ανάβει".

    - "Σε θέλω πολύ" του λέει, "θέλω να με πάρεις..." και τα σχετικά.

    Αυτός συνεχίζει να οδηγεί λέγοντάς της ότι είναι αδύνατον να σταματήσει κάπου. Η κοπέλα δεν το βάζει κάτω και του ξεκουμπώνει το φερμουάρ και ξεκινά τον... στοματικό έρωτα. Ο άνδρας τα χάνει προς την στιγμή αλλά στην πορεία δείχνει να το απολαμβάνει...

    Ξαφνικά, ένα σαμαράκι στο δρόμο δημιουργεί τέτοιο τράνταγμα, που της κοπέλας της μένει το μόριο στο στόμα! Ανοίγει ενστικτωδώς το παράθυρο και το φτύνει έξω! Αυτό, ακόμα σε στύση σκάει επάνω στο παρ-μπριζ αυτοκινήτου που ακολουθούσε και στο οποίο επέβαιναν δύο φίλοι. Μένουν άφωνοι.

    Κοιτάζονται για λίγα δευτερόλεπτα μεταξύ τους και ο συνοδηγός αποκρίνεται όλος έκπληξη:

    - "Είδες πού**α το μυγάκι;;;"

    Ένας χρήστης γράφει ανέκδοτα στο thelab.gr. Ο χρήστης βρίσκεται στο πληκτρολόγιο και γράφει με ταχύτητα 140 γράμματα το λεπτό. Ξαφνικά ο mod που διαβάζει αυτά τα οποία γράφει αρχίζει να "ανάβει".

    "Θα φάει κάρτα" σκέφτεται, "θέλω να την φάει αμάσητη" και τα σχετικά.

    Ο χρήστης συνεχίζει να γράφει, σκεπτόμενος ότι είναι αδύνατον να μην αρέσει το ανέκδοτο σου άλλους. Ο mod δεν το βάζει κάτω και κρατάει σφιχτά το ποντίκι και ξεκινά τις ... κάρτες. Ο χρήστης τα χάνει πρός την στιγμή, αλλά στην πορεία δείχνει να το απολαμβάνει...

    Ξαφνικά πέρνει χαμπάρι ένας αντμίν τι γίνεται και σφίγγει ένα μπάν στο χρήστη που δημιουργεί τέτοιο τράνταγμα που ο χρήστης εκσφενδονίζεται! Ανοίγει αυτόματα η πόρτα του λάμπη και τον πετάει έξω! Αυτός δεν έχει πάρει χαμπάρι τίποτα συνεχίζει να γράφει ώσπου πατάει υποβολή. Και τότε μένει άφωνος.

    Κοιτάζει το μήνυμα για λίγα δευτερόλεπτα και αποκρίνεται όλο έκπληξη:

    - "Είδες ban ο admin;;;"

    Φορ δε σέικ οφ ίντερεστ εντ σάιενς, συνδίασα τα προηγούμενα posts σε ένα και μου βγήκε το εξής:

    Ένα ζευγάρι κινείται με το αυτοκίνητό του επί της Εθνικής Οδού. Ο αντμίν βρίσκεται στο τιμόνι και κινείται με μια ταχύτητα 140 χμ/ώρα. Ξαφνικά ο χρήστης από δίπλα του αρχίζει να "ανάβει".

    - "Σε θέλω πολύ" του λέει, "θέλω να με πάρεις..." και τα σχετικά.

    Αυτός συνεχίζει να οδηγεί λέγοντάς της ότι είναι αδύνατον να σταματήσει κάπου. Ο χρήστης δεν το βάζει κάτω και του ξεκουμπώνει το φερμουάρ και ξεκινά τον... στοματικό έρωτα. Ο αντμίν τα χάνει προς την στιγμή αλλά στην πορεία δείχνει να το απολαμβάνει...

    Ξαφνικά, ένα σαμαράκι στο δρόμο δημιουργεί τέτοιο τράνταγμα, που του χρήστη του μένει το μόριο στο στόμα! Ανοίγει ενστικτωδώς το παράθυρο και το φτύνει έξω! Αυτό, ακόμα σε στύση σκάει επάνω στο παρ-μπριζ αυτοκινήτου που ακολουθούσε και στο οποίο επέβαιναν δύο φίλοι. Μένουν άφωνοι.

    Κοιτάζονται για λίγα δευτερόλεπτα μεταξύ τους και ο Hugh Hefner αποκρίνεται όλος έκπληξη:

    - "Είδες πού**α ο RootX;;;"

    Χρειάζομαι βοήθεια; :...:

    Έχω λίωσει :hehe::hehe: EPIC λέμεεεεεεεεεεεε:p:P

  7. Α Ωραια...γιατι εχω κατι τρελες φαντασιώσεις για τα Xmas...και μου ειπανε...οτι ισως να μην κατσει η βαφη απο το sprey στο αλουμινιο γιατι αυτουνου το κουτι ηταν σίδερο ο σκελετός :dirol:

    Ένας πολύ καλός οδηγός: http://www.slizone.com/object/slizone_cmg_part2.html

  8. Sorry για το Off Topic...Παιδια το Αλουμίνιο βαφεται καλα μονο με ηλεκτροστατική ? Δηλαδη με sprey (ασταρωμα κτλπ) δεν θα γινει καλο ? γιατι σκευτομαι για το εσωτερικο του cosmos..

    (μιας και μιλήσατε για ηλεκτροστατική το πεταξα...)

    Μια χαρά βάφεται,απλώς θέλει λίγο υπομονή (αρκετό τρίψιμο:dirol:) και τα σωστά υλικά(μην φανταστείς τπτ τρελό).

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.