Jump to content

i2d_group

Members
  • Posts

    25
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

i2d_group's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. i2d_group

    Msi gtx 1060 itx ανεμιστήρας

    Το σκέφτηκα, άλλα μάλλον δε θα το ρισκάρω λόγω εγγύησης. Θα τη γυρίσω πίσω από Δευτέρα, αλλά με βλέπω χωρίς κάρτα κανα δίμηνο.. Εκεί είναι το θέμα. Όπως και να έχει ευχαριστώ για την απάντηση!
  2. Καλησπέρα στην παρέα! Εχω την κάρτα γραφικών του τίτλου και αντιμετώπισα το εξής: Ενω γενικά δουλευει κανονικά ο ανεμιστήρας, εχει συμβεί 2 φορές να μην πάρει μπρος! Την πρώτη φορα το κατάλαβα γρήγορα και σταμάτησα αμέσως οτι έκανα, άνοιξα το afterburner και είδα 83 βαθμούς. Άνοιξα το κουτί, ακούμπησα τη φτερωτή του ανεμιστήρα της κάρτας και αμέσως πήρε μπροστά! Εχθες ξανασυνεβει, ανοίγω το κουτί, ακουμπάω τη φτερωτή, παίρνει μπρος αλλα μάλλον δεν πρόλαβε να κρυώσει και βγήκε μαύρη οθόνη. Στο ρεσταρτ, μετά το ποστ βγάζει μαύρη οθόνη με μια γρι μπαρα στο κέντρο της οθόνης. Ξανακλείσω, ανοίγω και δουλευει κανονικά! Εχει συμβεί σε κάποιον να κολλάει ο ανεμιστήρας και να παίρνει μπρος όταν τον ακουμπάς; Να τη γυρισω στο κατάστημα; Ευχαριστω εκ το προτέρων !
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.