Jump to content

Mars

Members
  • Posts

    22
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Mars

  1. Mars

    ATi 58x0 The Aftermath.(Ενας χρονος μετα)

    5850 αγορασμένη 13/2 από multi στα 243 την είχε online αλλά μου ήρθε στα 234,την πήρα λόγω ολικής αναβάθμισης pc τότε. Ήμουνα στο τσακ να περιμένω κάνα μήνα ακόμα τις nvidia αλλά ευτυχώς άλλαξα γνώμη και έτσι την πρόλαβα πριν τις μεγάλες αυξήσεις τιμών. Παίζω σε 1920x1080 τα πάντα ,μόνο metro 2033 ζορίστηκε και έριξα τα γραφικά, και την δουλεύω είτε 860/1200 με stock ρεύμα ή 950/1250 με ανεβασμένο ρεύμα και στροφές ανεμιστήρα, και δεν έχει κάνει κιχ. Το μόνο που μετάνιωσα που δεν έδωσα 40-50 γιούρια παραπάνω να έπαιρνα μητρική την UD4 (στη δικιά μου η δεύτερη PCI-e ειναι x4)να της κοτσάρω άλλη μια σε λίγο που θα τις πουλάνε όλοι για να μεταβούν στην επόμενη γενιά.
  2. Mars

    Εδώ ζητάμε συγγνώμη

    Ζητώ συγνώμη γιατί ψάρωσα και νόμισα ότι ο Hipro5 την έκανε από την H.O.T. Πού να ήξερα ότι είχε σχέδιο να κόψει τον αέρα στους OCX (ίσως και να σφίξει τους κώλους σε 'μας γιατί χαλαρώσαμε λίγο μετά την πρωτιά). Έπρεπε να το σκεφτώ καλύτερα ,αφού δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει από την H.O.T. είναι πλασμενοι ο ένας για τον άλλο ...Τέλος ’σε που ξεκίνησε νέα πατέντα με το door to door o/c απλά respect :worship: :clap:
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.