Jump to content

ilias78

Premium Members
  • Posts

    83
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

ilias78's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. ilias78

    απορια για psu

    ευχαριστω konnos ψιλογυφτια??? what ever.... ευχαριστω konnos ψιλογυφτια??? what ever....
  2. ilias78

    απορια για psu

    φαντασου οτι ειμαι ηδη οριακα απο οικονομικης πλευρας κ αν μπορω να γλυτωσω κατι απο καπου θα το κανω. κ απο το τωρινο συστημα το μονο που μπορει να γλυτωσει καποια λεφτα ειναι το τροφοδοτικο, με την προυποθεση να με καλυψει κ στο νεο.
  3. καλησπερα στην ομαδα. θελω να φτιαξω ενα καινουριο μηχανημα κ θα ηθελα τα φωτα σας για το αν το τροφοδοτικο που εχω στο υπαρχον pc μου ειναι αρκετο (το εχω αρκετα χρονια) το τροφοδοτικο ειναι ενα chieftec 750 -14c. το μηχανημα θα αποτελειται απο τα εξης: M/B: GB Aorus Z270 CPU: i5 7600K RAM: DDR4 2x8gb 3200Mhz GPU: Nvidia GTX1060 HDD: 1T SDD: 250mb ευχαριστω
  4. ilias78

    The ATi Catalyst Driver thread.

    ευχαριστω για το χρονο σου.
  5. ilias78

    The ATi Catalyst Driver thread.

    εχω xp pro. και pci εχω. μπηκα στο site για τους drivers και μου εβγαλε διαθεσιμους αυτους που εβαλα. καποιο λινκ απο καπου να κατεβασω το driver cleaner pro?
  6. ilias78

    The ATi Catalyst Driver thread.

    το OS τι ειναι? θα δοκιμασω και την πληρη απεγκατασταση με το Driver Cleaner pro
  7. ilias78

    The ATi Catalyst Driver thread.

    και ομως δεν παιζει, ακομα με ολα στο πολυ χαμηλο. μαλιστα στις απαιτησεις, ζηταει το λιγοτερο 2600. και μου χτυπαει για directx
  8. ilias78

    The ATi Catalyst Driver thread.

    το σηκωνει. ειναι 750 watt και εχει και τα 2 καλωδια για τετοιες καρτες.
  9. ilias78

    The ATi Catalyst Driver thread.

    εκανα το update αλλα τζιφος. θελω αλλη καρτα. για να συγουρευτω, οι drivers ειναι εκει που λεει CATALYST VERSION?
  10. ilias78

    The ATi Catalyst Driver thread.

    ερωτηση. η καρτα μου ειναι μια 1950pro. εβαλα να δοκιμασω το resident evil 5. προχωραει τα μενου και στο τελευταιο loading με πεταει εξω με ενα μηνυμα για directx. κανω εγκατασταση για τους τελυταιους και ξανα το ιδιο αποτελεσμα. να υποθεσω πως με τελαυταιους dricers (9.11 βρηκα) θα ειμαι οκ?
  11. ilias78

    The ATi Catalyst Driver thread.

    μεχρι να αλλαξω καρτα γραφικων, λεω να κανω ενα update στους drivers, μιας και δεν εχω κανει ποτε. εχω μια 1950pro pc-i και οι drivers που εχω ειναι 6.14.10.6706 - ATI Catalyst 7.7 .η καρτα δεν εχει πειραχτει. τι drivers να βαλω, που θα τους βρω και τι πρεπει να προσεξω? συνχωρεστε με αλλα ειμαι ασχετος.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.