Jump to content

Spiros77

Premium Members
  • Posts

    77
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Είδηση Comments posted by Spiros77

  1. πριν 4 λεπτά, το μέλος gdp77 έγραψε:

    αι επίσης κάτι μου λέει ότι αν οι RDNA2 αποδειχτούν καλές, η AMD μαθαίνει από τον "δάσκαλο" και θα παίξει αντίστοιχο παιχνίδι. Θα ανακοινώσει δελεαστικό MSRP και οι τιμές θα ανέβουν τεχνηέντως λόγω μικρού στοκ.

     

    Αν οχι δελεαστικο, ηταν τουλαχιστο υποπτο το χαμηλο σε σχεση με το προσδωκομενο απο το κοινο, MSRP απο την κυρια nvidia, και δεν αργησε να εμφανιστει ο λογος. Επισης το ποσοστο αυξησης της καταναλωσης σε watt της 3080 σε σχεση με την 2080ti ειναι αναλογο της αυξησης των επιδοσεων?

  2. Ελπιζω να παιζουν σε x470 μητρικες.. Ααα επισης να μπορω να εχω windows 7 με αυτους, οπως και με τους 3xxx ?, γιατι την τελευταια φορα που δοκιμασα 10αρια παραλιγο να φυγει το pc απο το παραθυρο ?.

  3. Μία ώρα πριν, το μέλος fatalara έγραψε:

    God of war, Gran Turismo, Horizon zero dawn, Bloodborn θα εχει? Καλο το μηχανημα αλλα τι θα παιξουμε?

     

    Gran Turismo?? χαχαχαχα. Εκτος απο το οτι το τελευταιο ειναι πανμεγιστη φολα, ειτε τρεχεις με 30 ειτε με 300 φαινεται ακριβως το ιδιο, τι να το κανεις οταν εχεις επιλογες τα εξαιρετικα Horizons?

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.