Jump to content

Spiros77

Premium Members
  • Posts

    77
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πρόσφατοι Επισκέπτες

704 Εμφανίσεις προφίλ

Spiros77's Achievements

  1. Spiros77

    COVID-19

    Κάλα εσύ οτι μλκία βρίσκεις στο διαδίκτυο την ανεβάζεις εδώ για ποιό λόγο? Νομίζεις ότι όσοι διαφωνούν με την ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ του εμβολιάσμου, είναι και τύποι που διαβάζουν WWW.TRIKLOPODIA.GR ??? Είσαι και moderator παναθεμά σε ...
  2. Spiros77

    COVID-19

    Ήρεμα θα σου απαντήσει ένας τυπάκος ??
  3. Spiros77

    COVID-19

  4. Spiros77

    COVID-19

    Έχεις δίκιο 'Αρη Πορτοσάλτε. Τις ασφαλιστικές εισφορές υπέρ υγείας που πληρώνει μια ζωή το πρόβατο ο Έλληνας, ΔΕΝ πρέπει να πάνε για την στελέχωση ΜΕΘ, αν κάποια στιγμή στη ζωη του την χρειαστεί, αλλα να γίνονται μίζες, λίστες Πέτσα, και για να χτίζονται βίλες λαμόγιων πολιτικων. Μπορούμε επίσης να αγοράζουμε 10πλασια εμβόλια απο οσα θα χρειαστεί ο πληθυσμός και στο τέλος να τα πετάμε κιόλας.
  5. Spiros77

    COVID-19

    Ναι, είδαμε και το ειδωλό σας, τον Άδωνι, που έτρεξε να μπολιάστει απ τους πρώτους ?. Δεν θα νοσήσει βαριά λέει (στο σώμα ?) επειδή τρυπήθηκε εις διπλούν κιόλας και είχε αποκτήσει ανοσία lol. Εντωμεταξύ στο κορωνοπάρτυ της δημοκρατίας έγινε κανονική ΔΙΑΣΠΟΡΑ του ιού απο τους εμβολιασμένους, όπως γίνεται και στα νησιά βεβαίως. Κατα τα άλλα ετοιμάσου για την τρίτη δόση, "ενισχυτική" όπως την λέει ο κτηνίατρος της pfizer ? και εν συνεχεία την 4η, την 5η κοκ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ. Και για την ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ που θα νοσησει και θα γιάνει είτε ασυπμτωματικά είτε με ελαφριά συμπτώματα (αλίμονο αν σας τρομάζει ο πυρετός ή ο βήχας) και θα αποκτήσουν ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΟΣΙΑ, αυτοί δυστηχώς θα είμαστε τα μαύρα πρόβατα για τα πουλημένα ΜΜΕ, με ταμπέλες "ψέκες" "ανεμβολίαστοι" κτλ αλλα η αλήθεια ειναι, και πονάει, ειναι οτι απλά είμαστε διαφύγoντα κέρδη ?
  6. Spiros77

    COVID-19

  7. Spiros77

    COVID-19

    Εδώ δεν δέχεστε να σας βάζουν emoji's, θα δεχθείτε να ακούσετε απόψεις διαφορετικές απο αυτές που σας έχουν φυτέψει βαθειά στο φτωχό μυαλουδάκι σας ? ?
  8. Spiros77

    COVID-19

    Για γέλια και μόνο είναι τέτοια αρθρα. Ανυπόγραφο, χωρίς επίσημα στοιχεία, και βάζεις και συ το λιθαράκι σου στην παραπληροφόρηση, μπράβο σου. Διαβάστε απόσπασμα "Οι ασθενείς που είναι διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ του Σωτηρία, όλοι είναι απόφοιτοι πανεπιστημίου, ορισμένοι μάλιστα έχουν και οικογένειες. Ο ένας από τους τριαντάρηδες μάλιστα δικαιολογήθηκε πριν τον διασωληνώσουν ότι πήγε να εμβολιαστεί αλλά του είπαν να περιμένει επειδή είχε κάποιες αλλεργίες. Ψέματα αλήθεια ποιος ξέρει. Γεγονός είναι ότι ο ιός τον δεν περίμενε, νόσησε και τώρα χαροπαλεύει. Οι άλλοι ασθενείς δικαιολογήθηκαν ότι «δεν πρόλαβαν να εμβολιασθούν αν και ήθελαν». Ένας μάλιστα που ήταν αρνητής του εμβολίου παρακάλεσε τους γιατρούς πριν τον διασωληνώσουν να μεταφέρουν παντού το μήνυμά του ότι «το εμβόλιο σώζει ζωές». ???
  9. Spiros77

    COVID-19

    Το on the day they took a test το διάβασα, αλλα αύτο δεν σημαίνει οτι οτι θα νοσήσουν μετά ΟΛΟΙ, εκεί είναι η ενστασή μου. ΤΕΣΠΑ, goodnight.
  10. Spiros77

    COVID-19

    Αυτο που γράφεις ΔΕΝ είναι επιστημονική μέθοδος. Επειδή ΕΣΥ ήσουν κάποια στίγμη ασυμπτώματικός και ύστερα νόσησες, πάει να πει οτι τελίκα οι ασυμπωματικοί είναι 1-2 στους 100?? Καταλάβαινεις τι γράφεις, και τι σου απαντάω? Αναιρείς το επιστημονικό άρθρο ΤΕΛΕΙΩΣ, λόγω της προσωπικής σου εμπειρίας και μόνο?
  11. Spiros77

    COVID-19

    Έπεσες στα σχοινιά τώρα και αντιδράς άσχημα ? Σου λένε οι επιστήμονες οτι το 80% που "μολύνθηκαν" το περνάει ζάχαρη και το θεωρείς "τρολάρισμα"??
  12. Spiros77

    COVID-19

    Αυτό είναι προσώπικη σου εκτίμηση, που απέχει παρασάγγας απο την στατιστική και όσα υποστηρίζουν οι επιστήμονες. Εγω δεν προτρέπω κανέναν να κολλήσει επίτηδες, απλά νομίζω οτι βλέπεις πολυ τηλεόραση και φαντάζομαι κυρίως τα δελτία ειδήσεων των βοθροκάναλων. Θεώρεις οτι όποιος δεν εμβολιαστεί και κολλήσει ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ, ενώ ο εμβολιασμένος γίνεται αυτόματα IRON MAN.
  13. Spiros77

    COVID-19

    Δεν το διατύπωσα σωστά, εννοούσα οτι κολλήσες, το ξεπέρασες και απέκτησες φυσική ανοσία. Είσαι πλέον μέρος του περιβόητου "τείχους ανοσίας". Υπάρχουν χιλιάδες συμπατριώτες μας, οι οποίοι είτε νόσησαν χωρις να το ξέρουν, είτε το απέκρηψαν απο τη στατιστική.
  14. Spiros77

    COVID-19

    Εσυ που είχες κολλήσει, πηγες σε MEΘ?
  15. Spiros77

    COVID-19

    Γιατί φοβάστε να κολλήσετε? Τωρά το καλοκαίρι ειναι οτι καλύτερο, ούτε καν συμπτώματα δεν θα έχετε, και θα αποκτήσετε και φυσική ανοσία στον κορωνιο που κρατάει πολύ παραπάνω απο τα εμβόλια.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.