Jump to content

manolis

Premium Members
  • Posts

    90
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

manolis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. manolis

    Saffire Pro 14 - Απώλεια ρεύματος

    ωραια το βαζω και εγω και βλεπουμε. Αλλιως θα χτυπησω την pro 26 που μου εχει γυαλισει Καλημερα
  2. manolis

    Eizo foris fs2434w vs Dell u2414h

    Και εγώ το ίδιο σκεπτόμουν λίγο καιρό πριν και όντας κάτοχος ΕΙΖΟ πήγα ετσι για αλλαγή (με μεγάλη αμφιβολία) και πήρα την Dell u2414h. Διπλα εβαλα την παλια μου 19αρα ΕΙΖΟ flexscan... Τι να συγκρίνω δε ξέρω! Αν ανοίξω τη μικρή, που εχει κλείσει και μαλλον μια 10ετία, μετά παρακαλώ να εξαφανιστεί η DELL. Δαγκωτό την ΕΙΖΟ. Και διπλή να ηταν η διαφορά.
  3. manolis

    Saffire Pro 14 - Απώλεια ρεύματος

    @seafalco Σωστή σκέψη αλλά δε δουλεύουν ποτέ όλα μαζί. Επίσης εχει δείκτη φορτίου που το βλέπω και είναι χαλαρό. Το ήξερα οτι τα 1000Va είναι καμια 600αρια watts. Μπαταρίες του άλλαξα και το πρώτο που δοκίμασα ειναι να το δω σε ῾῾διακοπή῾῾ όπου και ανταποκρίθηκε κανονικά με όλα αναμμένα. Αυτό είναι που μου κανει και εντύπωση γιατί δεν αναλαμβάνει δράση στη βύθιση τάσης (ευχαριστω γιατι είχα καταλάβει οτι κάτι τέτοιο γίνεται αλλα δεν ήξερα τι ακριβώς) Πολυ πιθανό αυτό με την οριακή τροφοδότηση της κάρτας και εκεί απαντάω και στον @das : Η κάρτα είχε μέσα τροφοδοτικό που έλεγε να χρησιμοποιηθεί μόνο με 4pin firewire και εμένα εχει 6pin. Τώρα δεν ξέρω αν κανω κακό με το να το βάλω γιατί δεν το διευκρινίζει πουθενά. Εσύ das το έβαλες; Τέλος το pc το εχω (απο μικρός παράδοση) σε high performance power scheme. Θα δοκιμάσω τι αλλάζει αν αλλάξω πρίζα, δηλαδή παω σε ξεχωριστή γραμμή απο αυτή που είναι πάνω το ρολό Σας ευχαριστώ πολύ.
  4. Καλημέρα, Εχω μια κάρτα ήχου Focusrite Saffire Pro 14 και το pc μου μαζί με όλα τα περιφερειακά είναι συνδεδεμένα πάνω σε ενα ups APC 1000άρι. Όποτε πατάω το ηλεκτρικό ρολό ή (σπάνια) διπλή φορά τα φώτα του σπιτιού η κάρτα βγαίνει εκτός σύνδεσης. Η εταιρία έλεγε πως μόνο με 4pin firewire θέλει εξωτερική τροφοδοσία. Εμένα εφόσον είναι 6pin δεν έβαλα. Σε τι μπορεί να οφείλεται αυτό και γιατί δεν το καλύπτει το ups ?
  5. manolis

    Δείξτε το κουτί σας...

    New desktop pc: phaze 1 : Uploaded with ImageShack.us phaze 2 : Uploaded with ImageShack.us
  6. manolis

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Καλό???? Για πες εντυπώσεις και κανένα screen shot αν ειναι εύκολο
  7. manolis

    FSX Thread.

    Αυτό πιστεύω τα λέει όλα!!!
  8. manolis

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Καθυστέρησα λίγο να απαντήσω... Ειναι το expansion του age of empires III. Στρατηγικής . Παλαιότερα παίζαμε και το Age of empires II που μετά ειχε σαν expansion to conquerors.
  9. manolis

    FSX Thread.

    Χαχα για τον χρόνο μου εντάξει αλλα για την ηρεμια μου χλωμό γιατι εχω πάψει να χαλιέμαι για τέτοια... Δεν πειράζει. Ευχαριστώ παιδιά
  10. manolis

    FSX Thread.

    Με win xp pro 1gb ram και ΑΤΙ χ600 να το δοκιμάσω ή θα χάσω τον χρόνο μου?
  11. manolis

    FSX Thread.

    Πω καλα!!Ειναι τρομέρο αλλά αν είναι να θέλει της Παναγιάς τα μάτια πως θα το απολαύσουμε και εμείς ?
  12. manolis

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Age of Empires The War Chiefs! Πολλές νέες αλλαγές (κάρτες, ινδιάνοι)
  13. manolis

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Αge Of Empires 3
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.