Jump to content

vwpolo

Members
  • Posts

    3
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

vwpolo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. vwpolo

    Πρόβλημα με νεο σύστημα......

    Το παλιο ηταν ενα coolermaster 400w oυτε 1 ετους. Το νεο ειναι ενα corsair 600w!!
  2. vwpolo

    Πρόβλημα με νεο σύστημα......

    Τελικα το προβλημα λυθηκε. Ειχε θεμα το τροφοδοτικο. Και επισης η συγκεκριμενη μητρικη με τα ΧΡ εχει θεμα. Δεν μπηκε ποτε στα ΧΡ εκανε συνεχεια επανεκκινησεις, δε λειτουργουσαν το ποντικι και το πληκ/γιο. Η λυση; Εγκατασταση των Windows 7 Ultimate 64bit, και ολα μελι γαλα. Εστειλα και ενα ωραιοτατο μεηλ στην μαμα εταιρειας της μητρικης λογω bug με τα παραθυρια ΧΡ. Σας ευχαριστω για τον χρονο σας. :lock::lock::lock:
  3. Καλημερα σας παιδια. Μετα απο πολυ καιρο απουσιας και παλι πισω. Λοιπον, ειπα και εγω να παρω κατι νεο μετα απο 7 χρονια με το ιδιο υπολογιστικο συστημα. Αγορασα τα εξης: AMD FX 4300(AM3+,3,8 GHz,8 Mb) μητρικη Gigabyte 970A-UD3P (sAM3+/970/DDR3) και μνημες 4 γιγα. Αρχιζω τα συνδεω ολα μα ολα και οταν τελειωνω, παταω το κουμπι της εκκινησης. Ο υπολογιστης, νέκρα!! Καμια αντιδραση. Παμε παλι απο την αρχη. Βγαλσιμο και μετα παλι ολα επανω. Παλι τιποτα. Βρααχυκυκλωνω το τροφοδοτικο (400Watt), παιρνει μπροστα, κουμπωνω το ΑΤΧ12 λειτουργει ο ανεμιστηρας του επεξεργαστη, κουμπωνω αλλους 4 ακροδεκτες, παιρνει μπρος η καρτα γραφικων, παω να κουμπωσω και τα υπολοιπα στη μητρικη....και σταματαει. Τι μπορει να φταιει;;; Εχω φαει τα ρουχα μου, ολοκαινουριο συστημα και δεν μπορω να το ξεκινησω. Δοκιμασα μηπως και απο το κουτι το κουμπι δε το ξεκιναει, με ενα κατσαβιδι εκανα γεφυρα τα πιν που το ξεκινανε, και παλι τιποτα!!!! Επισης εχουν τοποθετηθει και 3 αποστατες οποτε δεν υπαρχει θεμα γειωσης. Καμια λυση ή σκεψη τι μπορει να φταιει;;; Και τα 3 κομματια ειναι αγορασμενα απο το πλαισιο (μητρικη, επεξεργαστης,μνημες)
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.