Jump to content

billis_kou

Premium Members
  • Posts

    152
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by billis_kou

  1. Καταπληκτικη δουλεια. Μπραβο και παλι μπραβο.

    Θα ήθελα αν γίνετε να δώσεις και λίγες πληροφορίες για τον 3D εκτυπωτη. Τιμή, απο πού, κτλ.

  2. pgm ούτε εμένα δουλεύει η διαδικασία που λες :(

    Ενα ωραίο app... για όσους έχουν Cosmote συμβόλαιο!

    https://market.android.com/details?id=com.nikoloco.cosmoteinfo

    ss-0-320-480-160-1-440cbedc683ec873d63f81bce7217f0b2fee02b2

    * H έκδοση στη φωτό θα βγεί πιθανότατα αύριο και θα περιέχει 2 widget (2x2, 4x1)

    Μηπως παιζει κατι παρομοιο και για συμβολαια Vodafone???

  3. θα σουρνεται λαπτοπ με p4 3ghz και 512ram με τα 7?:upside:

    Αν το pc σταθερο η λαπτοπ εχει λιγοτερο απο 1GB ram υπαρχει μεγαλη πυθανοτητα να μην ανοιγει καν το pc.

    Οποτε αν μπορεις βαλε ραμ και θα εισαι μια χαρα

  4. Μεχρι εχθες ειχα τον messenger 8.1 Εχθες μου ειπε οτι μια καινουρια εκδοση ειναι διαθεσιμη. Ειπα οτι δεν θελω αλλα μου εβγαλε το μηνυμα οτι αν δεν βαλω την επομενη εκδοση δεν θα μπορεσω να μπω στον messenger. Μεχρι εδω ολα καλα. Την κατεβαζω, την περναω και ολα μια χαρα........ Απο την στηγμη που την περασα σταματησε να μου δειχνει το εικονιδιο του messenger δεξια στο taskbar και μου το εχει αριστερα. Καπου, αλλα δεν μπορω να βρω που, νομιζω καποιος ειχε δοσει την λυση. Μπορειτε να βοηθησετε?

    post-5986-1416074114,8505_thumb.jpg

  5. Ρε μάγκες μια ερώτηση. Κατέβασα αυτό MICROSOFT.WINDOWS.7.ULTIMATE.7600.16385.RTM.X64.RETAIL.ENGLISH το έκαψα σε ένα dvd, έκανα πάλι φορμάτ για να το περάσω ,αλλά πάλι στην επιφάνεια εργασίας και το default wallpaper μου λέει ότι η έκδοση είναι η 7100.

    Έχω κάνει κάτι λάθος η την κανονική έκδοση την βλέπουμε κάπου αλλού?

  6. Καλήμερα και από εμένα. Χωρίς να έχω διαβάσει το threat αυτό έκανα στο pc μου dual boot με winXP kai Seven.

    Έβαλα την 7100 κατεβασμένη από το site της Microsoft. Κατεβάζω όμως και την MICROSOFT.WINDOWS.7.ULTIMATE.7600.16385.RTM.X64.RETAIL.ENGLISH να δοκιμάσω μπας και μου λύσει το πρόβλημα που έχω με τον ήχο.

    Έχω εδώ και ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ χρόνια μια Sound Blaster Live! 5.1 για την οποία βέβαιος δεν μπορώ να βρώ drivers και μάλιστα για 64bit περιβάλλον. Οπότε λέω δεν πειράζει γιατί και η onboard κάρτα ήχου της Asus P5QL-E είναι μια χαρά. Το πρόβλημα με αυτήν είναι το εξής: στο site της Asus δεν έχει drivers για τα 7 οπότε δοκίμασα και τους XP64bit kai Vista64bit και ενώ από το control panel του ήχου με τα τεστ που έχει τεσταρει και δουλεύουν κανονικά και τα 5 μου ηχεία σε καμιά άλλη περίπτωση δεν δουλεύουν 5.Δλδ ακόμα και όταν ακούω μουσική και από τον ρυθμιστή έντασης των ηχείων βάλω να δουλεύουν μόνο τα μπροστά ηχεία ΟΚ αλλά όταν το πάω στα πίσω μόνο εκεί δεν ακούω τπτ. Λέτε να στρώσει με την 7600 έκδοση???

  7. Δεν ξέρω αν πρέπει να το ποστάπω εδώ αλλά πώς μπορώ να κάνω το πισι μου να κάνει dual boot με winxp kai win7? Δλδ πρέπει να κάνω κάτι ιδιαίτερο? Τώρα εχω win xp.Πως θα βάλω και τα 7 αλλά να έχω την επιλογή με ποιό λειτουργικό θα ξεκινήσω?

  8. Η P5Q πολύ ωραία μιτρικούλα δεν λέω όχι... απλά με χαλάει που το 24pin είναι εκεί πέρα που είναι Cable managment για το 24pin μηδέν (δεν κρίνετε πουθενά) :angry:

    Να και καποιος μιλαει την γλωσσα μου :p

    Και εγω αυτο λεω με το 24πινο....... Ποιος ειναι ο αρχιτεκτονας της M/B ας μου πει η Asus παρακαλω πολλυ να τον παρω ενα τηλ να του τα πω ενα χερακι.......

  9. λιγοι δουλεια με τα καλωδια εχεις κανει.επισης θελω να μου εξυγησεις την λειτουργια της οθονης με τα led πολυ καλο ;)

    φιλε fafouli τα καλωδια με εχουν ταλεπωρισει πολυ μπορω να πω για να φτασουν σε αυτο το σημειο:rant:.Γνωριζω οτι παιρνει λιγη ταχτοποιηση ακομα:blink:.Θα γινει οταν λυθουν ολα και βαφτει το κουτι εσωτερικα:T:.

    Οσο για τα led ειναι ενα πολθ απλο κυκλωμα που περνει ενδειξη απο την παραλληλη θυρα και με ενα προγραμματακι δειχνει το CPU Usage.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.