Jump to content

billis_kou

Premium Members
  • Posts

    152
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by billis_kou

  1. billis_kou

    ITX Architecture

    Καταπληκτικη δουλεια. Μπραβο και παλι μπραβο. Θα ήθελα αν γίνετε να δώσεις και λίγες πληροφορίες για τον 3D εκτυπωτη. Τιμή, απο πού, κτλ.
  2. billis_kou

    Δείξτε το γραφείο σας!

    Χωρις ιδιαιτερες αλλαγες το δικο μου γραφειο.
  3. billis_kou

    Δείξτε το γραφείο σας!

    Τα ηχεία φίλε μου είναι κρυμένα πίσω απο τις 2 οθόνες στην TV και τα άλλα 2 ειναι πίσω στο δωμάτιο για να έχω το suround
  4. billis_kou

    Δείξτε το γραφείο σας!

    Καιρό τώρα παρακολουθώ το θέμα και νομίζω πως ήρθε η ώρα να βάλω και εγώ το δικό μου λιθαράκι στο καταπληκτικό αυτό θέμα με τα γραφεία.
  5. billis_kou

    Android Apps

    Μηπως παιζει κατι παρομοιο και για συμβολαια Vodafone???
  6. billis_kou

    Rainmeter οδηγός βήμα βήμα

    Πολυ καλός ο οδηγός. Οσοι ακομα εχουν γνωσεις επι του θεματος μπορουν να βαλουν εδω τις αποψεις και εμπειριες τους. Keep Up The Good Work!!!
  7. billis_kou

    Project ''Plexi'' - Part -37. LevelOne router mod. Part -4

    Απλα καταπληκτικος!!!! και ναι βαλε και μια UV και θα ειναι τρελα.
  8. billis_kou

    Official Windows 7 Thread

    Και εδω όλα μια χαρά
  9. billis_kou

    Official Windows 7 Thread

    Αν το pc σταθερο η λαπτοπ εχει λιγοτερο απο 1GB ram υπαρχει μεγαλη πυθανοτητα να μην ανοιγει καν το pc. Οποτε αν μπορεις βαλε ραμ και θα εισαι μια χαρα
  10. billis_kou

    Project ''Plexi'' - Part -37. LevelOne router mod. Part -4

    Πραγματικά καταπληκτικό το ολο project... Μόνο μια μικρή λεπτομέρια την οποία είμαι σίγουρος οτι την είδες και θα την διορθώσεις. Εδω
  11. billis_kou

    Show your desktop

    Αυτο και απο εμενα !!!
  12. billis_kou

    Official Windows 7 Thread

    Thanks a lot that worked
  13. billis_kou

    Official Windows 7 Thread

    Μεχρι εχθες ειχα τον messenger 8.1 Εχθες μου ειπε οτι μια καινουρια εκδοση ειναι διαθεσιμη. Ειπα οτι δεν θελω αλλα μου εβγαλε το μηνυμα οτι αν δεν βαλω την επομενη εκδοση δεν θα μπορεσω να μπω στον messenger. Μεχρι εδω ολα καλα. Την κατεβαζω, την περναω και ολα μια χαρα........ Απο την στηγμη που την περασα σταματησε να μου δειχνει το εικονιδιο του messenger δεξια στο taskbar και μου το εχει αριστερα. Καπου, αλλα δεν μπορω να βρω που, νομιζω καποιος ειχε δοσει την λυση. Μπορειτε να βοηθησετε?
  14. billis_kou

    Show your desktop

    Μπορείς να δώσεις το λινκ απο το wallpapper PLZ!!!!!
  15. billis_kou

    Official Windows 7 Thread

    Ρε μάγκες μια ερώτηση. Κατέβασα αυτό MICROSOFT.WINDOWS.7.ULTIMATE.7600.16385.RTM.X64.RETAIL.ENGLISH το έκαψα σε ένα dvd, έκανα πάλι φορμάτ για να το περάσω ,αλλά πάλι στην επιφάνεια εργασίας και το default wallpaper μου λέει ότι η έκδοση είναι η 7100. Έχω κάνει κάτι λάθος η την κανονική έκδοση την βλέπουμε κάπου αλλού?
  16. billis_kou

    Official Windows 7 Thread

    Δλδ δεν είμαι ο μόνος....... Απλά ελπίζω να μας σκεφτεί και εμάς η Asus και να μας δώσει drivers να κάνουμε την δουλειά μας.
  17. billis_kou

    Official Windows 7 Thread

    Καλήμερα και από εμένα. Χωρίς να έχω διαβάσει το threat αυτό έκανα στο pc μου dual boot με winXP kai Seven. Έβαλα την 7100 κατεβασμένη από το site της Microsoft. Κατεβάζω όμως και την MICROSOFT.WINDOWS.7.ULTIMATE.7600.16385.RTM.X64.RETAIL.ENGLISH να δοκιμάσω μπας και μου λύσει το πρόβλημα που έχω με τον ήχο. Έχω εδώ και ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ χρόνια μια Sound Blaster Live! 5.1 για την οποία βέβαιος δεν μπορώ να βρώ drivers και μάλιστα για 64bit περιβάλλον. Οπότε λέω δεν πειράζει γιατί και η onboard κάρτα ήχου της Asus P5QL-E είναι μια χαρά. Το πρόβλημα με αυτήν είναι το εξής: στο site της Asus δεν έχει drivers για τα 7 οπότε δοκίμασα και τους XP64bit kai Vista64bit και ενώ από το control panel του ήχου με τα τεστ που έχει τεσταρει και δουλεύουν κανονικά και τα 5 μου ηχεία σε καμιά άλλη περίπτωση δεν δουλεύουν 5.Δλδ ακόμα και όταν ακούω μουσική και από τον ρυθμιστή έντασης των ηχείων βάλω να δουλεύουν μόνο τα μπροστά ηχεία ΟΚ αλλά όταν το πάω στα πίσω μόνο εκεί δεν ακούω τπτ. Λέτε να στρώσει με την 7600 έκδοση???
  18. billis_kou

    Official Windows 7 Thread

    Δεν ξέρω αν πρέπει να το ποστάπω εδώ αλλά πώς μπορώ να κάνω το πισι μου να κάνει dual boot με winxp kai win7? Δλδ πρέπει να κάνω κάτι ιδιαίτερο? Τώρα εχω win xp.Πως θα βάλω και τα 7 αλλά να έχω την επιλογή με ποιό λειτουργικό θα ξεκινήσω?
  19. billis_kou

    Δείξτε το κουτί σας...

    Να και καποιος μιλαει την γλωσσα μου Και εγω αυτο λεω με το 24πινο....... Ποιος ειναι ο αρχιτεκτονας της M/B ας μου πει η Asus παρακαλω πολλυ να τον παρω ενα τηλ να του τα πω ενα χερακι.......
  20. billis_kou

    Δείξτε το κουτί σας...

    Και το δικο μου κουτι.... Και μια νυχτα......
  21. billis_kou

    Show your desktop

    Να και μια απο το pc στο σπιτι.
  22. billis_kou

    Show your desktop

    H toolbar φιλε μου στα δεξια ειναι η RocketDock
  23. billis_kou

    Show your desktop

    Αφου ειδα ολα τα ποστ ειπα να ποσταρω και εγω την δικια μου επιφανεια εργασιας. Ειναι η επιφανεια που εχω στο pc της δουλειας.
  24. billis_kou

    Δείξτε το κουτί σας...

    φιλε fafouli τα καλωδια με εχουν ταλεπωρισει πολυ μπορω να πω για να φτασουν σε αυτο το σημειο:rant:.Γνωριζω οτι παιρνει λιγη ταχτοποιηση ακομα.Θα γινει οταν λυθουν ολα και βαφτει το κουτι εσωτερικα. Οσο για τα led ειναι ενα πολθ απλο κυκλωμα που περνει ενδειξη απο την παραλληλη θυρα και με ενα προγραμματακι δειχνει το CPU Usage.
  25. billis_kou

    Τι ψύξη έχετε στο κύριο PC σας;

    :rofl::rofl: φοβερος. Αερα και εγω προς το παρον μεχρι την αναβαθμιση.ZALMAN CNPS7700-ALCU για το cpu 2 120mm ενας μπροστα απο τουσ δισκους και ενας πισω και ενας 80mm στο πλαινο αναμεσα cpu-gpu
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.