Jump to content

yoda73

Premium Members
  • Posts

    80
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About yoda73

  • Γενέθλια Φεβρουάριος 7

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

yoda73's Achievements

  1. Τα βιβλία δόθηκαν. παραμένουν τα καλώδια της p120.
  2. Καλησπέρα. Χαρίζονται τα εξής. 1. Από φωτογραφική μηχανή sony dsp p-120, τα καλώδια σύνδεσης της μηχανής σε a.usb b.RCA. 2.Τα παρακάτυω βιβλία α. Νikon d90 for dummies. β. Linux για χρήστες Windows (εκδ anubis). γ. Το Unix από την πλευρά του χρήστη (εκδ ΙΩΝ). δ. Introduction to Linux (a hands on guide) 1.25 edition, του Machtelt Garrels. Είμαι Βύρωνα. Όποιος τα θέλει, έρχεται και τα τσιμπάει. Ευχαριστώ
  3. Κινητό. Λόγω δουλειάς το ριμάδι βαράει συνέχεια.
  4. yoda73

    Intel SSD

    Το πρόβλημα με το firmware έχει παρουσιαστεί μόνο σε συνδιασμό intel ssd και windows 7; Σε σύστημα με mac osx ή σε σύστημα με linux έχει παρουσιαστεί το παραπάνω πρόβλημα;
  5. yoda73

    Intel SSD

    Άντε να μου ρθει και μενα. Αυριο είπαν θα μου τον παραδώσουν.
  6. yoda73

    Intel SSD

    Και στο πλαίσιο εμφανήστηκαν στον κατάλογό τους. Ο μεν 80άρης αναμένεται σύντομα, ο δε 160άρης κατόπιν παραγγελίας. Μέχρι χτες δεν υπήρχαν.
  7. yoda73

    Official Windows 7 Thread

    Έκανα εγκατάσταση τα 7 σε ξεχωριστό partition δίσκου όπου είχα xp 32bit. Ενώ φτιάχνουν boot menu και στα 7 bootάρουν κανονικά στα xp δεν κάνουν boot και μου ζητάνε να κάνω repair. Φτιάχνοντας τον boot sector των xp, (μετά τη διαδικασία μπαίνω κανονικά στα xp), μετά με το cd των 7 κάνω repair ώστε να ξαναφιαχτεί το boot menu, φτιάχνεται, μπαίνω στα 7 αλλά στα xp δεν ξαναμπαίνω. Μου ξαναβγάζει το ίδιο μήνυμα λάθους ότι το αρχείο ntdlr είναι χαλασμένο ή λείπει. Αν βρω χρόνο θα δοκιμάσω να τα ξανακάνω εγκατάσταση μήπως και φτιάξει.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.