Jump to content

Evan

Premium Members
  • Posts

    1.392
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Evan

  1. Ίδιο καρέ βγάλαμε σε διαφορετικό μέρος (Σκιάθος) :p 1/60 iso-4000 50mm f-1.8
  2. Γελαει ο κοσμος :suicide2: Ειπαμε να σπρωχνουμε την Barca αλλα οχι ετσι...
  3. Ναι αυτο εκανα απλα τωρα εχει χασει τη γωνια του και το φλας δεν μπαινει ευκολα και περισσοτερο για αισθητικους λογους ρωταω πως αφαιρειται το καυτο πεδιλακι
  4. Μου στραβωσε η μια μερια και το φλας εμπαινε με δυσκολια:cry: Δεν εχουν παθει κατι οι επαφες απλα η ραγα. Αν δεν αξιζει και ειναι τοσο δυσκολο δεν το επιχειρω,ειναι κλειστα και τα service απ οσο ξερω
  5. Παιδες ειναι ευκολο να βγαλω το hotshoe της καμερας για το αλλαξω με ενα αλλο η εχει καποια δυσκολη διαδικασια? (Νικον)
  6. Ανατριχιασα και μονο στη σκεψη πως παιζαμε τοτε!! 2 ταχυτητες κατω φετος ημασταν!!
  7. Ηταν εντος εγγυησης τοτε αλλα αμα ειναι κατι το οποιο το βγαζουν τα περισσοτερα κομματια φακου ισως και να μη πληρωσεις κατι! Ψαξε το και αλλο!!
  8. Φιλος μου ειχε το ιδιο προβλημα μετα απο 6 μηνες χρησης και τελικα τον στειλανε για επισκευη και τον πηρε μετα απο 10 μερες περιπου... Ηταν το OS τελικα που εκανε τον ηχο και ολη η εικονα κουνιοταν στο viewfinder...
  9. Evan

    Μηχανοκίνητος Αθλητισμός

    Τρομερος αγωνας! Τα ειχε ολα και χορτασα προσπερασματα. Νταξει ο Vettel ηταν γρηγορος και αλανθαστος. Μπραβο στη Lotus:fun:
  10. Καλα η Barca να χαιρεται που εφερε 1-1 μεσα στην εδρα της....:suicide2::suicide2: Θα πεσουν πολλα χαστουκια απο τους Γερμανους...
  11. Εγω ακομα περιμενω κατι Bowens 500αρια αλλα δε το βλεπω να μου τα κανει κανεις δωρο Καλες ληψεις!!:clap::clap:
  12. Μα εφ οσον τον βρηκε ηταν 50-50 να κανει σοβαρη ζημια η οχι!! Ναι τιμωρειται η προθεση αλλα ο Νανι τοσα χρονια Αγγλια παιζει και ξερει οτι με τετοιο μαρκαρισμα η κοκκινη θα ειχε βγει πριν καν τον χτυπησει αμα ηταν παιχνιδι της Premier! Κατα τα αλλα ειναι κριμα να εχουν σαν δικαιολογια την κοκκινη λες και εδωσε πεναλτυ ενα πραμα. Ειναι μεγαλες ομαδες και με 10 παιχτες δεν πρεπει να φαινεται το κενο. Οταν ομως πηγε για το 0-0 μεσα στο γηπεδο της η Man U τοτε ειναι ρισκο.
  13. Ενα replay για τον Valdez απο τον Ronaldo!! Μιλαμε ο Μεσι περα απο το γκολ βολτες εκοβε μαζι με τον Ινιεστα. Τι γουρουνι ο Valdez στο τελος...αφου δεν ηταν πεναλτυ τι το κανεις θεμα? Αλλα ετσι μαθανε τοσα χρονια με κατι τετοια πεναλτακια παιρνανε ματσακια... Φαντασου να ηταν η ιδια 11αδα του κυπελλου στο γηπεδο σημερα,δε ξερω ποσα δοκαρια θα εσωζαν την κατασταση!!
  14. Ο διαιτητης φταιει...λες και αν ηταν 3-1 θα πεταγε 4 γκολακια στο χαλαρο ο ΟΣΦΠ εδω μεσα. Εγω το ειπα απο την αρχη οτι επρεπε να πεσει στον Ομιλο με REAL κτλπ στο ch.l για να μη φταιει κανενας αλλος απο το ανταγωνιστικο ποδοσφαιρο της SUPER LEAGUE που με τη σημερινη εικονα του πρωταθλητη κοντρα στη Levante δειχνει οτι αμα δεν εχεις φυσικη κατασταση δεν κανεις πρωταθλητισμο!
  15. ViewNX και μετα export σε tiff η οτιδηποτε αλλο θες ειχα παιξει εγω!
  16. Καλα οι διαιτητες δεν βλεπουν μου φαινεται καθολου καποιες φασεις....
  17. Ντροπη!! παντα ετσι γινεται!! Ειναι αθλιο το γεγονος οτι μπαινει ο καθενας μεσα στο παρκε ετσι απλα!! Ελλαδισταν...αμα γινοταν αυτο σε αλλο κρατος θα εβλεπες την ασφαλεια να παρνει μετρα και οχι να παρακαλαει ο αστυνομος τον κυριο φιλαθλο να περασει εξω απο το παρκε. Και παντα οταν νικαει ο ΠΑΟ(για να σπασει και ο παγος)
  18. Βρηκα τι φταιει και δεν παιζουμε καλα μετα τα "ταιμ αουτ" ΕΠΟΣ! Τα αγγλικά του Πεδουλάκη... - YouTube
  19. Για μενα οχι! Μια χαρα φλασακι ειναι το 700 και εχει και παρα πολυ ευκολο χειρισμο παρομοιο με sb900-910.
  20. Προσφατα που επαιξα με μια D3200 με εντυπωσιασε το ποσο πιο γρηγορα εστιαζει στο live view σε σχεση με την D3100 και να μη πω για τα 22MP!! Πολυ καλο και το buffer της με 14 raw συνεχομενα.
  21. 6 Eπρεπε να μας βαλουν μπας και ξυπνησει κανεις!!
  22. ΕΛΕΟΣ!! Ποσο να την σπρωξουν πια μα ποσο?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.