Jump to content

r0y4ax

Premium Members
  • Posts

    376
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by r0y4ax

  1. Αυτός ο SSD (Corsair 64GB CMFSSD-64N1)τί διαφορά έχει με αυτό (Samsung 64GB MMCRE64G5MPP-0VA00) και δίνει διαφορετικά νούμερα το πλαίσιο?

    mlc ->slc?

    Και μια ερώτηση για να μην ανοίγω άδικα θέμα...

    Σκέφτομαι ενα raid με Samsung 64GB MMCRE64G5MPP-0VA00 αλλά μήπως με ενας X18-M 80GB θα ήταν καλύτερα...(εκεί στα 350 βλέπω να δίνω..)? απο χώρο βλέπω οτι 50GΒ μου είναι αρκετά τώρα με το veloci 50-60 έχω...βέβαια δεν ξέρω επίσης με την μητρική αν θα έχω προβλημα...αφού έχω την striker II xtreme.

    Μήπως στο φινάλε ενα raid με veloci θα ήταν καλύτερα ? αν και το παιχνίδι που έιχα με εναν 7535pro ήταν διαφoρετικό απο τον veloci...

  2. Μπαίνω στο ΙRC καπωτε(το 98 αν θυμάμαι καλά) και μιας και το όνομα που έβαλα το είχε register άλλος, οπώτε άλλαξε το nick μου σε κάτι με αριθμούς.. ΧΧΧ-54545435435434, εκείνη την στιγμή ενας απο το νέτκαφε που ήμουν έβρισε κάποιος IRC-oper οπώτε το ban πέταξε όλο το νετκαφέ έξω και τότε είπε κάποιος το "γνωστό".. ωραίος ο noymeros :p

  3. Έτοιμη η υδρόψυξη αλλά κάτι δεν μου αρέσει…

    34rc9kw.jpg

    6q8vw4.jpg

    29zvcqp.jpg

    r0y4ax.jpg

    1 ακούω κάτι σαν να χύνετε νερό σε ακανόνιστο χρόνο.. πχ κάθε 3 λεπτά, στην αρχή σκέφτηκα ίσως κάποιο άδειο ψυγείο αλλά τελικά αφού κούνησα τα ψυγεία δεν άλλαξε κάτι …νομίζω ότι ακούγετε μέσα από την αντλία.

    2 ον τι από τα 2 να πιστέψω ?

    34qk1sy.jpg

    είναι φυσιολογικές οι θερμοκρασίες ?

  4. jois21 ναι αρμορ(VH6000BWS) αλλα με τόσες μόντες μονο αυτό δεν είναι εσωτερικά..

    Δεν έπερνε τίποτα σωστά...(για μένα) όλα θέλαν μόντα για να κάτσουν.. βάλε απο το διπλό μέχρι και το μονό ανάποδα έχουν βάλει τις τρύπες(κάτω) και φυσικά δεν τεριάζουν με το ψυγείο.

    Jason Τα έχω πους πουλ απο έξω προς τα μέσα.. οταν τελιώσω σε 2 βδομάδες θα δείξω αναλυτικά τι έκανα...(λόγο διακοπών)

  5. Ωρε.. Εχουμε το ιδιο plextorακι.. :hehe:

    PS: Να δω εμενα ποτε θα μου τη φερουνε τη ρημαδα την αντλια.. 3 βδομαδες τωρα εχω μεινει με τα "ρακορ" στο χερι.. :p:tomato:

    3 βδομάδες ?,, εσυ πέρασες και εμένα.. εγώ είμαι στην 2η βδομαδα περιμένοντας το λάστιχο και το τανκ απο το multirama... καλα αυτό το μαγαζι αντικαταβολή δεν ξέρει οτι υπάρχει ?..

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.