Jump to content

patman

Premium Members
  • Posts

    118
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Κάπου
  • Ενδιαφέροντα
    Κάποια

patman's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Τα παραδείγματά σου είναι τελείως ασυνάρτητα. Δεν μπορείς να συγκρίνεις κάτι που είναι ΦΙΞ και δεν αλλάζει (εκτός αν θες να μου πεις ότι μπορεί να αλλάξει (όχι τροποποιηθεί) το γραφικό των windows) με το γραφικό περιβάλλον στο linux. Οσο για τα bloat το ότι μπούταρες ubuntu μερικές φορές και είδες 2 εικονιδιάκια δε σημαίνει ότι έχει διαφημίσεις και bloatware στο ubuntu. Αυτή τη στιγμή γράφω από 14.04 οπότε μάλλον ξέρω καλά αν υπάρχουν ή όχι ειδικά σε αυτή τη διανομή. Αλλά εγώ δεν είμαι μέσος χρήστης. Η μάνα μου και η γιαγιά μου όμως που στον πρώτο υπολογιστή που τους έφτιαξα για να μιλάω μαζί τους από skype με ubuntu 9.10, 10.04, 12.04 και τώρα με 14.04 επίσης τους είναι μια χαρά το περιβάλλον και μάλιστα τους φαίνεται και πολύ απλό. Δε θέλω να είμαι δογματικός ούτε στο φίλο που κάνω quote ούτε σε όσους απαντάνε σχετικά με αυτό, αλλά θα είμαι ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ και όσοι διαφωνείτε, θυμηθείτε με την επόμενη φορά που θα σας φέρουν μηχάνημα με ΧΠ ή βίστα και θα σας πουνε "ρε σύ έχω ένα πρόβλημα με τον υπολογιστή, είναι πολύ αργός" και θα αναρωτηθείτε "μα καλά, είναι δυνατόν να το έχει αφήσει τόσα χρόνια με ΧΠ/βίστα;".
  2. Φίλε μου συγγνώμη κι όλας, και ενώ σέβομαι και χαίρομαι τις ηρωικές προσπάθειες των κατά τόπους μεμονομένων καθηγητών, αλλά αυτό που λες είναι αστείο. Οι ίδιοι αυτοί καθηγητές "γεννήθηκαν" χωρίς να έχουν διδαχθεί στο σχολείο τίποτα. Σε εποχές που γνωστοί και φίλοι μπορεί να μην ξέραν ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ σχετικά (δεν είχες κάποιον ούτε να ρωτήσεις ούτε να σου δείξει), που το κάθε σπίτι είχε το πολύ 1 υπολογιστή (άμα χαλάσει ο boot loader;) ιντερνετ ανήκει [0,5kb/s) ... Στο σημερινό περιβάλλον με την εύκολη πρόσβαση, είναι καθαρά θέμα attitude του ατόμου (παιδιού ή ενήλικα) το αν θα ασχοληθεί με το oss και είμαι σίγουρος ότι το ελληνικό free software/oss κοινό θα συνεχίσει το ίδιο (και ελπίζω) και περισσότερο.
  3. patman

    Ubuntu 14.04 LTS

    Επίσης μπορείς απλά να απεγκαταστήσεις τα πακέτα του gnome3.
  4. patman

    Ubuntu 14.04 LTS

    για όποιον δεν αρέσει το unity και θέλει απλό gnome (προφανώς το απλό xfce χωρίς καν εφέ δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία!), με το που κάνει install/upgrade : sudo add-apt-repository ppa:gnome3-team/gnome3 sudo apt-get update sudo apt-get install gnome-shell gnome-tweak-tool ubuntu-gnome-desktop προσωπικά αλλάζω και τον login manager σε gdm αλλά και ο lightdm είναι ΟΚ.
  5. patman

    Περί ΥΓΡΟΥ ΥΔΡΟΨΥΞΗΣ ο λόγος..

    Δε χρειάζεται να είσαι τόσο επιθετικός φίλε μου. Ειρωνικό/αστειάκι ήταν το σχόλιο. Χαλάρωσε λίγο και αν δε θες να βοηθήσεις κάποιον απλά αγνόησέ τον.
  6. patman

    Περί ΥΓΡΟΥ ΥΔΡΟΨΥΞΗΣ ο λόγος..

    Προφανώς θα υπάρχουν, αλλά δεν είδα να συμφωνείτε εδώ μέσα όσον αφορά αυτό το θέμα. Τελικά ποια είναι αυτά τα υγρά;
  7. patman

    Περί ΥΓΡΟΥ ΥΔΡΟΨΥΞΗΣ ο λόγος..

    Νερό από φαρμακείο; Πολύ επιστημονικό!!! Όσο για το πρόσθετα, κατάλαβα ποια είναι η ιδέα τους. Δεν κατάλαβα όμως αν υπάρχει κάποιο που πραγματικά να κάνει δουλειά ή αν απλά όλοι πάνε δοκιμάζοντας κ λύνοντας κ καθαρίζοντας κ ξανά από την αρχή. Έχω δει τα διάφορα υγρά που πουλιούνται σε ελληνικά ηλεκτρονικά μαγαζιά, όπως κ σε ξένα, αλλά ακόμα δεν έχω καταλάβει αν κάποιο είναι όντως αποτελεσματικό. Στην περίπτωσή μου έχω ένα τριπλό ψυγείο με μια αντλία κ το μπλοκ τα οποία θέλω να τα βάλω χωρίς τανκ (αυτό δεν είναι το κλειστό κύκλωμα κ δεν θέλω να αναπτυχθούν μικροοργανισμοί ή να σκουριάσουν τα μέταλλα. Το υγρό έχω σκοπό να το αλλάζω 1-2 φορές το χρόνο, ξέρει κανείς τι θα μου έκανε δουλεια;
  8. patman

    Περί ΥΓΡΟΥ ΥΔΡΟΨΥΞΗΣ ο λόγος..

    Μήπως θα μπορούσε κάποιος να μας πει (ή έστω μου πει αν είμαι ο μόνος άσχετος εδώ μέσα ) τί είναι το WFI και γιατί η ανάμειξη τους με το Aquagate ;
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.