Jump to content

poison6

Members
  • Posts

    49
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

poison6's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. poison6

    Εργασία και διαβίωση στη Τσεχία!

    Καλησπέρα , έχω κάνει ήδη μια συνέντευξη μέσω nsc global για την θέση dtac engineer (http://www.bullhornreach.com/job/2160994_dtac-engineer-bratislava-slovakia) που αφορούσε το τεχνικό κομματι του ccna και θα ακολουθήσουν αλλες 2.Η Θέση αυτη είναι για την at&t στην bratislava. Γνωρίζει κανείς τι περίπου περιλαμβάνει? Θα έχω επαφή με configuration σε cisco? ειναι 1000ευρώ καθαρά.. είμαι σε δίλημμα
  2. poison6

    Δείξτε το γραφείο σας!

    και τώρα..
  3. poison6

    Δείξτε το κουτί σας...

    εδώ και το δικό μου pc.. με μια ελαφριά μετατροπή ώστε να βάλω το ψηγείο της υδρόψυξης κάπου πιο αποδοτικά.. και μια ματία απο μέσα..
  4. poison6

    Δείξτε το γραφείο σας!

    οι περισσότεροι πάντως τον εξώτερικό σκληρό τον έχουμε!
  5. poison6

    Δείξτε το γραφείο σας!

    Οριστε και απο μενα το γραφειο μου ετσι οπως ειναι τωρα στις διακοπες..Τον σκληρο και το κουτι εφερα μαζι.. η οθονη και τα ηχεια μεινανε στο φοιτιτικο μου σπιτι..θα τα ανεβασω οταν επιστρέψω.(ελπίζω και με την καινουργια 24αρα που θελω να αγοράσω)
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.