Jump to content

panospap

Premium Members
  • Posts

    61
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

panospap's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. οκ. καποιες οδηγιες ισως για το πως θα τον επαναφερω χωρις να μεταφερω ολα τα αρχεια μου?
  2. απαντα μια μερα νωριτερα και συ!
  3. τι κανει αυτο φιλε? εμενα ξαφνικα ο δισκος μου δεν φαινοταν στο my computer και sto device management φαινεται unllocated..
  4. τον ανοιξα τελικα (οπως φανηκε βιαστηκα) και κατεβασα το recover my files και τωρα περιμενω να τα βρει..τα εχει βρει σχεδον ολα..ξεχασα να σας πω οτι ο δισκος φαινεται unllocated οποτε πρεπει να τον κανω format για να τον ξαναχρησιμοποιησω αφου τραβηξω ολα μου τα αρχεια.
  5. οχι σε λιγάκι θα το κάνω . έβλεπα βιντεακια πως τον ανοίγουν,
  6. Εγώ τον έχω πολλα χρονια δεν παίζει να έχω εγγύηση αλλα με ενδιαφέρουν παρά πολυ τα αρχεία που είχε . Αυτο το Raw τι ειναι; στο device manager τον εχει κανονικά. Στο my computer δεν τον βλέπει.:suicide2:
  7. βρε ασ φαω την ωρα δε με νοιαζει. το θεμα μου ειναι τα αρχεια μου
  8. και αν τον ανοιξω αντε να τον ξανακλεισω για να τον παω για φτιαξιμο μετα
  9. linux cd δεν εχω.αλλα στο λαπτοπ που τα εχω εγκατεστημενα δεν τον βλεπει
  10. το καλωδιο(usb) το αλλαξα. τη διαδικασια που λεσ δεν ξεκρω αν μπορω να την κανω
  11. Συγνωμη για τα κεφαλαια.ακουγεται οτι δουλευει κανονικα και οταν τον αποσυνδεεισ απο τον υπολογιστη ακουγονται οι ηχοι κανονικα.Exω εναν wd 250GB
  12. ΠΑΙΔΙΑ ΣΩΣΤΕ ΜΕ. ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΤΟ PC ΜΟΥ ΔΕ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΟΥ.ΣΤΟ DEVICE MANAGER TON ΕΧΕΙ .ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΟΥ PC. ΘΕΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΝΑ ΣΩΣΩ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝ!!! ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ RESTART SHUT DOWN ENABLE/DISABLE ΑΠΟ ΤΟ DEVICE MANAGER ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.