Jump to content

talos_2002

Premium Members
  • Posts

    50
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by talos_2002

  1. talos_2002

    Αποτελέσματα: Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός 2022!

    Το χάραμα ήρθε από το Yahoo mail αυτό: Sorry, we were unable to deliver your message to the following address. <xmas@thelab.gr>: Unable to deliver message after multiple retries, giving up. Ξανάστειλα τώρα και θα δω πάλι το μεσημέρι. Ας έχουν τον νου τους όσοι έστειλαν, μην έτυχε και σε εκείνους.
  2. talos_2002

    visionstudio.gr

    Μετά από ενάμισο έτος, ανασταίνω το θέμα για να πω κι εγώ κάπου τον πόνο μου... 18/1 παραλαμβάνω προπληρωμένη παραγγελία, που περιλαμβάνει τροφοδοτικό Approx APP500PS. Ένα OFF είναι γραμμένο στο κουτί του, στην γωνία με μαρκαδόρο. Οπότε κοιτάω το εσωτερικό του, όπου 1 από τους 2 μεγάλους πυκνωτές είναι φουσκωμένος. Το επιστέφω στο κλείσιμό τους, όπου τους λέω για τον πυκνωτή, ότι δεν μπήκε (φυσικά) στο pc έτσι όπως είναι, και δείχνω ότι έχει χρησιμοποιηθεί αφού το συρματάκι του καλωδίου έχει ανοιχθεί . Ο τεχνικός λέει ότι είχε 1 ίδιο με πρόβλημα, που έβαλε σε pc την ίδια ημέρα και αναγνωρίζει το πρόβλημα του πυκνωτή. 22 ημέρες δεν τηλεφώνησαν, δεν έστειλαν sms ή e-mail, ούτε απάντησαν όταν ρώτησα μέσω της φόρμας επικοινωνίας τους. 9/2 πήγα και ο τεχνικός είπε ότι δουλεύει το psu, άρα είναι οκ, πάρτο... Επίσης είπε «μάλλον τηλεφώνησα την ίδια ημέρα αλλά δεν σε βρήκα». Εγώ (σαν αγαθός) το πήρα και αφού μάζεψα κουράγιο, είπα να μην πιαστώ πάλι μ****. Το επέστρεψα στον πωλητή το ίδιο βράδυ πριν κλείσουν. Και ξαναπεριμένω... Δεν νομίζω να βγάλω άκρη, αλλά οποιαδήποτε ιδέα είναι καλοδεχούμενη. Ήμουν απ΄το 2006 πελάτης τους... ΥΓ: Το APP500PSBULK2 είναι ίδιο με το APP500PS retail. Ίδια πλακέτα, με τους 2 μεγάλους πυκνωτές να αλλάζουν (όχι ουσιαστικά καλύτεροι) και να μπαίνει ο διακόπτης επιλογής 230/110 volt.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.