Jump to content

tristeno

Premium Members
  • Posts

    206
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

tristeno's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. tristeno

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    Να πάρουμε λίγο Κωστάκη τότε μπας και χορτάσουμε με μπαρούφες που τάιζε τον λαό τόσα χρόνια? Το θέμα είναι ότι δεν μπορείς να ζητάς θυσίες και κατάργηση προνομίων δεκαετιών - αποτέλεσμα αιματηρών πολλές φορές αγώνων - από το σύνολο του λαού όταν διατηρείς "εξαιρέσεις" (πόσους μισθούς θα έχουν οι βουλευτές, θα έχουν ακόμα "ασυλία" από εγκλήματα, σύνταξη μετά από 4 χρόνια?). Οικονομικά ίσως να μην κάνει μεγάλη διαφορά αλλά διατηρώντας πολίτες διαφορετικών ταχυτήτων δεν μπορείς να ελπίζεις ότι θα έχεις τον κόσμο με το μέρος σου. Αν δεν δω αλλαγές στα παραπάνω "προνόμια" βουλευτών, δικαστικών κτλ δεν βρίσκω κανένα λόγο να κάνω οποιαδήποτε θυσία.
  2. tristeno

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    Εδώ θα φανεί αν η σημερινή γενιά (με 20% του εργατικού δυναμικού να αποτελείται από μετανάστες που λογικά δεν τους καίγεται καρφί αν χρεωκοπήσει η Ελλάδα ή όχι - πολλοί την έχουν κάνει ήδη για καλύτερους τόπους) μπορεί να σηκώσει το βάρος των καλοφαγάδων των περασμένων γενεών. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι είτε οι μισοί δημόσιοι υπάλληλοι θα βρεθούν στον δρόμο (ή εκεί που θα έπρεπε να είναι πραγματικά) ή θα κόψουν τους μισθούς μέχρι εκεί που τελικά πολλοί θα φύγουν από μόνοι τους. Να δούμε τι θα γίνει αν προταθεί στάση πληρωμών για 3 μήνες προκειμένου να μην χρεωκοπήσει η χώρα.
  3. tristeno

    Intel SSD

    Αρχές Αυγούστου κάτω από 200 :flower:
  4. tristeno

    Intel SSD

    Ευτυχώς που τους τσίμπησα πριν τσιμπήσουν τις τιμές. Τώρα ούτε τον νεο χρόνο δεν θα φτάσουν να πουλιούνται στις τιμές του φετινού Ιουλίου.
  5. tristeno

    Intel SSD

    Φταίει που είναι ακριβοί ακόμα :dance3:
  6. tristeno

    Intel SSD

    To format δεν "καθαρίζει". Θέλεις ειδικό erase για να επανέλθει στα αρχικά. Τώρα για ποιό λόγο να το κάνεις είναι άλλο θέμα. Έτσι και αλλιώς άδειο δεν θα τον έχεις για να είναι συνέχεια στα 75. Στα 50 θα είναι σε κανονική χρήση με φορτωμένα λειτουργικά κτλ.
  7. tristeno

    Samsung MLC/SLC thread

    Τελικά είναι 220/200 και οι 64ρηδες. Δεν είναι τα παραπάνω μοντέλα από ότι μου είπε (τα OVA είναι "πρώτη" γενιά) οπότε παρήγγειλα και έναν ακόμα (να δω πόσους ακόμα θα μαζέψω).
  8. tristeno

    Samsung MLC/SLC thread

    Από γειτονικό forum (το ίδιο και για τους γρήγορους 64ρηδες). Περιμένω επιβεβαίωση πάντως για τους δεύτερους που πρέπει να είναι βελτιωμένες παρτίδες της samsung.
  9. tristeno

    Samsung MLC/SLC thread

    :bye: Σχεδόν στην μισή τιμή τον πήρα πριν κανά μήνα. Καλά περιμένουν να πουλήσουν με τέτοιες τιμές? Πήρε το μάτι μου κάτι Samsung 64ρηδες με 220/200 read/write αλλά δεν μπορώ να βρω κάποιο επίσημο Link. Γνωρίζει κανένας τίποτα? Όχι τίποτα άλλο αλλά παρήγγειλα τον 128ρη 2ης γενιάς για αυτό τον λόγο αλλά θα προτιμούσα 2χ64 αν όντως έχουν τέτοιες ταχύτητες.
  10. tristeno

    Samsung MLC/SLC thread

    Αν έχει κάποιο laptop της προκοπής έχει την δυνατότητα να αντικαταστήσει το optical με δεύτερο σκληρό.
  11. tristeno

    Samsung MLC/SLC thread

    Intel 160GB από εμένα αν δεν σου φτάνουν τα 80GB. Αν είναι για μηχάνημα δουλειάς θέλεις και την ταχύτητα και την αξιοπιστία και την μεγαλύτερη εγγύηση. Κοίτα επίσης αν το λαπτοπ παίρνει δεύτερο δίσκο (πχ αντί για CD/DVD) μιας και τότε δεν θα έχεις πρόβλημα ακόμα και με 32 για λειτουργικό.
  12. tristeno

    Samsung MLC/SLC thread

    Και θα ακριβύνουν κι άλλο από ότι φαίνεται έτσι που πάει η ισοτιμία :rant:
  13. tristeno

    Samsung MLC/SLC thread

    Οι Samsung 128 ήταν πιο ακριβοί από τους Corsair.
  14. tristeno

    Samsung MLC/SLC thread

    Δεν είναι ίδιοι (άλλη cache, άλλο firmware και λίγο πιο γρήγοροι).
  15. tristeno

    Samsung MLC/SLC thread

    Έχω δει συγκριτικό και έχω samsung mlc/slc (αυτούς από το γειτονικό forum) καθώς και intel Χ25-Μ.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.