Jump to content

cebit

Premium Members
  • Posts

    318
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by cebit

  1. Ψάχνω για το γραφείο ένα keyboard σαν αυτό που θέλεις και εσύ. Κατέληξα σε Cherry G80-3000 με Βlue switches και μαύρο σώμα. To έχω βρει εδώ: Cherry G80-3000 G80-3000LSCGB-2 4025112066290 | eBay Το layout είναι British, αλλά δεν με ενοχλεί καθόλου προσωπικά.
  2. cebit

    Mechanical Keyboard Club

    Ducky Shine2 9008, Blue Cherry MX, Blue LEDs.
  3. Από https://www.thecoolingshop.com παρήγγειλα δύο (ένα για μένα και ένα για το έτερον ήμισυ) Ducky 9008 Shine 2 , blue LED, blue Cherry MX. 150 λίρες το ένα + 20 λίρες περίπου Parcelforce, σύνολο ~400 ευρώ. Στο site λένε ότι για την πρώτη παραγγελία η διεύθυνση αποστολής δεν μπορεί να είναι διαφορετική από αυτή που έχει ο πελάτης registered στο Paypal ή στην πιστωτική. Επειδή ήθελα διαφορετική διεύθυνση, τους έστειλα scanned ένα λογαριασμό ΔΕΗ, τον οποίο δέχτηκαν ως αποδεικτικό. Για το Mac μηχανάκι, λιγουρεύομαι το Matias Tactile Pro 3.
  4. Χαρίζεται συστηματάκι Pentium 166mmx, με οθόνη 15" SONY trinitron και πληκτρολόγιο. Mouse δεν έχω, έχετε υπόψη ότι δέχεται σειριακό. Σκληρός γύρω στα 4GB, μνήμη 32MB EDO. Κλασσικό floppy 3.5" Κάρτα γραφικών έχει S3 VIRGE DX στον PCI, με 4MB V-RAM. Κάρτα ήχου δεν έχει, αλλά νομίζω έχει ethernet και USB κάρτες επέκτασης στον δίαυλο PCI. Παραλαβή αποκλειστικά από το σπίτι μου στην Λάρισα. Για συνεννόηση, στείλτε PM. Σηκώνει λειτουργικό & software που κυκλοφόρησαν από το 1997 και νωρίτερα. Append: Έτσι για το μαμώτο, το 1997 με μηχάνημα της κλάσης που ανέφερα πριν, κάποιος μπορούσε να συνθέσει μουσική αποκλειστικά in the box με software synths, effects, όλα τα στάδια της παραγωγής μέχρι την πρέσα CD/Βινυλίου. To ίδιο και με τα Autocad, 3D Studio Max... Τότε αργούσε το μηχάνημα και είχαμε περισσότερο χρόνο να σκεφτούμε τί θα κάνουμε στην συνέχεια και πώς. Σήμερα νιώθω πού και πού ότι με κυνηγάει το μηχάνημα να με μπουγελώσει τόσο αργός που είμαι. Είμαι μόνος; WTF...
  5. Θα στο στείλει λέει, αφού του επισημάνεις στην πληρωμή για ποιό part αναλυτικά έκανες την αγορά. Τώρα που έκανες την πληρωμή, στείλτου ένα mail με τα στοιχεία της συναλλαγής στο ebay και της πληρωμής και γράψτου τί ακριβώς θέλεις για να μην σου στείλει κάτι άλλο κατά λάθος. Από τον τρόπο που γράφει φαίνεται ότι δεν την παίζει στα δάχτυλα την αγγλική και σαν να έχει πολύ δουλειά ο άνθρωπος... Χριστός Ανέστη
  6. :crazy_pilot: Μ'αρέσει το attitude αυτό spresv. Στα δικά μας: Αρκεί να έρθει. Άμα δεν υπάρχουν υποχρεώσεις, IMHO δεν παίζει ρόλο ένας ή δύο μήνες. Ακόμα καλύτερα είναι εάν υπάρχει εναλλακτικό μέσο μεταφοράς (παρτουζιάρικο οικογενειακό αυτοκίνητο). Να είναι όπως πρέπει, όπως το θέλεις το όχημα είναι το βασικό και ας αργήσει. Πάντα όμως μέσα στον χρόνο που σου υποσχέθηκαν. Αν κάνει παραπάνω έχεις ατού για να διαπραγματευθείς για δωράκια, έκπτωση ή ακόμα και να σου δώσουν όχημα να κάνεις την δουλειά σου μέχρι την παράδοση, αν παίρνεις την ευθύνη. Δίνοντας την προκαταβολή συμφωνείς με τον χρόνο παράδοσης. Καλά είναι να έχεις σε χαρτί την συμφωνία, με τους βασικούς όρους. Αν αργήσει, χτυπάς τους όρους που δεν καλύπτονται και έχεις όφελος από αλλού ανάλογα τί θές και πώς θα το διαπραγματευθείς.
  7. Big If: Ίσως να θέλουν την πώληση για το δεύτερο τρίμηνο 2010, για τα αποτελέσματα τους, μια που η αγορά έχει κάτσει. Ανάλογα την ζήτηση, το customization που έκανες και τα ενδοεταιρικά λογιστικά τερτίπια. Μια που σε απασχολεί η καθυστέρηση, από ποιο διαφορετικό <<κανάλι>> θα μπορούσες να μάθεις για χρόνο παράδοσης;
  8. Yaris & Polo είναι προσιτά και πιθανόν να μπούν στην λίστα για testdrive. To yaris σίγουρα, για το Polo βλέπουμε, μετά από έρευνα για κόστος ανταλλακτικών και τα συχνά προβλήματα λόγω σχεδιαστικών λαθών. Χθές οδήγησα το Colt 1.3 Intense 3door. Ψηλό λόγω έκδοσης (το invite είναι χαμηλότερο και πιο άνετο). Μέτριο προς ικανοποιητικό νεύρο στην 3η και 4η (2.500-4000rpm), λιτή καμπίνα όπως μου αρέσει και σχετικά καλή οδική συμπεριφορά για την κατηγορία του. Από απόσβεση θόρυβου στα 100-120km/h δεν προσφέρει κάτι ιδιαίτερα παραπάνω απ'ότι περίμενα για 13.500-14.000 ευρώ. Η αγορά θα γίνει το νωρίτερο σε 3 μήνες. Καιρός για μελέτη υπάρχει. Επόμενο για test drive στην λίστα είναι το Fiesta Trend 5d (2009). Μετά βλέπουμε το Yaris.
  9. Σκέφτομαι για το Mitsubishi Colt 1.3 INTENSE 5M Εξοπλισμός: http://www.mitsubishi-motors.gr/equipment.cfm?car_id=29&model_id=171 Τιμές: http://www.mitsubishi-motors.gr/prices.cfm?car_id=29 Το έχει κανείς εδώ; Σχετικά με το κόστος ιδιοκτησίας/συντήρησης; Εννοείται θα τσεκάρω και σε σχετικά forum, αλλά όσες περισσότερες τεκμηριωμένες γνώμες έχω τόσο το καλύτερο. Εναλλακτικά: αντίστοιχου εξοπλισμού/ιπποδύναμης Ford Fiesta ή Opel Corsa. Για το Corsa ακούω για ακριβά ανταλλακτικά. Για το Fiesta μέτρια ως φτηνά ανταλλακτικά και TCO. H χρήση που προορίζεται είναι το πολύ 8.000 χλμ ανά χρόνο 60%/40% σε πόλη και επαρχιακούς δρόμους. Άντε 500 χλμ να κάνω συνολικά σε επαρχιακούς δρόμους το μήνα και άμα. Τα υπόλοιπα σε μικρές διαδρομές μέσα σε πόλη τα κάνω μέχρι στιγμής. Τα κύρια σημεία για μένα είναι τα εξής: άνεση στην οδήγηση, χαμηλό κόστος συντήρησης, χαμηλά επίπεδα θορύβου στα 100-120 km/h.
  10. Χθες λίγο πρίν νυχτώσει έπαιρνα στροφή (στο κέντρο) σε δρόμο με ΤΗΝ πυκνή κυκλοφορία. Λίγο μετά την στροφή στραβοκοπιέμαι νοητά γιατί παρατηρώ από κοντά πλέον έναν παπούλη στα πενηντα-φεύγα να συνεχίζει χαλαρός, πάνω στο mountain ποδήλατο του, την ευθεία σαν να μην υπάρχει καθόλου φανάρι στο ρεύμα του. Ενώ τα αυτοκίνητα σταμάτησαν κανονικά για να δώσουν προτεραιότητα, αυτός συνεχίζει απτόητος πάνω στο ποδήλατο του, χωρίς φώτα ή άλλο μέσο για προειδοποίηση της φονικής ύπαρξης του. Μετά φταίνε αυτοί που τους στέλνουνε τους πεζούς, ποδηλάτες, αναβάτες, όταν παραβιάζουν από καθαρή ανοησία τα σήματα, θεωρώντας κάθε οδηγό superman με x-ray vision και τα σχετικά super-powers. Ναι προσέχουμε, αλλά είναι αδύνατο μερικές φορές να αποφευχθούν τα ατυχήματα. Μακάρι να μήν συμβαίνουν ποτέ, αλλά όσο ανόητη μπορεί να είναι η συμπεριφορά στο τιμόνι, αλλό τόσο και x10 και ^2 μπορεί να είναι σε οποιδήποτε άλλο μέσο κυκλοφορίας. Beware the friendly strangers. ΥΓ. Με κοιτάει, τον κοιτάω. Θα΄θελα πολύ να αφήσω και τα 2 χέρια από το τιμόνι και να του χαρίσω my 5, σε double post. Δεν ξέρω τί με σταμάτησε. O κίνδυνος να τρακάρω χωρίς χέρια στο τιμόνι ή οι καλοί μου τρόποι. Στην Ελλάδα τους αφήνουμε στο σπίτι λίγο προτού πιάσουμε τιμόνι, αλλιώς δεν επιβιώνουμε.
  11. cebit

    Official ΦαγητοThread (FoodLab)

    Σκόρδο είχε το φαγητό. Η μουστάρδα στο ψυγείο μου ήταν μέσα από το '07...
  12. cebit

    Official ΦαγητοThread (FoodLab)

    To έφτιαξα μια κυριακή εδώ και κάνα μήνα που ξύπνησα με κέφια και απ'έξω δεν μπορούσα να φάω άλλο Κοτόπουλο πνιγμένο στο λεμόνι με λεπτοκομμένες πατάτες στο φούρνο + ελάχιστα λαχανικά. Πριν το φούρνο: Μετά τον φούρνο: Αν δεν φύγω από την πόλη σήμερα είμαστε για την καρμπονάρα που λέγαμε στο άλλο thread.
  13. Σταθερό Υπολογιστή, γιατί τον έχω βαρεθεί. Με κουράζει περισσότερο από όλα τα άλλα.
  14. cebit

    Samsung MLC/SLC thread

    OCZ Summit 60άρης. To λειτουργικό (Windows XP SP3) τρέχει πάνω του. Το πέρασα από image, file-by-file αφου του έκανα πρώτα ένα secure erase. To σύστημα είναι: DFI NF4 Ultra-D Opteron 165 @ 2.8 GHz (350x8x3). Μνήμες στα ~250ΜΗz (3/4). Η cpu με 1.35v από CPU-ID, οι μνήμες με 2.60v.
  15. "το να έχεις πολλά(πράγματα), δεν σημαίνει αναγκαστικά ότι ζείς καλά". Άγνωστος.
  16. cebit

    Πλαστές online προσφορές - κραχτες

    Σε εύλογο χρονικό διάστημα όλα τα μεγάλα ηλεκτρονικά καταστήματα θα είναι σ'αυτή την λίστα. Με το σταυρό στο χέρι δεν πάει κανένας στην μάχη. Αρνητική διαφήμηση τους χαρίζουμε.
  17. cebit

    Προγράμματα όσον αφορά Ήχο κ Μultimedia

    Κοίτα εδώ (Sony Vegas Product Family) και μετά κάνε μια βόλτα στο super-market της γειτονιάς σου.
  18. cebit

    Τι ψύξη έχετε στο κύριο PC σας;

    Aερόψυξη: Xigmatek & τους μαμά του v2010.
  19. cebit

    Intel SSD

    Intel MLC 80GB 1st Gen. μετά από 2 μήνες χρήσης με Leopard 10.5.x & SL 10.6.x. Mέτρηση από WinXP 32-bit SP3, P35/ICH9R/ΑΗCI Υποστήριξη για RW HFS+ από MacDrive 7.0.x
  20. cebit

    Intel SSD

    Φοβάμαι ότι τώρα που σιγά σιγά θα σταθεί και το υποσύστημα δίσκου στα home pcs στα πόδια του (SSDs -> mainstream) , θα είναι ένας ακόμα λόγος παραπάνω να γράφεται κώδικας μακαρόνι.
  21. cebit

    Intel SSD

    Μια χαρά το βλέπω το αποτέλεσμα απο Crystal Disk Mark.
  22. cebit

    Intel SSD

    Δεν έχεις απενεργοποιημένο το Indexing ?
  23. cebit

    Intel SSD

    [offtopic] Το 790 της NVidia δίνει στο Southbridge της μητρικής σου 6 x SATA II θύρες. Ο JMB controller είναι για τα e-SATA. [/offtopic] Μπορείς άνετα να τον βάλεις τον Intel σε ένα από αυτά τα 6 SATA ports.
  24. cebit

    Intel SSD

    Κάπου στα 650-700 ξεκινάει το graph του Sequential στο post του scofield.
  25. cebit

    Samsung MLC/SLC thread

    Βήμα 0: Ένας καλός ύπνος παρέα με 2 SSD και το Air - Cherry Blossom Girl στο repeat. Βήμα 1: Cloning του λειτουργικού από τον μηχανικό στον Trancend με την βοήθεια του freeware Carbon Copy Cloner και της ICYDOCK, εξωτερικής θήκης για SATA HDDs. Βήμα 2: Αντικατάσταση του μηχανικού δίσκου με τον SSD. [ ] . Απαιτείται Torx T6 και (σταυροκατσάβιδο) Philips #00.Βήμα 3: XBench σε Late 2008 Unibody MBP 15", Core2 2.53GHz/6MB L2, 4GB RAM, OSX 10.5.8 Βήμα 4: Πάλι ο μηχανικός στο βύσμα. Ξέχασα να γράψω ένα CD-άκι με επιτυχίες για συνάδελφο Review του Ultra εδώ: http://www.pureoverclock.com/review.php?id=787&page=1 Με την πρώτη ευκαιρία θα ποστάρω και για τον Summit 60GB, αλλά δεν νομίζω να υπάρχουν αξιομνημόνευτες αποκλίσεις στα 4k. O Indilinx αποδίδει και πιστεύω κοντράρει τον samsung που φοράει ο Summit. Είδωμεν.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.