Jump to content

FoXfOxFoX

Premium Members
  • Posts

    71
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by FoXfOxFoX

  1. FoXfOxFoX

    visionstudio.gr

    Εγώ είχα για 1-2 χρόνια 4 κομμάτια, Samsung F3 1,5Tb... πούλησα τους 3 κρατώντας τον 1 μέχρι σήμερα... και επίσης αγόρασα πριν 10 μήνες 5 κομμάτια Samsung F4 2Τb. Όλοι τους άψογοι χωρίς να κάνουν κιχ... Θα συνεχίσω να παίρνω Samsung Hdd's με κλειστά τα μάτια...
  2. FoXfOxFoX

    Πλαστές online προσφορές - κραχτες

    για την δικιά μου περίπτωση, ήταν μόνο μεσω internet το προιον, και όχι σε και σε καποιο καταστημα, ωστε να τελείωσε απο εκει... και το χειρότερο ήταν ότι στο μεσημεριανό τηλέφωνο με διαβεβαίωσαν 100% ότι υπάρχει, απλα ήταν αλλού το πρόβλημα.. μέχρι σήμερα όμως που κάποιος την έκανε την κουτσουκελα... πως αλλιως εξαφανίστηκε?
  3. FoXfOxFoX

    Πλαστές online προσφορές - κραχτες

    Mushkin Ascent 2GB DDR3-1600 Ram Kit (2 x 1GB, PC3 12800, 7-7-6-18, 996624) 30,00 € παρήγγειλα χτες το μεσημέρι, με παίρνουν τηλ 3 ώρες μετά, ότι υπάρχει μεν αλλά είναι σε ΟΕΜ έκδοση.. λέω ΟΚ, να συνεχιστεί η παραγγελία... και σήμερα ξανά τηλ, ότι τελικά δεν υπάρχει... ίσως ξαναφέρουν την άλλη εβδομάδα.. (γενικολογία θα ήταν αυτή) και δεν γίνεται κράτηση κομματιού γενικά, ούτε στην ίδια δεσμευμένη τιμή της παραγγελίας... ούτε εναλλακτική πρόταση... για τα μπάζα πλαισιο.... ΜΠΡΑΒΟ στον Κωτσόβολο, που φέρθηκε σωστά! πήρα και εγώ εναν 500άρη Essential WD. Κωτσόβολος +1 πλαισιο -1
  4. πιστευω ειμαι απο τους πιο καταλληλους να σου απαντησουν... και αυτο διοτι τα tss-1 τα ειχα παρει και εγω καπου τοτε, πριν απειρα χρονια!!! τα ειχα με το xbox1 και τωρα μιας και ξεπεραστηκαν τα εχω στο σαλονι να συνοδευουν τον απλο ηχο της τηλεορασης... respect αυτα τα ηχεια! anyway τωρα εχω εδω και 2+ χρονια τα z5500 .... με κλειστα τα ματια πανε και παρτα φιλε... οσο καλα και να ηταν τα tss-1, μην το συζητας.. εκει που τελειωναν αυτα και λιγο πιο πριν..., ξεκιναει η μαγεια των 5500... go for it!!!
  5. FoXfOxFoX

    Samsung MLC/SLC thread

    και εγω που δοκιμασα τον 32αρη slc στην 2η κατηγορια ειμαι... περα αpο αυτο, εχω να πω πως με οσα τεστ εκανα, πριν και μετα το SSD Tweaker, δε διαπιστωσα καμια διαφορα, καμια λλαγη σε κανενα νουμερο. win vista ultimate xtreme r2 c2d e6600@3600 6gb ddr2 800
  6. FoXfOxFoX

    Samsung MLC/SLC thread

    από ένα ξένο οδηγό... Drive Defragmentation: DO NOT DEFRAGMENT your SSD, it is not necessary. Wear leveling technology purposely "fragments" the data to ensure the consistent life of the drive. VISTA has an Auto defrag feature that is enabled by default (defragging is on a schedule) this should be disabled after your drive is installed. γιατί γινεται επιτηδες το fragment και πως αυτο κανει καλο στη ζωη του ssd? και αντιστοιχα πόσο κακό κανει αν κάνεις defragment?
  7. FoXfOxFoX

    Samsung MLC/SLC thread

    Samsung 32Gb SSD SLC εβαλα το 1ο partition με 200mb και 4κ, και offset μου βγηκε λιγο μεγαλυτερο απο το 128κ που ειχα δει καπου, δλδ εγινε στα 1024κ εβαλα τα vista στο 2ο partition με 16κ. χρησιμοποιησα και το προγραμματακι SSDTweaker. και registry defrag και κανονικο defrag. στο BIOS τον sata controller να τον οριίσω ως AHCI ή Standar IDE? γενικά απο ρυθμίσεις στο bios τι εχετε να προτινετε? απο αριστερα προς τα δεξια: 1η μέτρηση, 2η με SSDTweaker.
  8. FoXfOxFoX

    Samsung MLC/SLC thread

    το review του vouda θα μου ξέφυγε, θα το ξαναψαξω... περιμενω να μου ερθει ενας 32gb samsung SLC, και σε κανα μηνα μαλλον θα παω σε 2ο για raid0. το 1ο partition για /Boot folder & /bootmgr ποσο μέγεθος να εχει? και πως οριζω οτι εκει θα ειναι τα /Boot folder & /bootmgr? και πως το 4Κ cluster? thanks!
  9. FoXfOxFoX

    Samsung MLC/SLC thread

    παιδια να ρωτησω λιγο περι οδηγου για σωστη εγκατασταση win vista σε ssd? εψαξα το forum αλλα δε βρηκα κατι... τι ειναι καλο να απενεργοποιησουμε απο τις λειτουργίες των vista και πως γίνεται το καθένα? ένα σίγουρα που ξέρω είναι το hibernation, απο εκει και περα? indexing, search και όλα τα άλλα ποια ειναι και απο που απενεργοποιούνται? και πως αλαζουμε cluster size και ποιο είναι τελικά το κατάλληλο μεγεθος? thanks in advance!!
  10. FoXfOxFoX

    Samsung MLC/SLC thread

    samsung slc γιατι δε βρισκω πουθενά ρε παιδια? τι εγινε με τους slc? λεω να παω για 2x mlc samsung 64gb, αλλα σιγουρα δε προκειται να βρεθει τπτ σε slc? γιατι ετσι? 2x mlc samsung 64gb ή 2x slc samsung 32gb??? τι λέτε?
  11. FoXfOxFoX

    Samsung MLC/SLC thread

    εχω εναν raptor 150αρη για windows, ειναι καλο να παω σε εναν Samsung 64GB 2.5" SATA-II MLC ? πια η διαφορα ssd στα 100+ευρω και στα 300+ που πηρε το ματι μου καπου? intel κλπ απο controller ποιοι ειναι καλοι και πιους να αποφυγουμε? γενικά slc η mlc? p.s. λεω για 1χ64αρη τωρα και μετα δεν αποκλειω εναν ακομα, αλλα αρχικα εκει στα 64. ευχαριστω!
  12. thanks guys! p.s. δεν εχω x-fi, ειμαι με την coaxial απο realtek της mobo asus p5w deluxe... και μαλλον μονο σε αναλογικη συνδεση εμφανιζει διαφορα αποτι καταλαβα...
  13. παιδια λιγο μια ερωτηση... στο Dolby music, το panorama on/off τι κάνει? δεν εχω καταλαβει καποια διαφορα με και χωρις... και στο surround εχετε βαλει να εχει καθυστερηση ή οχι? και τελος... το tip με το 2ο skin.... ειναι ολο και ολο που αλλαζει χρωμα το led στο standby απο κοκκινο σε μωβ? τιποτα αλλο???
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.