Jump to content

Darksoul

Premium Members
  • Posts

    64
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Darksoul

  1. Darksoul

    gtx 970 vs r9 290 για 1080p gaming

    ευχαριστω πολυ για την απαντηση κ τα αλλα 2 παιδια φυσικα!τουλαχιστον απο nvidia εχω καταληξει σε καλη η amd κ η saphire δεν ειναι ασχημη την εχω δει απλα γενικως οτι κ να παρω παιζει ευκολα να μπει σε νερο στο μελλον γτ εχω συστημα της swiftech το οποιο το χα βγαλει απο το παλιο pc κ περιμενει για ν μπει....γενικως μακαρι να γινει κατι με αυτο το θεμα της gtx γτ ειναι καλη καρτουλα!
  2. Darksoul

    gtx 970 vs r9 290 για 1080p gaming

    καλησπερα σε ολους εχω πολλα χρονακια να ασχοληθω με pc δεν τα ξεχασα απλα επειδη εφαγε κολλημα η μητρικη μ λεω ν κανω μια καλη αναβαθμισουλα στο υπαρχον κουτακι μου τις 3 τελευταιες μερες ψαχνω για καρτα γραφικων κ ειναι αυτες οι 2 π γραφονται στον τιτλο...διαβασα κ τις 42 σελιδες δεν καταλληξα καπου απλα ψαχνομαι ακομα.....τλσπ μαρεσουν κ οι 2 στο μελλον θ παιξει κ τηλεοραση 4k οταν θ πεσουν οι τιμες τους σε λογικα πλαισια...gopro θα χρησιμοποιησω οποτε δεν θ θελω να αλλαξω καρτα στο αμεσο μελλον κ θελω να παιζει κ τα 4k απταιστα!! ελεγα να παρω την gigabyte G1 GTX970 γτ μαρεσει κ ειναι κ ωραια η υλοποιηση της αλλα σημερα ειδα κατι για ενα προβλημα οτι δε χρησιμοποιει ολη την μνημη της παρα μονο 3.5gb σε ξενα φορουμ παιζει πολυ κραξιμο...κ στο ελλαδισταν εχουν αγχωθει τα παιδια π τις εχουν αγορασει....κ αυτο με προβληματιζει κ μενα για την αγορα μου... ακουω γνωμες παραθετω κ το λινκ απο το ξενο φλορουμ αν δε βγει κατι στην επιφανεια με κοβω για R290 OC απο την gigabyte υλοποιηση η οποια μαρεσει παρα πολυ το ψυκτηρη της (ειναι ιδιο οπως της G1 970GTX) https://forums.geforce.com/default/topic/803518/geforce-900-series/gtx-970-3-5gb-vram-issue/20/ το συστημα π σκεφτομαι ειναι mobo asus pro gamer η ranger αν καταλληξω στην GTX αν κ δυσκολο το κοβω το sli η CFX κουβεντα να γινεται i7 4790k 4.00GHZ corsair 1600mhz 16GB 2x8gb αντε κ κανα ssd ετσι για το γ@μωτο
  3. Darksoul

    Περί ΥΓΡΟΥ ΥΔΡΟΨΥΞΗΣ ο λόγος..

    λοιπον η υδροψυξη μου αποτελειται απο το κιτ swiftech me to mplok to GTZ εχω παρει κ για την καρτα γραφικων μπλοκ το swiftech MCW60-4870 foul block σωληνα εβαλα feser κοκκινο κ υγρο feser kokkino απο multiram k μαλλον με ειχε εξυπηρετηση ο δοκτορ κοπριτης (αν ειναι το παιδι αυτο ΑΠΛΑ respect) σε αμερικανικο site μου παν οτι δεν ειναι καλο το feser κ να βαλω απεσταγμενο με silver coills μεσα κ δε θα αντιμετωπισω προβλημα ποτε! ρωταω αν το εχει δοκιμασει τεσταρει κανεις γτ δεν ειμαι κ πολυ σιγουρος... κ σκεφτομαι να κανω την αλλαγη.. αυτο μπαινει μεσα στο τανκ κ απορωφαει τα ιοντα του αλουμινιου κ δεν αφηνει να καταστρεψει τα μπλοκ απο μεσα! http://www.watercoolinguk.co.uk/p/Silver-Anti-Algae-KillCoils-by-iandh_1173.html απο θερμοκρασιες ειμαι οκ εστω κ με ενα ψυγειο κ overclocked 35% ston 9450!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.