Jump to content

partsa

Premium Members
  • Posts

    431
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

partsa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. partsa

    Φίλτρο σε H500M

    Έχω στείλει email μαζι με τις φωτογραφίες στην CoolerMaster απο τις 26/5 και τους ρωτάω πως ξαναμπαίνει αλλα δεν έχουν απαντήσει ακόμα ? Πάντως το σίγουρο είναι οτι δεν έχει κόλλα τουλάχιστον ορατή. Μοιάζει όπως όταν βγάζεις μια ζελατίνα απο κάτι καινούριο. Δεν έχει κόλλα αλλα όμως μένει κολλημενο ?. Δεν μπορω να καταλάβω. Αν απαντήσουν απ την CoolerMaster θα ενημερώσω.
  2. partsa

    Φίλτρο σε H500M

    Τα ξεβίδωσα για να φαίνονται καλύτερα. Οι βίδες δεν επηρεάζουν το φίλτρο δε το ακουμπάνε καν. Κρατάνε όλη τη σήτα πανω στο καπάκι. Πραγματικά, το φίλτρο δεν έχει κάτι που να το κρατάει κολλημένο πάνω στη σήτα. Έβγαλα και το δεξί που έχει το φίλτρο επάνω κανονικά.
  3. Χαιρετώ Κατι με έπιασε και είπα να καθαρίσω λίγο το κουτί, και καθώς καθάριζα απο μέσα το γυαλί, με κάποιο τρόπο τραβήχτηκε απ' το πανάκι, το φίλτρο απο την αριστερή πλευρά στο πάνω καπάκι του Η500Μ και έφυγε και τώρα δε μπορώ να το "ξανακολλησω" Δεν είναι μαγνητικό ούτε είχε κάποιου είδους κόλα. Απλά ήταν πιασμένο πάνω στη μεταλλική σήτα. Καμια ιδέα πως ξαναμπαίνει;;; ?
  4. partsa

    Call of Duty: Modern Warfare

    ενταξει, βρηκα τι εφταιγε, σας ευχαριστω για τη βοηθεια ?
  5. partsa

    Call of Duty: Modern Warfare

    παρατηρησα οτι τελευταια, μου βγαζει μόνιμα 4-5 συγκεκριμένα maps. πχ Euphrates Bridge, Aniyah Palace, Arklov Peak εχει πολυ καιρο να μου τα βγαλει. ισως και 3-4 μερες?? θυμαμαι οτι τα έπαιξα καναδυο φορες στην αρχη και μετα τζιφος!!! παιζω μονο team deathmatch. έχει καποιος αλλος το ιδιο προβλημα?
  6. partsa

    Call of Duty: Black Ops 4

    κι εμενα τα ιδια.κατι, κατι μου κατεβασε χθες και τωρα δε μπορω να παιξω μονο team deathmatch. αναγκαστικά παιζω και kill confirmed (core>>deathmatch moshpit) https://community.treyarch.com/t5/Call-of-Duty-Black-Ops-4-PC/Bring-back-Team-deathmatch/td-p/11045717
  7. partsa

    Gaming σε mini-ITX?

    Οι mini-ITX υστερούν σε σχέση με τις full? σε ταχύτητα βασικά, δηλαδη ακριβως ιδιος επεξεργαστης μνημες καρτα σε mini και σε full θα έχουν διαφορά?
  8. partsa

    Gaming σε mini-ITX?

    κανένας intelας ρε παιδιαααααα? πλάκα κάνω... με τον R7 ξεφεύγουμε αρκετά οικονομικά αν και θα ηταν ιδανικός.. λογικά με τον R5 την 1060 6GB και 8GB μνήμη με προοπτική να γίνουν 16 αργότερα θα είμαι εντάξει και οικονομικά και παιχτικά... μητρική ASROCK δεν είχα ποτέ. μήπως με κόβει? πάντα asus και gigabyte φανατικά έπαιζα.. με αυτό το setup θα αλλάξω πολλά απ τα κολλήματα μου, μου φαίνεται.... ευχαριστω και πάλι παιδιά για τη βοήθεια
  9. partsa

    Gaming σε mini-ITX?

    Σας ευχαριστώ για τις απαντησεις παιδιά. Με προβλημάτισες τώρα με τον Ryzen. Μια ζωή επεξεργαστες intel είχα. ( Πρώτα βγαίνει η ψυχή του ανθρώπου και μετά το χούι του...) Γιατί εισαι τόσο κατηγορηματικός, οχι intel? To budget ειναι γύρω στα 700€ (λίγο πάνω λίγο κάτω) για μνημες, καρτα, επεξεργαστη και μητρική. (Σκληροι υπάρχουν, ένας SSD SAMSUNG EVO 120BG και ένας HDD WD 3TB
  10. Χαιρετώ! κουτί υπάρχει αυτό το Lian-Li PC-Q08B (παίρνει κάρτες μέχρι 300mm) οπότε και λογω έλλειψης χώρου στο γραφείο σκέφτομαι να παω σε ένα setup με mini-ITX. Στο σκρουτζ παίζουν τιμες μητρικών (z270) απο 116-εως 267, Για επεξεργαστή σκέπτομαι τον i5-7500 και καρτούλα λέω για την 1060 3gb (ισως την MSI Gaming X, επειδή διάβασα ότι είναι κρύα και αθόρυβη). Θα παίζω σε ανάλυση 1920*1200 Μνήμες για κανένα 8άρι σκέπτομαι. Τροφοδοτικό υπάρχει το ηρωικό Corsair CX430 V2 430W-πιστεύω οτι αρκει (?). Δε με ενδιαφέρει overclock κτλ απλά να παίζω για κανα δυο τρια τεσσερα πεντε (?) χρόνια...Θα 'θελα... (βγαίνει αυριο κα το COD αχ αχ) Καθαρά λόγω έλλειψης πολλών επιλογών σε mobo (παντα mini-ITX) αλλά και το ότι δεν υπάρχουν και ουσιαστικές διαφορές με το z270, δε λέω για z370. Πιστεύετε οτι ολα εκει μεσα στριμωγμενα θα έχουν πρόβλημα? Βασικά με ενδιαφέρει πολύ να είναι αθόρυβο οσο γινεται.. Είχα ψηθεί προ καιρού να φτιάξω ένα πισακι της προκοπης αλλα έκανα πίσω. 'Η τώρα ή ποτέ... Ευχαριστώ
  11. partsa

    Quad 9550 με GeForce 970?

    ok ευχαριστώ das
  12. partsa

    Quad 9550 με GeForce 970?

    Παιδιά γεια και πάλι. Μήπως μπορείτε να μου πείτε που μπορώ να τα πουλήσω ολα? (κουτι, υδροψυξη, καρτα)
  13. partsa

    Quad 9550 με GeForce 970?

    Λοιπον, παιρνω την 270x (35-40 fps θα τα πιανει ανετα) γυρο στα 165€ εχει. Την κουτσοπερναω μεχρι του χρονου τα χριστουγεννα και μετα τα πεταω ολα μαζι στη θαλασσα και παω για καινουρια (cpu-mobo-ram-gpu)ευχαριστω για τις προτασεις σας.
  14. partsa

    Quad 9550 με GeForce 970?

    σε 1920x1200
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.