Jump to content

baltazar1999

Premium Members
  • Posts

    245
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by baltazar1999

  1. Επίσης, βόλτα στο νησάκι της Μαργαρίτας (έτσι νομίζω λέγετε) είναι πολύ Must. Μπορείς να νοικιάσεις και ποδήλατο και να το δεις πιο γρήγορα.

  2. Άμα το έφαγαν δύο άτομα αυτό, δίαιτα είναι :p

    PS. Άνοιξε nanoudonuts και στο Μοσχάτο 5' από το σπίτι μου με τα πόδια :D

    Αυτό είναι η φάση πρατηρίου? Που δίνουν donuts χονδρική σε λιανικούς πελάτες?

  3. Scroll of resurrection ;)

    Οποίος θέλει scrollακι ας πει!

    Frost. Επειδή θα ξαναρχίσω να παίζω στο MoP θα ήθελα ένα SoR. Όταν μπορέσεις μιλάμε σε pm για λεπτομέρειες.

    Ευχαριστώ.

  4. Θα στείλω σε πμ στους 2 πρώτους που μου στείλανε το key το απόγευμα που θα γυρίσω. Στους Xero και apollon18. sorry σε όσους δεν μπορώ να εξυπηρετήσω. :crazy:

  5. Προσπάθησα να μπω χτες το απόγευμα μέχρι το βράδυ και δεν μπορούσα λόγω busy server (Error 37). Ελπίζω να μπω σήμερα. Ά ρε Blizzard τι μας κάνεις!

  6. Μου αρέσει που λένε "If your account passes the check successfully", λες και υπάρχει περίπτωση να σου βγάλει error.

    Ελπίζω να μην την πατήσει κανένας αδαής.

  7. Δεν υπάρχουν male blood elves. Μόνο female και more-female. Κάπως έπρεπε να εξισορροπιστεί η κατάσταση με τα orc. Έχεις ακούσει φωνή "θυληκου" orc; Είναι συνδιασμός νταβατζή-νταλικιέρη σε στεροϊδή μετά από 5 πακέτα τσιγάρα.

    Lol. +1:T:

  8. Το maxfps κάνει ακριβώς αυτό που λέει περιορίζει τα fps σου στην τιμή που του βάζεις άρα μόλις πιάσει αυτί την τιμή οι κάρτες δεν δίνουν παραπάνω.

    Απενεργοποίησε το 1ο (max ingame) από το κουτάκι αριστερά της μπάρας και το 2ο (max alt-tab) βάλτο χαμηλά για να μην στρεσαρείς τις κάρτες όσο κανείς κάτι άλλο και έχεις ανοιχτό το παιχνίδι από πίσω.

    Ok. Will do και θα ενημερώσω. Πάντως χαμηλά FPS + χαμηλό utilization έχω στο Orgrimmar πχ. Δηλαδή FPS ~ 60-70 και Utilization 60-80%.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.