Jump to content

Neuron

Premium Members
  • Posts

    57
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Neuron's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Χαρίζεται εκτυπωτής color inkjet Xerox Docuprint M750 έχει manual και cd, λείπει η θήκη για το χαρτί απο μπροστά δεν εχει μελάνια για να τον ελέγξω Ξάνθη
  2. Δεν με λες και νέο, αλλά μόλις ανακάλυψα την κίνηση που υπάρχει στις αγγελίες :X:. Tόσο καιρό βρισκόταν κάτω απο τη μύτη μου και εγώ έλιωνα σε άλλα φόρουμ OMG............. Καλά δεν παίζει να είχε τόση κίνηση πριν κάποια χρόνια, θα το χα δει πιστεύω. εύγε! \m/ EDIT: Να επισημάνω και την καλή παρουσίαση από τους περισσότερους και διάθεση των παιδιών για καλές συναλλαγές που φτιάχνει ένα κλίμα καλύτερο θα έλεγα από εκεί που σύχναζα τόσο καιρό. Αυτά, για τα όσα έχω δει την λίγη ώρα που τριγυρνάω στις αγγελίες.
  3. εχ πρεπει να τα ακούσω μια φορά αυτά τα ηχεία...... προσφέρεται κανείς?:banging:
  4. Παιδιά η x-fi platinum είναι καλή για αυτά τα ηχεία? Δε ξέρω είχα διαβάσει παλιά ένα ποστ που με είχε απωθήσει λίγο απο την creative. Βέβαια η x-fi είναι διαφορετικό μοντέλο απο την audigy για την οποία λέει το ποστ αλλα.. http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=188105&postcount=7 (όποιος δε βαριέται.. το κομάτι που μας ενδιαφέρει είναι ουσιαστικά προς το τέλος εκεί που αρχίζει ενας διάλογος)
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.