Jump to content

mondler

Premium Members
  • Posts

    128
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by mondler

  1. mondler

    Battlefield 1

    Ενα προβλημα που παρατηρησα σε μενα και οχι σε ολες τις πιστες ειναι οτι την στιγμη που θα αναψει η πορτοκαλι-κοκκινη ενδειξη στο πλαι για καποιο προβλημα (packet loss κλπ) αμεσως μου ριχνει τα frames στα 60 περιπου και αμεσως laggarei το παιχνιδι στην κινηση σαν slow motion... specs 4790k , gtx 1070 , 16gb ram ουτε στο 3 ουτε στο 4 μου το εχει ξανακανει ποτε αυτο. κατα τα αλλα απο αποψη launch τα παει μια χαρα τουλαχιστον σε σχεση με το bf4 που κλαιγαμε 1 χρονο...
  2. mondler

    Battlefield 1

    Φιλε fatalara γιατι τοτε πολυ απλα κανεις δεν θα επερνε τα τανκ ή τουλαχιστον κανεις δεν θα ηθελε να ειναι απλα οδηγος. μονο οργανωμενα ατομα-παρεα θα το καναν και δεν το θελει αυτο η Dice πιστευω. θελει οσο γινεται ολοι οι παιχτες να μπορουν να το απολαυσουν και ας παιζουν μονοι τους.
  3. ειχα κανει assign sto m1 to calculator..επισης εχω και το bf4 razer taipan και εξ αρχης εχω το synapse κυριως για το ποντικι.. το θεμα ειναι οτι εξ αρχης δεν το εκανε αυτο..το εχω 1 χρονο και ξεκινησε πριν κανα 2μηνο χωρις να εχω πειραξει software στο pc ουτε πειραξα καθολου το πληκρολογιο..το βλεπω να πηγαινει για service..
  4. mondler

    Battlefield 4 απορία.

    αυτο που σου λεγαμε εξ αρχης...δεν ειναι η καρτα σου για ultra στο bf4... τωρα θα δεις οτι θα παιζεις και καλυτερα και θα το ευχαριστηθεις παραπανω το παιχνιδι
  5. επειδη το εχω να σας πω οτι εχει βγαλει προβλημα με μερικα κουμπια και αλλες φορες κανει register το κουμπι 2 και 3 φορες και αλλες καθολου.. ισως να ειναι και θεμα του synapse αλλα απλα το αναφερω να ξερετε.
  6. το watchdogs εμενα ακομα δεν μου το σβησαν παντως.. ακομα μια κακη κινηση απο την Ubi...
  7. mondler

    Battlefield 4

    βασικα απο οτι φαινετε δεν θα φτιαξει πληρως ποτε...και μαλλον εχει να κανει και με το limitation της frostbite2... δεν μπορουν να τα φτιαξουν ολα αλλα θελω να πιστευω οτι πλεον θα χρησιμοποιησουν την γνωση του bf4 και του cte για το επομενο bf
  8. mondler

    Battlefield 4 απορία.

    παρα πολυ χαμηλά frames αλλα λογικο για το συστημα πού εχεις.. οπως σου ειπα πριν κανε δοκιμες με medium low μεχρι να δεις σημαντική αύξησή... προσωπικά θα σου πρότεινα να έχεις max low fps 50.. αλλά γουστα ειναι αυτα οπως σου αρέσει
  9. mondler

    Battlefield 4 απορία.

    το mantle δεν θελει ξεχωριστη εγκατασταση.. απλα πανε στα video options του bf4 και εκει πανω πανω διαλεγεις αμα θες dx η mantle.. (θελει restart το παιχνιδι) και φυσικα καλο ειναι να εχεις βαλει τους τελευταιους drivers της Amd αν δεν σου ειναι κοπος δεν μας λες και τα full system specs σου να εχουμε μια καλυτερη εικονα?
  10. mondler

    Battlefield 4 απορία.

    κοιταξε η καρτα σου δεν είναι για ultra στο bf4.. τώρα αν εσενα σου αρεσει να παιζεις με 40+ frames δικαιωμα σουαλλα φανταζομαι πως με το που ανοιγεις anti aliasing παραδιδει πνευμα η καρτα σου..παιζεις με Mantle ή dx?
  11. mondler

    Battlefield 4 απορία.

    φιλε μου με 7850 σε τετοια αναλυση κατι δεν μας λες..ή μας τρολαρεις κανονικα.. εγω με 7950 σε 1080 και 144hz και τα έχω medium low για να εχω σταθερα πανω απο 100fps..
  12. mondler

    Battlefield 4 απορία.

    7850 και ultra το bf4 ουτε για αστείο μην το λες... δες ποσα frames εχεις και βρες τις καταλληλες ρυθμίσεις για το συστημα σου. γραψε αυτο perfoverlay.drawgraph 1 στο console in game (το default πληκτρο για την κονσολα ειναι αυτο διπλα απο το 1) να δεις ποσα fps εχεις.
  13. mondler

    Πέρα από DSL.. Cable FTTH speedtest thread (haters gonna hate)

    σπιτι νεα συνδεση απο σημερα απο HCN
  14. mondler

    Battlefield 4

    εχεις δικιο στον τροπο που το προσεγγισαν οτι επηρεαστηκαν απο pro ατομα αλλα σε καποια θεματα δεν γινοταν και αλλιως.. -για το μαχαιρι δεν εχω αποψη, το θεωρω broken εντελως -κανονικα οι enemy slams mines δεν θα επρεπε να γινονται spotted κατ εμε εξ αρχης..ας προσεχει αυτος που οδηγαει πως και που παει..οχι αερα πατερα...και ναι ειναι υπερβολικα πολλες 4 slams..οπως και 3 rpg σε σωστη γωνια.. απο την αλλη 2 eng μπορουν να εξαφανισουν ενα τανκ σε 10 sec αμα ξερουν τι κανουν...δεν εχουν βρει ακομα το sweet spot στο balance και μια θα ευνοουν το οχημα μια τους πεζους.. -xm25 και rgo ... δυστυχως ή ευτυχως το μονιμο σπαμαρισμα και των 2 εφερε σε αποτελεσμα το nerfaρισμα τους...ο σωστος παιχτης τα χρησιμοποιουσε οπως επρεπε..οι περισσοτεροι απλα τα σπαμαραν για ενα easy kill..για μενα οι nades δεν θα επρεπε να ξαναγεμιζουν καθολου..2 και τελος μεχρι να ξανακανεις spawn...τωρα βλεπω ucav abuse ειδικα στο ξεκινημα της πιστας που ειναι και ευκολο καθως ολοι ξερουν οτι θα εχει λαο στο αντιπαλο spawn..δεν ειναι αυτη η σωστη χρηση του και κατι πρεπει να γινει και με αυτο πιστευω.. κατα τα αλλα καλυτερο φαινετε το netcode αλλα και kill behind cover και trades.. με τον καρκινο active radar θα ασχοληθουν σοβαρα ποτε αραγε??
  15. εχει κανεις wind vdsl θεσσαλονικη να μου πει στο περιπου πως παει το Ping της? κυριως για bf4 (server uk,germany)..
  16. mondler

    PAYDAY 2

    το αγορασα και εγω..πολυ ωραια παιχνιδι με πολυ χαβαλε.οποιος θελει ας με κανει add στο steam (mondler) να κανουμε καμια αποστολη παρεα
  17. mondler

    Battlefield 4

    γνωριζεις αμα ξανακατεβαζει ολοκληρο το παιχνιδι?
  18. mondler

    Battlefield 4

    εδω και 2 μερες καθε φορα που παιζω golf of oman conquest large αμα παω να αλλαξω καποιο οπλο-gadget κλπ στο loadout τρωω bf4 stopped working..το επαθε και ενας φιλος χτες..
  19. mondler

    The ATi Catalyst Driver thread.

    AMD Radeon R9 295X2 8GB Reference Dual GPU Video Card Review σε αυτο το review εχει 14.4.. επισης εμενα στο driver version εχει 13.350.1005.0 ενω στο review εχει 14.100 αρα φανταζομαι απο μερα σε μερα θα παρουμε 14.4
  20. mondler

    Battlefield 4

    πατα leaderboards..κατω αριστερα εχει ενα εικονιδιο με μια νεκροκεφαλη..πατα το..θα σου ανοιξει μια κονσολα.. εκει γραψε epic dream worlds (με κενα) και σου ξεκλειδωνει το phantom trainnee. αν δεν το ειχες κανει καθολου για το πρωτο fantom project assingment γραψε επισης στην κονσολα bumpinthenight (χωρις κενα) να σου ξεκλειδωσει και το phantom project assingment.
  21. mondler

    Battlefield 4

    ειναι το ιδιο και με το attack helli..παραπονιοταν ο κοσμος οτι ειναι OP στο 3 και το καναν στο 4 ενα ιπταμενο φερετρο... γενικα το balance δεν το εχουν και πολυ εκει στην dice απο οτι φαινετε..
  22. mondler

    Battlefield 4

    παντα ετσι ηταν...γι αυτο πολυ κραζαν την freecam και πολλοι σερβερ εχουν κλειστο το spectator.. dice free cheats..:rant:
  23. mondler

    Αγορά 24" monitor for GAMING !

    Asus VG248QE εχω εγω εδω και 8 μηνες περιπου... αισθητη ειναι η διαφορα τουλαχιστον σε εμενα και στο bf3 και bf4 που παιζω. καποια στιγμη δοκιμασα και το lightboost σε πατεντα (amd εχω) και μου φανηκε ακομα καλυτερο. επισης οταν την εχω στα 144 τα default clocks τις καρτας πανε απο 300/150 σε 500/150 . (7950 ειναι η καρτα)
  24. mondler

    Battlefield 4

    οχι ακομα...απο σημερα ειναι για premium μονο..
  25. mondler

    Battlefield 4

    to mantle παει νερο τωρα αλλα 4 φορες bf4 stopped working σε διαστημα 5 ωρων ενω πριν 1 το πολυ τις 3 μερες... στο επομενο patch...
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.