Jump to content

icy20

Premium Members
  • Posts

    8.022
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    1

Review Comments posted by icy20

  1. 12 hours ago, Dr.Paneas said:

    lol ? 

    Για livestream μιλαω ή video conference ... οχι γενικά! Εκτος κι αν εχεις κανα hdmi 4k στικ για να στελνεις απευθειας το output στο OBS, αλλα μετα θες ενα θηριο να κανει compress για realtime και να το στριμάρει. Προσωπικα το κινητο πιστευω ειναι hands down το καλυτερο και πιο οικονομικο και πιο ανετο (οχι καλωδια, περισσοτερη μπαταρια, already optimized, κλπ) σε αυτες τις περιπτωσεις. Ο,τι βολευει τον καθενα. Περι ορεξεως ...

    Ναι με camlink 4k ειμαι. Και ναι το stream pc ειναι ενας 3900Χ αρα δεν εχω τετοια θεματα

  2. Αυτο ειναι το λαθος που κανουν ολοι που νομιζουν οτι παει αποτυχημενα γιωργο. Εγω νομιζεις 2 χρονια με εβλεπε κανεις; Να στο απαντησω εγω: ΟΧΙ! Το στριμ το κανεις για σενα οχι για να βγαζεις λεφτα. Αν το καταλαβει καποιος αυτο λογικα ολο και καποιος θα σε βλεπει σιγα σιγα.

    Και εξηγουμαι:

    Δεν ειμαστε 20χρονα χωρις υποχρεωσεις για να μπορουμε να κανουμε promote σε οποιον ζει πανω στη γη και σε ολα τα social media για να κανουμε grow μεσα σε 5 μηνες. Εχω δει πιτσιρικια να γινονται twitch partners εν ριπει οφθαλμου επειδη καποιον ηξεραν και επειδη εφαγαν απειρο support/promote. Εμενα και προφανως ουτε και εσενα δεν με ενδιαφερει να γλυφω απο δω και απο κει ουτε να γινουμε social-ακηδες (πραγμα που το θεωρω καταντια για την ηλικια μου και την οικογενειακη μου κατασταση)

    • Like 3
  3. 54 minutes ago, Pokemon640 said:

    Τα 96KHz περιττά είναι, όταν Streamάρεις σε 44.100 άντε 48KHz ταβάνι.

    Επιτέλους έμαθα τι είναι το Wave Link, έχω μια elgato HD 60s μαζί με το laptop όταν πηγαίνω σε εξωτερικά events/τουρνουά.

    Προσωπικά έχω εδώ και 10+ χρόνια επαγγελματικό μικρόφωνο XLR, αγορασμένα VSTs και DAW οπότε τα usb μικρόφωνα δεν με συγκινούν. ?

    Για πες μας παραπανω. Τι τουρνουα? Κανεις stream? και αν ναι με τι equipment?

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.