Jump to content

Frostbyte

Premium Members
  • Posts

    2.362
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Frostbyte

  • Γενέθλια 12/03/1990

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Q3DM6
  • Επάγγελμα
    Cloud Engineer

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Frostbyte's Achievements

  1. Πρεπει να εκανες συχνα reboot, shutdowns τα βραδια, ή απλα να ησουν τυχερος τοτε.. Οσοι κραταμε ανοιχτο το μηχανημα 24/7 (για οποιονδηποτε λογο/λογους) το εχουμε ζησει πολλακις. Πολυ απλα, κατεβαζει οποτε γουσταρει το update και σου κανει forced reboot μεσα στα non-active hours (τα οποια δεν μπορεις by-design να τα θεσεις ως μηδεν). Φυσικα υπαρχουν αξιοπιστες (και δοκιμασμενες) μεθοδοι για να σταματησει κανεις τοσο το forced reboot, οσο και το αυτοματο κατεβασμα (group policy option). Ομως δεν το βρισκω πρεπον, η μοναδικη μας επιλογη για κατι τοσο βασικο (ή και απαραιτητο για ορισμενους), να ειναι η προσφυγη σε τετειου ειδους "κοπτοραπτικες".
  2. Ευελπιστω να εμαθαν απ' τις χαζομαρες τους (και το αντιστοιχο backlash) και να μην εχουμε forced updates/reboots αυτη τη φορα.. Ειδωμεν..
  3. Συνηθως οταν ακουμε "ανανεωμενη εμπειρια των Windows" ξερουμε οτι στην πραγματικοτητα εννοουν "a bundle of annoying features that nobody asked for". @GoMaR Το backup ετσι κι αλλιως ειναι καθημερινο.
  4. Τηλεδιάσκεψη Μητσοτάκη με τον επικεφαλής της Google στην Ευρώπη - Ειδήσεις - νέα - Το Βήμα Online WWW.TOVIMA.GR Οι δυνατότητες εμβάθυνσης της συνεργασίας Ελλάδας-Google συζητήθηκαν σε τηλεδιάσκεψη του πρωθυπουργού με τον επικεφαλής της Google Ευρώπης
  5. Frostbyte

    Let’s unfck the internet: Ένα κάλεσμα για δράση από το Mozilla Foundation

    Κατ' εικονα και καθ' ομοιωσιν, δυστυχως.. Το internet δημιουργηθηκε και χρησιμοποιειται απο ανθρωπους. Αυτο το καλεσμα ειναι περισσοτερο αναφορικα με την ανθρωπινη ηθικη/συμπεριφορα παρα οτιδηποτε αλλο.
  6. Πρακτικα δεν μιλαμε για Gate All Around? Εχω την εντυπωση πως αυτο ηταν στα πλανα της AMD εδω και πολυ καιρο ηδη.
  7. MikroTik και τα μυαλα στα καγκελα ρ@@@@
  8. Η IBM (μαζι με το 8-way SMT των POWER8) γελαει καπου στο background..
  9. Αναφορικα με τις κουβεντες περι MSRP, χωρις να θελω να παρω θεση επι του ζητηματος και χωρις να θυμαμαι ποιος το ειπε συγκεκριμενα (αν ηταν ο Jay, ο Steve απο Gamers Nexus, ή ο Steve απο HW Unboxed): οταν η AMD δεν ειχε το performance crown συναγωνιζοταν τιμολογιακα, τωρα πλεον που supposedly βγηκε on top στο performance, συναγωνιζεται στην ποιοτητα εναντι της τιμης.
  10. Εγω εχω να πω πως σε εναν επιχειρησιακο τομεα απ' αυτους που ειναι ιδιαιτερα γνωστοι για το ποσο μη-φιλικοι ειναι στο γυναικειο φυλο.. Οχι απλα τα εχει καταφερει περιφημα η Lisa, αλλα εχει κυριολεκτικα βαλει τα γυαλια στην Intel. Mad respects.
  11. Για να ξεκαθαρισει μια κι εξω το θεμα με το "+70%~ average". Οποιος εχει λογικη και εχει δει τα βιντεο των "Hardware Unboxed" και "Moore's Law Is Dead" (συγκεκριμενα τα κομματια που αναφερονται στο Doom Eternal), θα διαπιστωσει ο ιδιος πως η 4Κ συγκριση γινεται σε σεναρια τα οποια ευνοουν ανισα την 3080 λογω μεγεθους VRAM. Οταν σε αυτες τις συγκρισεις οι reviewers χαμηλωνουν μονο το Texture Quality, τοτε η ψαλιδα μειωνεται κατα ενα σεβαστο ποσοστο*. Κοινως το "+70%~" ειναι αποτελεσμα συγκρισης "μηλα με πορτοκαλια" και οχι "μηλα με μηλα" οσον αφορα την επεξεργαστικη αποδοση της Ampere αρχιτεκτονικης. Μας κανει ως επιχειρημα αυτο? *Το οποιο σημαινει πως για να εχουμε αξιοπιστα αποτελεσματα, θα πρεπει να συμπεριλαμβανονται και πραγματα οπως VRAM utilization (οχι allocation), GPU utilization και CPU utilization, μαζι με τα performance results.
  12. Σε αυτη την περιπτωση λυπαμαι που θα το πω, αλλα εισαι σε αρνηση. Τα επιχειρηματα ειναι ολες οι διαπιστωσεις που εχω γραψει μεχρι στιγμης. Γκρινια? ποια γκρινια? Επειδη προτιμαμε να βλεπουμε τα πραγματα σφαιρικα και οχι υπο ενα συγκεκριμενο πρισμα μοναχα? For the record, εγω σχεδιαζω να αγορασω την 3090 μολις βγει, καθως εχω βρει χρηση γι αυτα που προσφερει. The limited availability tactic seems to have worked just fine.
  13. Γιατι στην πραγματικοτητα ειναι +50% average με +50% watt. Δεν υπαρχει το επιπεδο βελτιωσης που περιμεναμε απο το node shrink, απλως μια μηχανη με περισσοτερα κυβικα. Εδω ομως θα κανω και τον δικηγορο του διαβολου και θα πω "ας περιμενουμε λιγο για optimized drivers και games, μηπως και αυτο αλλαξει".
  14. Μπα, απλα εχω επιχειρηματα και καλυτερο τροπο να τα εκφραζω, σε σχεση με μια δεκαετια πριν.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.